برادر مسعود ، من فیفای ایکس باکس رو هم تایید نمی کنم! هم ویدئو های گیم پلیش رو دیدم و هم دو سه بازی باهاش انجام دادم . بازیکناش یه هوش مصنوعی در حد بز دارن! در حالی که PES یه شبیه ساز فوتبال واقعیست. فیفا رو من با Xbox همون فیفا نسکت رو که این همه دارین باهاش پز میدین رو من بازی کردم از هر سمتی شوت می کردم گل میشد!!!!!!!!!!! باگ گرافیکیش که دیگه وحشتناک بود!! اصلا در حین بازی احساس نمی کردم دارم یه فوتبال بازی می کنم به جاش احساس می کردم دارم یه قل دو قل بازی می کنم ( به قول یکی از دوستان )
در کل فیفا یه بازی هستش که جذابه اما تو دل برو نیست و آدم بعد از یکی دو بازی خسته میشه و حالش از بازی به هم میخوره در حالی که PES سلطان بازیهای کامپیوتری جهان ، یه فوتبال کاملا به تمام عیار هستش. نمی گم هیچ عیبی نداره اما حداقل از لحاظ گیم پلی در حد بسیار بالایی هستش.
پس دوستان خیالتون راحت فیفای نکست ( Xbox ) هم در مقابل PES شکست خورده و هیچ برتری نداره . اینو کسی به شما میگه که فیفا نکست رو بازی کرده. البته فیفا نکست نسبت به فیفای PC خیلی خیلی بهتره و حداقل میشه یه دو روزی تحملش کرد اما بازم در مقابل PES سوسکی بیشتر نیست