دوستان میشه یکی جوابمو بده؟فرق SONY VAIO EA16FG با SONY VAIO EA17FG دقیقا چیه؟فقط واسه بلوریه که دومی 200 تومن گرونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان میشه یکی جوابمو بده؟فرق SONY VAIO EA16FG با SONY VAIO EA17FG دقیقا چیه؟فقط واسه بلوریه که دومی 200 تومن گرونتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه جوابی به ما بدبد آخه
سلام دوستان
من یه لپتاپ میخوام بگبیرم که برای کارای گرافیکی هم مناسب باشه سرعتش خوب باشه رمش خوب باشه...
نمیخوام زیاد گرون باشه حدود 1 تومن
برای فتوشاپ و افتر افکت بد نباشه OPEN_GL هم داشته باشه
سلام
به نظر من asus k 52 jk
با مشخصات
cpu : core i5
ram 4g ddr 3
geraghic 5145 1g ddr3 ati readon
led 15:6 16:9 wide
البته مدالهای بهتری از این هست
برو به سایت asus یه نگاهی بکن
قیمت مدل بالا حدود 1 تومن یا 950 است
یا حق
سلام
آيا همه مدلهاي سوني سري f كه گرافيك 1G 330 دارند full HD هستند ؟
دوستان بنده بالاخره انتخابمو کردم و قرار شد از تهران تهیه کنم ولی دوباره یکی منو به شک انداخت!
مدل انتخابی من Sony EC22FX هست(1130000) یکی از فروشنده ها گفت EC25FX بهت 1130000 میدم درصورتی که همه جا بهم 1230000 قیمت دادن حالا جریان چی بود؟:
این EC25 هاردش 500 و BLUE Ray میخونه درصورتی که جناب فروشنده گفتند این مدل که من دارم BLUE RAY نداره حالا ممکنه یه حرکاتی از قبیل تعویض و اینا انجام داده باشه؟
سلام..
Cache یا حافظه نهان، حافظه ای هستش از نوع SRAM که در کامپیوتر معمولا سه نوع هستش:L1,L2,L3
کارش هم اینه که:
وقتی CPU اطلاعاتی رو می خواد از RAM دربیاره خب گشتن نوی RAM زمان بر هستش و CPU معطل میشه واسه پیدا کردن اطلاعات موردنیازش از RAM.
بخاطر همین Cache رو گذاشتن برای اینکه CPU آخرین اطلاعاتی رو که احتمالا باهاشون کار داره رو از RAM برداره بذاره توی Cache و دیگه این قدر معطل پیدا کردن اطلاعاتش نشه و هر قسمتی از اون اطلاعات رو که خواست بره از Cache برداره.
بخاطر همین هر چقدر مقدار این حافظه زیاد باشه CPU کمتر معطل میشه و سرعت عملیات های مربوط به اطلاعات موردنیازش میره بالا..
امیدوارم متوجه شده باشی..
خیلی مممنون.
دوست عزیز، به جای اسپم زدن، از دکمه تشکر استفاده کنید..
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)