مرسي از كجا پيداش كنم
مي خوامش !!!!!!!!!!11
مرسي از كجا پيداش كنم
مي خوامش !!!!!!!!!!11
خوب اگه میخوای با کیبورد بازی کنی و دریبل بزنی میتونی همون جای انالوگ رو چندتا از دکمه ها رو بزاری کاری نداره خودم قبلا این که دسته نداشتم اینکارو میکردم البته سخته و دسته یه چیزه دیگس برو یه دسته بگیر ارزونه که 3 یا 4 تومن
شما کاری که گفتم انجام بده می فهمی فیلیپ لپ چیه
فیلیپ لپ همونه که رونالدینیو میزنه یادت نیست اون موقعی که تو بارسلون بود ( ولی واقعا رونالدینیو خراب شد)
سلام!در بخش bal چه جوری میشه با دسته ی دوم بازی کرد؟هر کاری کردم نشد!!!
ممنون
از دوستان عزیز یکی لطف کنه hair آنری(henry) و ژاوی(xavi) و آبیدال(abidal) رو برای من export کنه و بذاره.
henry 4707
xavi 4650
abidal 4681
یکی به داد من برسه. تو bal با بارسلونا بازی دارم حالا همین جوری موندم نمیتونم بازی کنم.
یکی زحمت بکشه این کارو انجام بده دیگه.به خدا کاری نداره.
سلام كسي پچي ، چيزي نداره كه تو مستر ليگ پولمون زياد بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تشكر
سلام بر دوستان گرامی !
آقا ما با این بازی به مشکل برخوردیم ! تو تاپیک مشکلات در نصب و اجرا هم گفتیم ولی کسی فعلا کمکی نکرده ! حالا من اینجا هم میگم ! از دوستان ممنون میشم هر چه سریعتر راه حلی بیابند !
خیلی ساده و مختصر بگم :
بازی pes را نصب کردم وقتی اجراش میکنم روی اولین صفحه ای که میاد ، گوشه ی سمت راست پایین چند تا ستاره است که هی پر و خالی میشه ، میمونه و حرکت نمیکنه و هی لودینگ میکنه !
نکات مهم و قابل توجه :
1- این نسخه از بازی که من دارم 2 دی وی دی است (تابلوئه که الکی دی وی دی 2 را پر کردند برای اینکه پولبگیرند) ولی مشکلی نداره چون روی 2 تا سیستم دیگه امتحان کردم !
2- ویندوز را 2-3 مرتبه عوض کردم توفیری نداشته !
3- سیستم من از سیستم رفقام که بازی را براشون نصب کردم خیلی سرتره ....
این هم یه عکس برای تفهیم بیشتر قضیه !
یکی از دوستان گفت ستینگ را از فولدر اصلی بردار درست میشه ! که امتحان کردم و نشد !
منتظر راه حلهای کارآمد شما دوستان عزیز هستم !
سلام
فایل cv09 که توی دی وی دی دوم هست رو توی فولدر img محل نصب بازی کپی کردین ؟
دوستان سلام یه مشکل تو وارد کردن بعضی از فیس ها از طریق نرم افزار ggs 7 دارم.
بعضی از فیس ها یا مو ها رو که میخوای import کنی این ارور رو میده:
بعدش وقتی yes رو میزنم این ارور رو میده:
از دوستان میخوام که منو راهنمایی کنن.
در ضمن این دفعه چهارم هست که دارم ازتون خواهش میکنم که این hair ها رو برای من آپلود کنید.تا اینا رو درستشون نکنم از بازی میپره بیرون.
از دوستان عزیز یکی لطف کنه hair آنری(henry) و ژاوی(xavi) و آبیدال(abidal) رو برای من export کنه و بذاره.
henry 4707
xavi 4650
abidal 4681
Last edited by M@STER; 24-12-2008 at 17:40.
لباس 2008-2009 بارسلونا
اگر از لینک های files.filefront میخواهید دانلود باید فاصله های بین حروف رو حذف کنیدBarca 08/09 Kit
[/URL]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچمن زیبای تورینوی یوونتوس
Olimpico de Torino Turf
[/URL]
[/URL]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by beauty; 24-12-2008 at 21:39.
احیانا از پچی، کیت سروری چیزی استفاده نمیکنی؟؟
من یه بار این مشکل را بار ریختن یه منو جدید پیش اومد برام
اون منو را که حذف کردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)