منم این مشکل رو داشتم. روی Stage 2 گیر میکرد
با حالت Dead فلش کنی، خیلی راحت جواب میگیری![]()
منم این مشکل رو داشتم. روی Stage 2 گیر میکرد
با حالت Dead فلش کنی، خیلی راحت جواب میگیری![]()
بچه ها شما این LOCK SCREEN رو نصب کردید
ماله من خوب بود 2-3 روز ولی این اواخر برای خودش همینطوری صفحش میموند و نمیرفت! کاری هم جز رستارت گوشی نمیشد کرد
برای شما هم چنین مشکلی داره یا نه؟
مجبور شدم پاکش کنم
من مسج سنترم رو که میزارم روی +98935000140
ولی بعد از اینکه گوشیم رو یه بار خاموش و روشن میکنمم به صورت خودکار یه مسج سنتر جدید میسازه +98935000240
و هرکاری میکنم مسج سنتر ÷یش فرض رو خود به خود میزاره روی 98935000240 چه کنم که دیگه مسج سنتر خودش نسازه و مسج سنتری که من براش تعریف کردم استفاده کنه؟
نه خب گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر،تا اون install application رو بزنم بعد که میزنم رسیت میشه کامپیوتر.
حالا یه کاری کردم کل فایل رو حالا تم یا هر چی کپی/پیست میکنم تو گوشی بعد از اونجا نصب میکنم
دوست عزیز موقعی مسج سنتر عوض میکنه که سیم کارت رو عوض کرده باشین ؟
خاموش روشن همینجوری نه مسج سنتر عوض نمیکنــه
شما قسمت مسج سنتر هر چی شماره هست یا ادد شده رو پاک کن !
و بعد گوشی رو خاموش و سیم کارت رو در بیارید و دوباره وصل کنید و گوشی رو روشن کنید ببینید رو چه مسج سنتری فعال شـــده
موفق باشید!![]()
سلام . اقا دستت درد نکنه که منو راهنمایی کردی .اما من پرسیدم که چجوری Back up رو روی گوشیم Restoreکنم؟
همه رو پاک کردم
گوشی رو خاموش و سیم کارتم رو در اوردم
مجدد سیم کارت رو گذاشتم
گوشی رو روشن کردم
مجدد خود به خود مسیج سنترم رفته روی +98935000240
نقشه ي تهران براي اين گوشي نيست؟
آقا ما كه نفهميديم اين نرم افزارsavesmsچطور كار ميكنه .نصبش كردم و اجراش كه ميكني ميگه اس ام اس هات تو c:سيو شده ولي هيچي من تو cپيدا نكردم
و همچنين نرم افزار اين چيجور كار ميكنه؟the pencil
سلام . آقایون اگه محبت کنین بفرمائید که چه طوری میتونمBack up ای روکه ازگوشیم گرفتم . دوباره رو گوشیم Restore کنم؟
برادر! دوستمون که توضیح داد
از همون روشی که بک آپ گرفتی میتونی رستور کنیبک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
میتونی با خوده پی سی سوییت و از روی کامپیوتر هم اینکار رو بکنی که به نظرم امن تر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)