به نظر من اصلا جالب نبود . این کجا و سری call of duty کجا .
به نظر من اصلا جالب نبود . این کجا و سری call of duty کجا .
سلام من اونجام که هواپیما wesker سقوط کرده، و تنها کاری که میکنم اون سنگه رو هل میدم ،و به دردی هم نمیخوره! ؟ چیکار بکنم؟ تا تکون میخورم wesker پرتم میکنه
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدسلام من اونجام که هواپیما wesker سقوط کرده، و تنها کاری که میکنم اون سنگه رو هل میدم ،و به دردی هم نمیخوره! ؟ چیکار بکنم؟ تا تکون میخورم wesker پرتم میکنه
من نمیدونم اما جی تی ای رو توی پی سی ساختن توی پلی 2 هم اومد
سیمز رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
بازیهای مردعنکبوتی رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
اویل 4 رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
و خلییییییی بازیهای دیگه
به نظر من اینم یه خورده زور میزدن میتونستن توی پلی 2 بسازن اما مردم آزارن![]()
رو چه حسابی؟اویل 4 رو توی پی سی ساختن تو پلی 2 هم اومد
اویل 4 رو که سه چهار سال قبل از pc برای ps2 دادن.
4 یه چیز دیگه بوددد ما که بااهاش زندگی کردیم
5 ارزش یه بار تموم کردنو بیشتر نداشت :|
mY yaHOO Mail @ id [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این بازی رو تا اونجایی که زن همراه wesker تبدیل به غول می شه انجام دادم اونم را کشتم اما نمی دونم چی شده که پروفایلم رو تو بازی نمی شناسه و سیوام نمی یاد از چند جا هم سیو رو گرفتم اما بازم نمی یاره
1 - بعد از اون مرحله چه قدر مانده تا تمام بشه
2- حالا چکار کنم تا سیوام تو بازی بیاد
اونجا تقریبا آخرهاشه ، دو یا سه مرحله دیگه مونده فکر کنم.
منظورتون اینه که پروفایلتون رو باز نمیکنه؟
اره همونو باز نمیکنه پیغام میده که پروفایلی وجود نداره آیا می خواهید یکی بسازید
Resident Evil 5 روی win7 64 bit اجرا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)