سلام دوستان
کسی کتاب دیفرانسیل انتشارات کوله پشتی که نویسندش عباس مرادی هست خونده؟چطوره؟سطحش چطوره؟تست داره؟توضیحاتش چطوره؟
سلام دوستان
کسی کتاب دیفرانسیل انتشارات کوله پشتی که نویسندش عباس مرادی هست خونده؟چطوره؟سطحش چطوره؟تست داره؟توضیحاتش چطوره؟
چبه قول انتشارات خیلی سبز یه خبر خیلی سبز:
کتاب فیزیک پیش دانشگاهی 1 خیلی سبز رو که همه دیدن؟ اصلا به درد نمیخوره!
تا اونجایی که باخبر شدم کتاب فیزیک پیش 1 چه تجربی جه ریاضی ویرایش جدیدش تا اخر مهر ماه چاپ میشه البته مولفش تغییر کرده و الان مولف ویرایش جدیدش احمد مصلایی هست .
خودم که فهمیدم خیلی خوشحال شدم چون کتاب پیش 1 هم مثل فیزیک 3 خیلی سبز یه کتاب عالی میشه
موفق باشید.
من خودم تو وبلاگش پرسیدم گفت تغییر نیکنه مولفش
اما ویرایش عمیق میشه
حالا مني كه كتاب پيشم خيلي سبز نوشته محمد نوكنده است چيكار كنم ؟؟؟؟![]()
میشه یکی یه مقایسه بین دین و زندگی خیلی سبز و همگامان بکنه؟
برای دین و زندگی به نظرم کتاب خوبی وجود نداره و بهترین منبع همون کتاب درسیه. تست هم که همهی کتاب ها مثل هم هستن!
من از فردا برنامه مطالعاتيم براي كنكور 90 شروع ميشه
لطفا براي ايناها كتاب معرفي كنين :
فيزيك پيش تجربي :
ادبيات پيش :
زبان خارجه پيش :
دين و زندگي :
با تشكر
فیزیک پیش تجربی و ریاضی نداریم. هر کدوم ریاضیش خوبه، تجربیش هم همونطور و بلعکس. این رو بگم گاج و خیلی سبز و فار خوبن، ولی مهم اینه تو چه سطحی باشی. تو انتخاب این کتابها همیشه توصیه اینه که اگه سطحت خوبه، گاج بگیر که توضیحش کمه، اگه سطحت متوسطه خیلی سبز که توضیح بیشتری داره و اگر هم باز متوسطه و توضیح بیشتری می خوای فار. ولی دلیل نمی شه گاج از بقیه بهتر باشه، نه ، همه خوبن، فقط تو مقدار توضیحشون تفاوت وجود داره.فيزيك پيش تجربي :
ادبيات پيش :
زبان خارجه پيش :
دين و زندگي :
ادبیات » موضوعی بخون
زبان : می گن شهاب اناری.
دین و زندگی : خودم مهر و ماه دارم و کلا فرقی نمی کنه چی باشه.
بالاخره چی شد؟
وایسیم خیلی سبز بگیریم یا...؟![]()
وه چه اهمیتی داره که از چه کتابی تست میزنید. فقط شناسنامه ی فیپاش رو نگاه کنید زیاد قدیمی نباشه.
بالاخره نفهمیدم این فیزیک پیش رو چیکار کنم ، یکی میگه ویرایش جدیدش اخر مهرماه میاد ونویسندش هم احمد مصلایی اون یکی میاد میگه نویسندش فرقی نکرده ، فار هم که پیش دو رو نداره ، گاج هم که برای متوسط به بالا هستش ، پس الان باید فیزیک پیش رو چیکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)