همینطور کردین گنده منده های مملکت همشون مدرک تقلبی دارن![]()
همینطور کردین گنده منده های مملکت همشون مدرک تقلبی دارن![]()
اصلا کلا اگه ادم تو یه امتحان تقلب نکنه اون امتحان حال نمیده زیاد!
با چه چیزایی حال می کنید شماها!!!....بابا بیخیال تقلبی کجاش حال میده...من که خدایی عذاب وجدان میگیرم اگه تقلب کنم...(وجدان رو حال می کنید!!!
)
پ:
(دوستان یه سر به گوگل بزنید لوگوش باحال شده!)
Last edited by masud-000000; 04-01-2010 at 14:33.
واقعا کجای تقلب عذاب وجدانه؟
وقتی طرف خودش راضیه ازش تقلب کنی بهش تقلب بدی عذاب وجدانی وجود نداره!
یادش بخیر ما پارسال خیلی تقلب می کردیم.همیشه رو دسمال کاغذی می نوشتیم رد و بدل می کردیم .من همه دستمال کاغذی هام نوشته بودن هرکی هم دستمال می خواست واسه کار دیگه ای من اشتباهی نوشته شده ها رو میدادم.هی...یادش بخیر چه دورانی بود ها!
معلم شیمی ما یه بار تعریف کرد برامون گفت ما امتحان فیزیک داشتیم درس نخونده بودیم.هرکاری کردیم نتونستیم امتحانو کنسل کنیم معلممون اومد سرکلاس اولش کتش رو درآورد گذاشت پشتش (همون طوری که میندازن روی پشت صندلی) بعد گفت اول یه ربع رفع اشکال میکنم.معلممون میگه بچه شر و زبون دار کلاس بوده و هی بچه ها می گفتن یه کاری کن میگه منم یه برگه برداشتم روش فرمولای مهم رو که به کار میومد نوشتم با سوزن زدم به پشت کت معلممون.(میز اول بوده)بعد میگه به بچه ها گفتیم همه پنجره ها رو باز کردن معلممون سردش شد پاشد کتو تنش کرد ما هم که معلممون خودش فرمول سیار بود کلی حال کردیم.آخرش هم وقتی داشت میرفت همه دورش جمع شدیم یکی زد بشت معلممون که آقا فلان جا دیدمت و از این حرفا و برگه رو کند !
سلام بچه ها یه سوال مسخره و تا حدودی مبتدی دارم :
دانشگاه ها از روی رتبه منطقه دانشجو میگیرن یا از روی رتبه ی کشوری ؟
من که وقتی تقلب میکنم احساس موفقیت عجیبی بهم دست میده.معلم دینیمون میگه این کار نفس اماره هست و احساس خوشی گناهه!!
از روی منطقه یعنی منطقه مهمتره و می تونی با توجه به اون شهر هایی رو که توی قطب شما هست انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)