تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 587 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان من با چیز پی ان اکتیو هم کردم ولی بازم این گزینه SEND برام نمیاد
    توی موزیک گزینه send نمیاد چون اکشن منو هنوط اپدیت نشده برای 4.3.1
    شما میتونید عکس هاتونو بفرستید
    نسخه جدید Ifile هم نصب کنید میتونید سند کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
    غرض از مزاحمت اینکه من میخام یه IPOD بگیرم،اما هرچی بیشتر در موردش تو سایت ها میچرخم،بیشتر گیج میشم.اگه ممکنه شما به سوالات من جواب بدین:
    1- IPOD چند مدله؟غیر از تقسیم بندیه حافظه داخلی(من تو سایت ها میخونم نسل 4 و نسل5 ولی از مغازه دار پرسیدم گفت از همون اول تا حالا فرقی نکرده؟!!! اگه میشه در مورد مدل های موجود در بازار و تفاوتشون کمی توضیح بدین؟(قیمت هم بگین)
    2-اینا رادیو هم دارن؟
    3-صدا ضبط میکنن؟
    4-گویا دوربین ندارن؟یا شایدم دارن؟میگن اصلا خوب نیست!!
    5-از داخل IPOD ها میشه آهنگی رو پاک کرد؟(بدونه استفاده از کامپیوتر)
    6-قیمت شارژرشون 35تومنه؟
    7-بازی های Iphone روی این IPOD ها میاد؟
    8-من تا حالا از محصولات apple استفاده نکردم،یاد گرفتن نصب بازی و این دنگ و فنگ هاش تو سایت هست و راحته؟
    9-قیمت این دستگاه ثابت شده یا در نوسانه؟
    10-نکته خاصی در موردشون به ذهنتون میرسه؟
    11-من حدود 2GB-3GB آهنگ دارم که میخام روش باشه،در این حال یه 8GB کفاف کار منو میده؟میخوام از برنامه هاش و بازی هاش زیاد استفاده کنم.
    12-موقع خرید فقط به قیمت توجه کنم،چینی و کره ای و سنگاپوری .... نداره که؟
    12+1-GPS هم دارن؟آخه گویا نانو نسل 6 داره!!
    13-الان نانوی 8GB چنده؟
    با تشکر فراوان از شما دوستان
    خانواده آیپاد به
    Classic
    Touch
    Nano
    Shuffle
    تقسیم میشه !
    که هرکدوم بازم با ظرفیت داخلی خودشون رده بندی میشن ! و اینجا تاپیک آیپادتاچ هستش !
    2- رادیو بصورت اینترنتی هستش !
    3- صدا ضبظ میکنن
    4-آیپاد تاچ دوربین داره ! که عکس گرفتن خوبی نداره ! ولی فیلم گرفتنش قابل قبوله !
    5- نه نمیشه پاک کرد ! برای هر تغییری نیاز به کامپیوتر و برنامه آیتونز نیاز دارید
    6- روش شارژر نداره که باید جدا تهیه بشه اونم با توجه به تقلبی یا اصل بودنش تا 55 تومن هم جا داره !
    7- بله اجرا میشن
    8- چیز خاصی نداره
    9- جدیدا کمی زیاد شده ! معلوم نمیشه ! یه روز ارزونه یه روز گرونه مثل طلا !
    10-
    11- اگه از برنامه و بازی هاش زیاد استفاده کنید ! نه کفاف نمیده ولی اگه فقط آهنگ گوش بدید (مثل خود من) کافیه !
    12- نه تقلبی نداره ! همشون چینی هستن
    12+1- تاچ که نداره اون یکی رو اطلاع ندارم !
    13- من که اطلاع ندارم !

3. این کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
    غرض از مزاحمت اینکه من میخام یه IPOD بگیرم،اما هرچی بیشتر در موردش تو سایت ها میچرخم،بیشتر گیج میشم.اگه ممکنه شما به سوالات من جواب بدین:
    1- IPOD چند مدله؟غیر از تقسیم بندیه حافظه داخلی(من تو سایت ها میخونم نسل 4 و نسل5 ولی از مغازه دار پرسیدم گفت از همون اول تا حالا فرقی نکرده؟!!! اگه میشه در مورد مدل های موجود در بازار و تفاوتشون کمی توضیح بدین؟(قیمت هم بگین)
    2-اینا رادیو هم دارن؟
    3-صدا ضبط میکنن؟
    4-گویا دوربین ندارن؟یا شایدم دارن؟میگن اصلا خوب نیست!!
    5-از داخل IPOD ها میشه آهنگی رو پاک کرد؟(بدونه استفاده از کامپیوتر)
    6-قیمت شارژرشون 35تومنه؟
    7-بازی های Iphone روی این IPOD ها میاد؟
    8-من تا حالا از محصولات apple استفاده نکردم،یاد گرفتن نصب بازی و این دنگ و فنگ هاش تو سایت هست و راحته؟
    9-قیمت این دستگاه ثابت شده یا در نوسانه؟
    10-نکته خاصی در موردشون به ذهنتون میرسه؟
    11-من حدود 2GB-3GB آهنگ دارم که میخام روش باشه،در این حال یه 8GB کفاف کار منو میده؟میخوام از برنامه هاش و بازی هاش زیاد استفاده کنم.
    12-موقع خرید فقط به قیمت توجه کنم،چینی و کره ای و سنگاپوری .... نداره که؟
    12+1-GPS هم دارن؟آخه گویا نانو نسل 6 داره!!
    13-الان نانوی 8GB چنده؟
    با تشکر فراوان از شما دوستان
    اول از همه که برنامه و بازی که شما میخوای استفاده زیاد کنی ازش فقط روی آیپاد تاچ نصب میشه و نانو و کلاسیک برای آهنگ هستش !!! به این توجه کنید !

1-خب شما 100% میخوای آیپاد تاچ بگیری و این آیپاد 4نسل داره که دیگه آخریش همین 4ــه نسل های 1و2و3 به ترتیب قابلیت های کمتری دارن !

2-رادیو خودش که نداره ولی با برنامه و اینترنت میشه روش نصب کرد

3-بله صدا ظبط میکنه در حد ساب ووفر
    4-نسل 4 دوربین داره ، اونم 2تا : دی یکی برای فیس تایم ( دوربین جلوشه ) و دیگری هم پشته که برا فیلم برداری و .. هستش ! کیفیت عکس برداری فقط در نور زیاد و شرایط مناسب خوبه در شرایط دیگه ...... ولی فیلمبرداریش HD هستش و خیلی عالیه ( اونم باز به نور بستگی داره )

5-اگه تو لایبراری خودش باشه نمیشه ! ( ولی یه برنامه اومده تازگیا فکر کنم با اون بشه )

6-شارژر قیمت های مختلفی داره نسبت به جنسش ! چینی ها از 10تومن شروع میشه اما اصلی رو حتی تا 60تومن هم میندازن میتونی بدی یکی برات بیاره اصلی ! من گرفتم 38تومن ( همونی که تو سایت خود اپل هست )

7-بله ، سیستم عامل این دو دستگاه یکیه و همه بازیهای آیفون روی آیپاد هم میاد !

8-بله عزیزم خیلی راحته !!! 2-3 ساعت ور بری باهاش اوستا میشی

9-آره دیگه ثابت شده ، ولی هرجا یه قیمت میدن بتونی خوب گیر بیاره 370 هست ( 32GB )

10-نکته خاصی نداره ! فقط باید قبل از انجام هرکاری بری خبرارو بخونی که اولین قربانی نباشی ( مثلاً آپدیت کردن به ورژن هایی که جیلبریکش نیومده یا نصب فایل هایی از سیدیا که مجبور به ریستور بشید ! )

11- به هیچ وجه ! من الان 17گیگ فقط و فقط بازی دارم 3گیگ آهنگ و 4.4گیگ فیلم و 2گیگ عکس و ...

12- فقط به این توجه کنید که آکبند باشه و وقتی از تو جعبه در میارید خش،لکه و .. روش نباشه و وسایل تو جعبه کامل باشه

13- GPS نداره آیپاد متاسفانه

شاد باشی

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

دوستان میشه DVD رو کانورت کرد که لایبراری آپاد بخونش؟؟؟ منظورم فایل های .VOB (اگه درست گفته باشم !) هست !

یه جوری که منو دار بیاد ؟
    Last edited by HESAM_5700; 19-04-2011 at 20:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    UTOPIA

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    خواهشمندم که حدالمکان کمک کنید!!!!
    میخواستم بدونم چطور میشه ایپاد تاچ رو به هدفون بلوتوث وصل کرد؟؟؟
    مال من تو setting و بلوتوث شناسایی میکنه اما روی اون پخش نمیکنه ! یعنی صدا از اسپیکر میاد!
    از buzz player استفاده میکنم و ایپادم 4g هست ورژن 4.1
    ایا باید با پلیر خودش پخش کنم؟
    ممنون

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    خواهشمندم که حدالمکان کمک کنید!!!!
    میخواستم بدونم چطور میشه ایپاد تاچ رو به هدفون بلوتوث وصل کرد؟؟؟
    مال من تو setting و بلوتوث شناسایی میکنه اما روی اون پخش نمیکنه ! یعنی صدا از اسپیکر میاد!
    از buzz player استفاده میکنم و ایپادم 4g هست ورژن 4.1
    ایا باید با پلیر خودش پخش کنم؟
    ممنون
    بله از پلیر خودش استفاده کنید...

داره خودمونی میشه finchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان محترم من یه iBook دانلود کردم ، بازش میکنم تو آیپاد سریع بسته میشه!!!!یکی یه ورژن درست درمونشو نداره ما دانلود کنیم؟
    راستی این برنامه که باهاش میشه فایل سندید جریانش چیست؟الان وای فای ندارم چه جوری از سیدیا دانلود کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوستان محترم من یه iBook دانلود کردم ، بازش میکنم تو آیپاد سریع بسته میشه!!!!یکی یه ورژن درست درمونشو نداره ما دانلود کنیم؟
    راستی این برنامه که باهاش میشه فایل سندید جریانش چیست؟الان وای فای ندارم چه جوری از سیدیا دانلود کنم؟
    شما از خود App Store دانلود کن ! (جز نرم افزارهای فری هستش !)

10. 2 کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان در مورد خرید آی پاد کسی نیست یه راهنمایی درست و درمون بکنه؟ مشالا این همه آی پادی اینجا داریم ولی هیچ کس دقیقاً نمی گه از کجا بخریم و موقع خرید چه نکاتی رو باید رعایت کنیم.
    بالاخره از علاالدین بگیریم بهتره یا پایتخت؟ از کجا میشه فهمید دستگاه رو آک و بدون مشکل میدن به ما؟
    خواهشاً یکی یه راهنمایی کامل بکنه. اونایی که کلاً تجربه شون تو خرید آیپاد زیاده. مرسی

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بابا آیپاد 4 دو تا دوربین داره....از بسته بندیش معلومه آکه.....اصلا نمیشه بازش کنی دوباره ببندیش...خیلی سخته...

نظر من اینه که از پایتخت خریداری نکنید...چرا؟چون توی محله مایه دار نشین تهران هست...همه مغازه دار ها فکر میکنند مایه داری...
    میخوان بتیغنت...

از علاءالدین هم یا زیر زمین یا طبقات بالا...چون طبقه های همکف واول اجاره شون بیش تره....باید پول اجاره رو جور کنند....در نتیجه ملت رو میتیغن....

من خودم اینترنتی یکی آگهی کرد 360 تومن 32 گیگ...نسل 4.....رفتم پایتخت ....قیمت ها رو که دیدم...رفتم از همون اینترنتیه حریدم...
    خداییش بدون چک وچونه...

برنامه وبازی وجیلبریک همش...همشو................خودت میتونی انجام بدی....طرف گفت نمیشه بگو بیلاخخخخخخخخخخخخخخخ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •