توی موزیک گزینه send نمیاد چون اکشن منو هنوط اپدیت نشده برای 4.3.1
شما میتونید عکس هاتونو بفرستید
نسخه جدید Ifile هم نصب کنید میتونید سند کنید
توی موزیک گزینه send نمیاد چون اکشن منو هنوط اپدیت نشده برای 4.3.1
شما میتونید عکس هاتونو بفرستید
نسخه جدید Ifile هم نصب کنید میتونید سند کنید
خانواده آیپاد به
Classic
Touch
Nano
Shuffle
تقسیم میشه !
که هرکدوم بازم با ظرفیت داخلی خودشون رده بندی میشن ! و اینجا تاپیک آیپادتاچ هستش !
2- رادیو بصورت اینترنتی هستش !
3- صدا ضبظ میکنن
4-آیپاد تاچ دوربین داره ! که عکس گرفتن خوبی نداره ! ولی فیلم گرفتنش قابل قبوله !
5- نه نمیشه پاک کرد ! برای هر تغییری نیاز به کامپیوتر و برنامه آیتونز نیاز دارید
6- روش شارژر نداره که باید جدا تهیه بشه اونم با توجه به تقلبی یا اصل بودنش تا 55 تومن هم جا داره !
7- بله اجرا میشن
8- چیز خاصی نداره
9- جدیدا کمی زیاد شده ! معلوم نمیشه ! یه روز ارزونه یه روز گرونه مثل طلا !
10-
11- اگه از برنامه و بازی هاش زیاد استفاده کنید ! نه کفاف نمیده ولی اگه فقط آهنگ گوش بدید (مثل خود من) کافیه !
12- نه تقلبی نداره ! همشون چینی هستن
12+1- تاچ که نداره اون یکی رو اطلاع ندارم !
13- من که اطلاع ندارم !![]()
اول از همه که برنامه و بازی که شما میخوای استفاده زیاد کنی ازش فقط روی آیپاد تاچ نصب میشه و نانو و کلاسیک برای آهنگ هستش !!! به این توجه کنید !
1-خب شما 100% میخوای آیپاد تاچ بگیری و این آیپاد 4نسل داره که دیگه آخریش همین 4ــهنسل های 1و2و3 به ترتیب قابلیت های کمتری دارن !
2-رادیو خودش که نداره ولی با برنامه و اینترنت میشه روش نصب کرد
3-بله صدا ظبط میکنه در حد ساب ووفر
4-نسل 4 دوربین داره ، اونم 2تا : دی یکی برای فیس تایم ( دوربین جلوشه ) و دیگری هم پشته که برا فیلم برداری و .. هستش ! کیفیت عکس برداری فقط در نور زیاد و شرایط مناسب خوبه در شرایط دیگه ...... ولی فیلمبرداریش HD هستش و خیلی عالیه ( اونم باز به نور بستگی داره )
5-اگه تو لایبراری خودش باشه نمیشه ! ( ولی یه برنامه اومده تازگیا فکر کنم با اون بشه )
6-شارژر قیمت های مختلفی داره نسبت به جنسش ! چینی ها از 10تومن شروع میشه اما اصلی رو حتی تا 60تومن هم میندازنمیتونی بدی یکی برات بیاره اصلی ! من گرفتم 38تومن ( همونی که تو سایت خود اپل هست )
7-بله ، سیستم عامل این دو دستگاه یکیه و همه بازیهای آیفون روی آیپاد هم میاد !
8-بله عزیزم خیلی راحته !!! 2-3 ساعت ور بری باهاش اوستا میشی![]()
9-آره دیگه ثابت شده ، ولی هرجا یه قیمت میدنبتونی خوب گیر بیاره 370 هست ( 32GB )
10-نکته خاصی نداره ! فقط باید قبل از انجام هرکاری بری خبرارو بخونی که اولین قربانی نباشی( مثلاً آپدیت کردن به ورژن هایی که جیلبریکش نیومده یا نصب فایل هایی از سیدیا که مجبور به ریستور بشید ! )
11- به هیچ وجه ! من الان 17گیگ فقط و فقط بازی دارم3گیگ آهنگ و 4.4گیگ فیلم و 2گیگ عکس و ...
12- فقط به این توجه کنید که آکبند باشه و وقتی از تو جعبه در میارید خش،لکه و .. روش نباشه و وسایل تو جعبه کامل باشه
13- GPS نداره آیپاد متاسفانه
شاد باشی![]()
دوستان میشه DVD رو کانورت کرد که لایبراری آپاد بخونش؟؟؟ منظورم فایل های .VOB (اگه درست گفته باشم !) هست !
یه جوری که منو دار بیاد ؟![]()
Last edited by HESAM_5700; 19-04-2011 at 20:45.
سلام خدمت دوستان
خواهشمندم که حدالمکان کمک کنید!!!!
میخواستم بدونم چطور میشه ایپاد تاچ رو به هدفون بلوتوث وصل کرد؟؟؟
مال من تو setting و بلوتوث شناسایی میکنه اما روی اون پخش نمیکنه ! یعنی صدا از اسپیکر میاد!
از buzz player استفاده میکنم و ایپادم 4g هست ورژن 4.1
ایا باید با پلیر خودش پخش کنم؟
ممنون
بله از پلیر خودش استفاده کنید...
دوستان محترم من یه iBook دانلود کردم ، بازش میکنم تو آیپاد سریع بسته میشه!!!!یکی یه ورژن درست درمونشو نداره ما دانلود کنیم؟
راستی این برنامه که باهاش میشه فایل سندید جریانش چیست؟الان وای فای ندارم چه جوری از سیدیا دانلود کنم؟
شما از خود App Store دانلود کن ! (جز نرم افزارهای فری هستش !)
دوستان در مورد خرید آی پاد کسی نیست یه راهنمایی درست و درمون بکنه؟ مشالا این همه آی پادی اینجا داریم ولی هیچ کس دقیقاً نمی گه از کجا بخریم و موقع خرید چه نکاتی رو باید رعایت کنیم.
بالاخره از علاالدین بگیریم بهتره یا پایتخت؟ از کجا میشه فهمید دستگاه رو آک و بدون مشکل میدن به ما؟
خواهشاً یکی یه راهنمایی کامل بکنه. اونایی که کلاً تجربه شون تو خرید آیپاد زیاده. مرسی
بابا آیپاد 4 دو تا دوربین داره....از بسته بندیش معلومه آکه.....اصلا نمیشه بازش کنی دوباره ببندیش...خیلی سخته...
نظر من اینه که از پایتخت خریداری نکنید...چرا؟چون توی محله مایه دار نشین تهران هست...همه مغازه دار ها فکر میکنند مایه داری...
میخوان بتیغنت...
از علاءالدین هم یا زیر زمین یا طبقات بالا...چون طبقه های همکف واول اجاره شون بیش تره....باید پول اجاره رو جور کنند....در نتیجه ملت رو میتیغن....
من خودم اینترنتی یکی آگهی کرد 360 تومن 32 گیگ...نسل 4.....رفتم پایتخت ....قیمت ها رو که دیدم...رفتم از همون اینترنتیه حریدم...
خداییش بدون چک وچونه...
برنامه وبازی وجیلبریک همش...همشو................خودت میتونی انجام بدی....طرف گفت نمیشه بگو بیلاخخخخخخخخخخخخخخخ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)