بچه ها خراب کردم :
ادبیات : 40
عربی : 22
دینی: 40
زبان : 10 (نرسیدم + ریدینگ عجیب !)
ریاضی : 20
فیزیک : 10
شیمی : 0
به نظرتون رتبه ی گند من چند میشه ؟! 30 هزار یا 80 هزار یا ... !؟؟؟؟؟
بچه ها خراب کردم :
ادبیات : 40
به نظرتون رتبه ی گند من چند میشه ؟! 30 هزار یا 80 هزار یا ... !؟؟؟؟؟
فوق العادس البته به نزده ها نیست به تعداد غلط ها و درستهاس ولی اگه غلط نداری عالیه فقط اشاره کن کجا میخوای قبول شینمیگین؟![]()
گود لاک!
طرف سر جلسه رو درس شیمی بودیم گیر داده بود آدرس و شماره تلفن بنویس
بومی تهرانم ولی مثله اینکه بومی سازی تغییر کرده بخصوص تو رشته های مهندسی جوری شده که به ضرر تهرانیاسبستگی داره بومی تهران باشی یا بومی مانیتور!!!!!!!!!!!!!!
من شهرستانی ام ضمنا یا اون رتبه(831 کشوری 310 منطقه2) تو کنکور 87 چیز خاصی تو شریف(به جز شیمی) نمیتونستم قبول شم (سربازیمم پرید)
محمود جان از رشته های شبانه اطلاعی داری؟
خدمت m007007 عرض کنم که
نخیر شبانه فقط انگاری دانشگاه تهرانه اونم مث اینکه گیلان برگزار میشه کلاساش! ( میخوام چیکار!)
مهندسی شیمی روزانه دانشگا های تهران شریف امیرکبیر علم و صنعت داره
حاالا نمیدونم دانشگاه امام حسین داره یا نه
:(
حالا من چیکار کنم باز افتادم رو دور شک !
دوروبره 30 40 هزار میشیادبیات : 40
این حرفو نزنبومی تهرانم ولی مثله اینکه بومی سازی تغییر کرده بخصوص تو رشته های مهندسی جوری شده که به ضرر تهرانیاس
محمود جان از رشته های شبانه اطلاعی داری؟
به ضرر تهرانیا نیس
اون سهمیه ازاده هر کی درس خونده نتیجه شو میگیره تهرانی یا غیر تهرانی
من واسه همین میگم سخت بود دیگه میترسم غلط داشته باشم اما زیاد نه مثلا یه ریاضیارو تو اتوبوس بچه ها گفتن دیدم غلط زدم اما فکر نکنم زیادفوق العادس البته به نزده ها نیست به تعداد غلط ها و درستهاس ولی اگه غلط نداری عالیه فقط اشاره کن کجا میخوای قبول شی
گود لاک! __________________
خوب معلومه دیگه تهران میخوام قبول شم تلاشمم بچه ها میدونن اما...........
چه خاکی بریزم رو سرم با این درصدام آخه . دست خودم نیست سر جلسه امتحان حال حل کردن ندارم ! چی کار کنم به نظرتون ؟
اگه علط نداشته باشی رو دو رقمی منطقه صد در صد حساب کن رو برق امیر کبیر 200% و شایدم مکانیک تهران(برقش بستگی داره چون ظرفیتش کمه)نقل قول:
تبریک میگم به محمود نوش جونش
من ادبیات 2تا نزدم عربی 1 دینی 4تا زبان 3 یا 4 تا ریاضی فکر کنم زیر 10 تا نزدم فیزیک 5 تا نزدم شیمی هم 5 تا فکر کنم نمیدونم وضعم چطوره ؟!!!!!!!!!
ضمنا اگه تو بوم تهران هستی برق شریف
Last edited by mahmud.k; 25-06-2009 at 17:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)