سلام دوستان
من چطور میتونم key بدم به Kaspersky Internet Security 2012 که بعد از نصب بلوک شده؟
دوستان ایا کسی هست یه اموزش جامع از کسپر برا دانلود بزاره؟
سلام دوستان
من چطور میتونم key بدم به Kaspersky Internet Security 2012 که بعد از نصب بلوک شده؟
دوستان ایا کسی هست یه اموزش جامع از کسپر برا دانلود بزاره؟
کرکی نسیت که برنامه برای همیشه یا مدت طولانی بیشتر از 30 روز trial باشه
فکر کنم کرکی بود که برای همیشه برنامه اکتیو باشه و فقط نیاز به key باشه
=======================
یک سوال دیگه این که تو پست اول نوشته key قانونی 6 ماهه یعنی تا شیش ماه برنامه update میشه یعنی نیاز نیست که بعد از 30 روز دوباره کرک رو نصب کنیم وبقیه داستان ها
اولین بارمه که از کسپر استفاده میکنم خودتون ببخشید که ....
Last edited by spartaqus; 27-03-2012 at 03:28.
اقا این پسورد منیجر کسپر رو به هیچ وجه نصب نکنید تا دچار صفحه ابی مرگ نشید
البته راه حل داره ولی بجای 4 گیگ از 2 گیگ رمتون بیشتر نمیتونید استفاده کنید(در ویندوز 64)
کلید جدیدی نیست ؟ برا 2012 سکیوریتی ؟
کلید جدید به تاریخ 27/03/2012
سلام دوست عزیز
Kaspersky World چیه؟ برای 2012 هم جواب میده؟ من برای ورژن های 2010 و 2011 از ریستر ganjin استفاده میکردم هیچ مشکلی هم نداشت ولی ورژن 2012 مشکل داره بعد از ریست کردن کاسپر از کار میفته
این کسپر چجوری اکتیو میشه من شیندم که با یک کرک اکتیو میشه !!!!؟! و فقط برای آپدیت باید کی داشته باشیم
آیا با داشتن کی اکتیو میشه !!؟؟ من که هرچی کی پیدا کردن برای 2011 هست و کی تو این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هرچی میزنم میزنه REGISTERY EDITOR
Last edited by spartaqus; 27-03-2012 at 22:53.
Kaspersky Keys All version (27/3/2012) | Not Blocked
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من Kaspersky Internet Security 2012 دارم و کلید جدید هم دادم و همه قسمتها سبزه فقط جلوی update علامت تعجب زرد داره و پیغام میده database require update هرچی هم دستی آپدیت میکنم 100 درصد کامل میشه ولی بازم همین پبغام رو میده! کلیدها رو هم به روز کردم ولی فرقی نمیکنه. راه حلش چیه؟
سلام
بعد اینکه آپدیت آفلاین کردی آپدیت آنلاین هم انجام بده
تاریخ سیستمت رو هم چک کن که 28/03/2012 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)