جالا که شبانه برای من تعطیله میخوام سرویسم رو از 512 با 5 گیگ ترافیک بکنم 256 با 20 گیگ دوستان کسی اطلاع داره که با این تبدیل ترافیک 15 گیگ به سرویس موجودم اضافه میشه یا نه
با تشکر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جالا که شبانه برای من تعطیله میخوام سرویسم رو از 512 با 5 گیگ ترافیک بکنم 256 با 20 گیگ دوستان کسی اطلاع داره که با این تبدیل ترافیک 15 گیگ به سرویس موجودم اضافه میشه یا نه
با تشکر
من میخوام ازمایشی سرویس 256 نامحدود بگیرم.. سرعت دانلودش تچقدره؟؟
واسه فقط درگاه بانک پارسیان فقط هست شما از چه ادرسی میری شارز میکنی![]()
من تهرانم 512 رو نمیدونم، ولی 128 اگه خیلی حالش خوب باشه نهایت20ک بیشتر نمیگیره
به نظر من که نمی ارزه باید سیستم رو همش روشن بزاری که کلی برق میخوره دست آخرم اگه خیلی شانس بیاری با 30-40ک دانلود کنی
کلا آشغال شده آسیاتک، هر روز بد تر از دیروز. فک کنم با این حرکات میخوان 3هزار میلیارد بزنن تو رگ![]()
دوستان کسی از سرویس 2 مگ تهران اطلاعی داره اوضاش چطوره؟ (شبها و روزها)
یه آموزش که پریروز بش رسیدم رو میذارم.(پیشاپیش بخاطر سنگین شده صفحه عذرخواهی میکنم.)
آموزش 1) طریقه ی شارژ ترافیک و یا تمدید سرویس.
اول از این آدرس به سامانه ی شارژ سریع وارد میشی.
صفحه که اومد. با مشخصات خودت وارد میشی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش توی صفحه ی باز شده اگر میخوای تمدید کنی یا اگر میخوای شارژ کنی دکمه ی مورد نظر رو از پایین صفحه انتخاب میکنی(مثل عکس زیر):
تمدید اشتراک 3 مرحله و شارژ ترافیک دو مرحله هست. اگر بخوای تمدید کنی مرحله ی دوم چنین شمایلی داره:
در مرحله ی سوم به صفحه ی سبد خرید میرسی:
در صورت شارژ ترافیک مستقیما به صفحه ی سبد خرید هدایت میشید.
ادامه رو که زدید صفحه ریدایرکت میشه و به درگاه مورد نظر انتقال پیدا میکنید. اگر خرید با موفقیت انجام شد دوباره به همین صفحه بازگردانده شده و گزارش خرید به شما داده میشه.
آموزش 2) طریقه ی کشیدن شیره ی اینترنت شبانه بدون شرح با دو عکس:
و اینگونه شیره ای بعد از بیدار شدن از خواب و چک کردن دانلود برای شما آماده شده است:
با تشکر![]()
اول ممنون واسه راهنماییت ولی تو قسمته درگاه بانک فقط بانک پارسیان هستیه آموزش که پریروز بش رسیدم رو میذارم.(پیشاپیش بخاطر سنگین شده صفحه عذرخواهی میکنم.)
دوم دانلود شیره ای رو هستم خیلی با حال بود امشب میخام stronghold 3 رو دان کنم 26 پارته هر پارت 150 mb هست ببینم چی میشه
و اینگونه شیره ای بعد از بیدار شدن از خواب و چک کردن دانلود برای شما آماده شده است:بهتره به جای اینکه چند تا فایل بزارین دانلود بشه یک یا 2 فایل رو با 16 کانکشن دانلود کنید همزمان ! ... تو تنظیمات IDM سربرگ کانکشن ...اول ممنون واسه راهنماییت ولی تو قسمته درگاه بانک فقط بانک پارسیان هست
دوم دانلود شیره ای رو هستم خیلی با حال بود امشب میخام stronghold 3 رو دان کنم 26 پارته هر پارت 150 mb هست ببینم چی میشه
میشه راهنمایی کنید چون اولین بارمه به همچین موضوعی بر میخورم
Options رو بزن Configuration که باز شد به تبِ Connection برو قسمتی که نوشته Max. Connections Number پایینش نوشته Default max. conn. number عدد جلوییش 8 هست اونو بزار روی 16 ok کن بره فایل هات رو هم دونه دونه دانلود کن. البته اگه سیستمت قاطی باشه احتمال اینکه فایل هات رو خراب دانلود کنه هست.
عزت زیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)