اول از همه چند گرفتی و این حرف ها!دوستان من fz35 خریدم سوالی اگه دارید بپرسین
ثانیا حتما عکس بذار تو اون تاپیک!
اول از همه چند گرفتی و این حرف ها!دوستان من fz35 خریدم سوالی اگه دارید بپرسین
ثانیا حتما عکس بذار تو اون تاپیک!
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند؟سلام دوستان
من یه Canon-Ixus-200IS و یه Ixus-860Is دارم که بخاطر واید بودن و سبکی گرفتمشون. البته تو دو سال.الآن میخوام تا 750 تومن یه DSLR هم واسه استفاده در بازدیدهام از نمایشگاه ها و کارخونه ها و سفرهام بگیرم.
در حال حاضر در برندهای Canon و Pansonic و Nikon چه مدل هائی هستن. ممنون میشم تو هر برند چند تا رو بهم بگین تا بعد از بررسی تو dpreview و سایت های دیگه دویاره مزاحمتون شم!!
پارامترهام ایناست:
1- تو نور داخلی (Indoor) خوب عمل کنن. (منظورم از indoor مثلا یه موزه یا هرجائی که فلاش ممنوعه یا وقتی تو یه سمینار هستی و میخوای از سن ، زوم کنی و با یا بی فلاش عکس بگیری.)
2- بتونن از پس ISO ی 400 و 800 هم بر بیآن. ( زیاد شارپ نشه)
3- رو عکاسی تو فضای آزاد و نور عادی ( Outdoor) زیاد حساس نیستم چون اکثر دوربین های تو این رنج قیمت (از دید آماتورهائی مثل من) دارای کیفیت مطلوب و عالی هستن.
4- حد الامکان واید باشه (هرچند DSLR های واقعی زیر 35 و مینیمم 27 نیستن !!)
ممنون . . .![]()
Last edited by a6l3i; 17-03-2010 at 22:20.
بهترین مدلا
D5000
750 تومن
500Dکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
850 تومن
هردو عالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنید این جا و مدلای مد نظر رو مقایسه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله خوبه اما برای زمان خودش الان fz35 بهتر از اونه
fz28 400 تومنه fz35 455 تومنه
بهتر از fz35 هم HX1 سونی اما یه 100 تومنی گران تر
با سلام
دوستان من میخواستم یه دوربین در حد 500 تا 600 هزار تومان بخرم.میخواستم راهنماییم کنید و ضمن اینکه دوربین های زیر رو برام رتبه بندی کنید پیشنهادات خودتون رو هم برام بگید. ممنون(عددهای مقابل قیمت بر حسب تومان می باشد)
Canon PowerShot SX20 IS 448000
Canon PowerShot SX1 IS 566000
Canon PowerShot G11 529000
Sony Alpha DSLR-A230 535000
Canon PowerShot G10 559000
Sony Alpha DSLR-A330 695000
دوربین های دیچیتال ایکسوز کنون کیفیت فیلمشون قابل قبول هست؟
فیلم برداری HD چیه؟ دوربینی که hd داره کیفیت فیلمش خوبه؟
اول بگین چه چیز هایی براتون مهمه تا بشه رتبه بندی کرد
زوم لازم دارین یا ککاسی تو تاریکی یا فیلمبرداری HD یا کوچکی و کم وزنی ؟
دوربین رو برای چه کاری می خواین ؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
کیفیت تصاویر HX1 اصلا به FZ35 نمی رسه![]()
بالاخرهa1100کنون وخریدم با 2گیگ رم وشارژر160تومن.ولی a480هم که تست گرفتم چیزی نسبت ه این کم نداشت حداقل نسبت به اختلاف قیمت50هزارتومنی کهa480نسبت بهa1100داشت.یکی دوتا سئوال اول اینکه فروشنده گفت اگه رم موبایل رو روش بندازی احتمال داره دوربین خراب بشه بعلت سرعت پایین رمهای موبایل!؟؟.یجا رم 2گیگ میگفت25تومن میگفت اصل اورجینال ولی همون رمو توعلائدین خریدم10تومن همون بود چون این رمها مخصوص دوربینن دیگه.یه سئوال دیگه من اگه ازباتریهای معمولی استفاده کنم مشکلی برای دوربین پیدا نمیشه اصلا دوربینو روشن میکنه منظورم باتریهای آلکالاین نیست همین باتریهای معمولی واسه رادیوها.سارژمن وقتی مزنم به برق وقتی باتری داخلش میذارم اول برای چند ثانیه چراقش روشن میشه بعد ا حدود 30ثانیه خاموش میشه معلوم نمیشه که باتری کی شارژمیشه چطور میشه فهمیدباتری شارژشده یانه ؟حدودا چندساعت طول میکشه تا باتریها کاملا شارژبشن؟
سلام
مموری که موبایل و دوربین نداره
من برای موبایلم مموری کلاس 6 خریده بودم، الآن گزاشتمش تو دوربین
با باتری های معمولی ممکنه دوربین خراب بشه. من یک دفعه توی Canon A520 گزاشتم، حتی نتونست لنزو کامل در بیاره
زمان شارژ هم بستگی با شارژر داره. شارژرش دفترچه راهنما داره ؟
[QUOTE=rostamiani;4764257]اول بگین چه چیز هایی براتون مهمه تا بشه رتبه بندی کرد
زوم لازم دارین یا ککاسی تو تاریکی یا فیلمبرداری HD یا کوچکی و کم وزنی ؟
دوربین رو برای چه کاری می خواین ؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------من ب
من یه دوربین عکاسی حرفه ای میخوام! و کیفیت عکس برام در اولویت قرار داره . فیلم برام مهم نیست ولی اگه داشته باشه هم بد نیست.زوم اپتیکال خیلی برام مهمه و عکاسی در شب هم همینطور. بازم ممنون از راهنماییتون.![]()
دراين رنج قيمت nikon d5000 وcanon 500d بهترين گزينه ها هستند
من با توجه به نويزكمتردر ايزوهاي بالا d5000 را پيشنهاد ميكنم
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)