هرگز به ورژن 35 آپدیت نکن خودم کردم سر همین قضیه آپدیت دو راه بیشتر نداشتم
1- دانگرید
2- فروش
روش اولو داریوش جان امتحان کرد کم مونده بود گوشیش کلا بپرهبرا همینم من روش دومو انتخاب کردم
![]()
هرگز به ورژن 35 آپدیت نکن خودم کردم سر همین قضیه آپدیت دو راه بیشتر نداشتم
1- دانگرید
2- فروش
روش اولو داریوش جان امتحان کرد کم مونده بود گوشیش کلا بپرهبرا همینم من روش دومو انتخاب کردم
![]()
خوب دوباره زحمت!!! اینیکه می گین آپدیت کنم به 31،،، چطوری میشه به v31 آپیت کرد؟ مگه همیشه به آخرین ورژن آپ نمی کنه؟
Last edited by mohammad.fa; 01-07-2010 at 15:45.
-----------------------
باید با روشی غیر از آنلاین آپدیت کنید یعنی کلیه فایلهای مورد نیاز ورژنی که بهت پیشنهاد دادن را دانلود کنی و از یکی از روشهای آفلاین که در همین فروم دوستان آموزش دادن استفاده کنی
موفق باشی
دوستان سلام منو یه راهنمایی کوچولو بکنید ممنون میشم...
من الان ورزن گوشیم 31 هست الان میخوام هکش کنم کدوم روش وتاپیکو بهم پیشنهاد میدین که با استفاده از اون برم...؟؟؟؟
----------------
واسه چی می خوای -- کنی؟ اگر واقعا نیاز نداری این کارو نکن چون واقعا به گوشیت صدمه می زنه و امنیت گوشیت هم کاملا از بین می ره اگه برای نصب برنامه هاست بهتره فایلهای مورد نیاز ساین کردن را تهیه کنی و با ساین کردن برنامه و بازیهات رو نصب کنی البته این نظر شخصی منه بازم خود دانی
بچه ها ال سی دی ش چند؟
زدم ال سی دی رو به گل دادم.
بعد حالا که دارم ال سی دی می خرم می تونم یه نوعی شو بخرم که نورش بیشتر باشه؟
سلام به همه
من تابستون قبل ال سی دی رو 40 هزار خریدم که بعدش با یه 82 دیگه مقایسه کردم نورش بیشتر بود
فکر کنم کلی باید ارزون تر شده باشه
چون الان دیگه تاچ رو بورسه ،
مرگ بر نوکیا با این گوشی اشغال زدناش
تا حالا توی این دو هفته 47 تو خرج گذاشته رو دستم ، که فکر کنم یه 30 40 تا دیگه هم باید بخرجم
عوض کن ولی گوشیتو نفروشبه نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
به به یکی از اهالی خونه ای اشنایی چیزی
کاری که خودم میخوام بکنم
تا گفتم مبخوام بفروشم 100 نفر درومدن گفتن بدش به من دی:
چون واقعا گوشیه با امکانات بالایه و ارزش نداره بفروشیش
خودمم می خوام تتوی اچ تی سی بخرم 270 تومنم قیمتشه
سلام رفیق
خوب این شکلی که کار خیلی مشکل میشه گاهی وقتا واسه یه تم هم باید برم درخواست کر یاکی بدم...
این یعنی هرثانیه باید پا نت باشم...
تازهadsl تازه گرفتم میخوام همش واسه گوشیم چیز دانلود کنم ...
خواهشا دوستان یه راه خوبو جلو پام بگذارن..
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)