بدون آمپلی جواب میده و کیفیتش از 718 بهتره. برا پرشیا اول یه پخش توپ بگیر بعد برو سراغ باند.
بدون آمپلی جواب میده و کیفیتش از 718 بهتره. برا پرشیا اول یه پخش توپ بگیر بعد برو سراغ باند.
االان این مدل KDV-5241UY مال کی هست؟؟ خوبه؟؟؟ چون دی وی دی داره؟؟؟ البته ابن KIV-700 فرمت های avi , mp4اینارو ساپورت میکنه این ویدئو کلیپ هایی که از اینترنت دانلود میکنیم رو اجرا میکنه؟ پسوند wmv رو پخش میکنه؟؟؟؟ چون الان از این چینی ها دارم اجرا نمیکنه. من بخوام Tv وصل کنم به ضبط که فیلم اینا ببینم حتما باید KIV-700بخرم دیگه چون فایل های تصویری رو ساپورت میکنه؟؟؟ ولی خوب سی دی نداره حال نمیده هر چند که 7016 هم سی دی پخش میکنه دی وی دی رو نمیخونه. خیلی تصمیم گیری بین کنوود سخته چون یه چیزی هر کدوم کم دارن ولی پایونییر همه چی رو با هم داره همین قیمت.
الان کنوود 9006U که فایلهای تصویری رو ساپورت نمیکنه بلوتوس هم نداره به خاطر چی اینقدر گرونه؟؟؟؟ 400 هزار تومان قمیتشه درسته؟؟؟
خواهشا یه راهنمایی خوب بکنید من خلاص بشم خسته شدم و پشیمون نشم.
با سلام خدمت دوستان لطفا منو راهنمایی کنید من 2 جفت باند اصلی 6975 دارم هردو رو ببندم برای پراید بهتر جواب میده یا 1 جفت و1 ساب gblبهتره ممنون میشم راهنماییم کنید
طبیعیه که 1 جفت و 1 ساب بهتر جواب میده . چون هر کدوم 1 وظیفه دارن
آقا جواب نداديناااا......![]()
والا فکر کنم کمتر کسی صدایه بانده شما رو شنیده باشه که بدونه چجوره!
آمپلی هم که کیفیتش جالب نیست.
ولی بازم من میگم سیستمتون تنظیم نیست.تنظیم بشه خیلی بهتر خواهد شد.
با 160 تومن چیزایه خوبی میشه خرید ولی احتمالا اینم باید چیزه خوبی باشه!![]()
ميگم من ماشينم ال 90 هست يه جفت 6975 دارم رو عقب كه الان يدونه jbl 953 خريدم به جاش كه بزارم عقب آمپ هم ساند stl2.350 هست ولي دلم نمياد اين 6975 رو به مفتي بفروشم بره.ميخوام ببينم نميشه به يه طريقي روي درهاي جلو سوارش كرد؟راستي تاقچه رو هم تخته نزاشتم و همون فلزارو بريدن باندارو گذاشتن به نظرتون مشكل ايجاد ميشه بعدا؟
با عرض سلام مجدد ممنون از جوابتون به نظر شما ساب gbl مناسبه در ضمن پخشم 7150 وباندمم 6975 که گفتم خدمتتون اگه مناسبه چطور بفهمم اصلیه وچه مدلیش خوبه مرسی
با سلام
میخوام ضبط پایونیر 6050 یا 7150 بگیرم
هرجا رفتم 6050 رو بیشتر تعریف کردن
چون میگن 6050 قدیمی هست و ic مال تایلند هست ولی 7150 مال چینه
و تفاوتشون تو نور زمینشون هست
قیمت دسته دوم 6050 رو 165 گفتن گرونه یا خوبه؟
راستی رو 6050 میشه دمو ریخت؟
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
من الان يه جفت باند پايونير 6975 دارم كه از رو ماشين برشون داشتم دلمم نمياد بفروشمشون.حالا به ذهنم رسيد براشون باكس درست كنم وصلشون كنم به كامپيوتر.امكان داره؟يدونه آمپلي kenwood 350 watt هست ميشه اونم بهش وصل كرد بعد وصل كرد به سيستم؟
فكر كنم براي تامين برق بايد از آداپتور استفاده كنم كه 220 ولت شهر رو به 12 ولت كه در واقع برق ماشين هست تبديل كنه درسته؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)