زرشــــــــــــــــــــــ ــک
زرشــــــــــــــــــــــ ــک
بازیه صبا هم گذشت بازی با استقلال اهواز چه روزیه؟
استقلال 2 اس اهواز 1
ممنون دوست عزیز..
اتفاقاً نظر کارشناسیت خیلی خوب بود.. به امید متحول شدن استقلال..
شدیداً تأیید میشه.. استقلالی، باید تا آخر استقلالی بمونه..
منم دست کمی از تو نداشتم..
من تا همین الآن به اینترنت دسترسی نداشتم و خیلی پشیمونم که چرا زودتر نتونستم به تاپیک سر بزنم.. واقعاً شرمندم که شما اسقلالی ها رو تو بد شرایطی تنها گذاشتم.. میتونه دلیلش باخت استقلال باشه.. واقعاً شرمندتونم..
چه کردن این استقلالی ها.. (منظورم بچه های تاپیکه..)
ماشاا.. روحیه..
آخی چیکار کنن خوشی زده زیر دلشون .
منتظر دربی هم هستیم ...
هفته هفتم
پنجشنبه 87/6/28 ، ساعت 20:30 ، استقلال تهران - استقلال اهواز. تهران
میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
میگن پایان شب سیه سپید است
میگن ....
به قول علیرضا، ما استقلالی ها داریم امتحان میشیم..
و به قول اونی که نمیدونم این چند وقت کجاست، نوبت بازی های آسون ما هم میرسه..
استقلالی هیچ وقت ناامید نمیشه..
قلعه نويي: بي سروصدا از استقلال مي روم
در پايان بازي تيم هاي استقلال و صباباتري قم که با شکست سه بر يک آبي پوشان تهراني به پايان رسيد،اکثر سوالات خبرنگاران قمي در خصوص احتمال برکناري امير قلعه نويي بود.سرمربي استقلال که خودش را براي پاسخ دادن به اين دست از سوالات آماده کرده بود به خبرنگاران قمي گفت: «تا زماني که مرا بخواهند کار مي کنم و هر زماني هم که بگويند تو را نمي خواهيم بي سر و صدا از استقلال مي روم.» قلعه نويي در خصوص ناکامي هاي خود در استقلال دلايلي را نيز عنوان کرد: «زماني که از استقلال رفتم تيمم اول بود، اما وقتي برگشتم تيم سيزدهم را تحويل گرفتم.»صحبت هاي پاياني قلعه نويي نيز شنيدني بود: «تيم من بدشانسي مي آورد ولي مشکلي نيست ما نياز به زمان داريم تا بر مشکلات فائق آئيم. تمام تلاش من اين است که استقلال را دوباره تبديل به همان تيم آماده چند سال قبل کنم.»
انتقاد امير قلعه نويي از هافبك هاي استقلال در رختكن
امير قلعه نويي كه در جمع خبرنگاران پس از بازي مقابل صبا به دليل مسائل تاكتيكي مقصر باخت مقابل صبا توصيف كرد، در رختكن شاگردانش را مورد مواخذه قرار داد.وي بيش از همه به هافبك هاي خود و از جمله حسين كاظمي ايراد گرفت عنوان كرد، چرا در صحنه گل دوم صباباتري در جاي خود قرار نداشته است.وي همچنين بازيكنان تيمش را به دليل دريبل خوردن از بازيكن كوتاه قامت صبا مورد انتقاد قرار داد و از اين كه آنها با وجود ادعاي خود نتوانستند بازي مناسبي را انجام دهند، گله كرد.
باشگاه استقلال تهران براي جانواريو خانه اجاره كرد
جانواريو كه از نداشتن منزل شخصي و زندگي در هتل ناراحت بود، صبح امروز صاحب خانه مستقلي شد.مسئولان باشگاه استقلال كه طبق قراداد با اين بازيكن برزيلي بايد براي او خانه تهيه مي كردند،امروز اين خانه را براي اين هافبك تهيه كردند تا بهانه اي براي ناراحتي او وجود نداشته باشد.اين بازيكن روز گذشته اولين بازي خود را براي استقلال انجام داد.
چراغپور: استقلال بازيكن طراح و مهاجم نوك ميخواهد/ رويا هميشه يك بار اتفاق مي افتد
جلال چراغپور كارشناس فوتبال كشورمان گفت: "وقتي ضربه جانواريو به اوت ميرود يا تقي پور ضربه سرش را خيلي بد به زمين ميزند ديگر مقصر قلعه نوعي نيست. واقعاً اينطور ضربه زدن سخت تر از درست زدن است. به نظرم عوامل صباباتري مثل رضايي، فضلي و فشنگچي حرفهاي تر از عوامل استقلال بازي كردند. سياوش اكبرپور يك مكمل است نه سازنده گل و آن موقع كه گل ميزد نفراتي مثل عنايتي، جباري و نيكبخت بودند."چراغپور اظهار داشت: "استقلال سخت گل ميزند، آنها يك بازيكن طراح جلوي كاظمي و يك مهاجم نوك ميخواهند و اين سردرگمي باعث تعويضهاي عباسفرد و جانواريو ميشود. در اين شرايط آنها دنبال رويا ميروند و رويا هميشه يك بار اتفاق مي افتد. عليزاده اگر غير از پرتاب اوت مهارت هاي ديگري هم داشته باشد عالي است."چراغپور گفت: "وقتي يكسري فرصتها گل نميشود مربي وارد بحران مي شود، اگر ضربه جانواريو وارد دروازه ميشد و شايد اگر تقي پور ضربه سرش را خوب مي زد الان همه ميگفتند، تعويض طلايي بود، چون درست تصميم گرفته بود. تيم هاي بزرگ وقتي وارد سريال هاي باخت مي شوند وفادار ماندنشان به استيل بازي برايشان سخت مي شود. بعضي وقتها مربي مجبور به تغيير استيل آن هم در 4-3 روز مي شودو اين نتيجه عكس ميدهد."وي در پايان در خصوص سيستم 2-5-3 استقلال گفت: "شايد آنها بگويند با همين سيستم قهرمان شدند، اما از آن موقع تا امروز، يورو 2008 را داشتيم و فوتبال عوض شده و وقتي 95 درصد تيمها در يورو 2008 با 4 دفاع بازي ميكنند، حتما اتفاقي افتاده است. در واقع سالها قبل برزيل با سيستم WM قهرمان شد اكنون هم همين طور بازي ميكند؟ استقلال كناره هايش باز است و مركزش جمع و امثال نفوذهاي امير آبادي ديگر اثرش را در فوتبال امروز از دست داده است."
محمود جان، متوجه منظورت نشدم..عماد اين همه نظر مردمو ديدي به نگاه به نكردي
نه تو رو به خدا.. مشکل از نفر نیست. مشکل از ترکیبه. همین جوریش کلی مشکل مالی داریم، اگه بخوایم خدا تومن هم به این یکی بدیم که دیگه هیچی..رحمان رضايى خريد جديد استقلال
سلام بر استقلالی ها همیشه در صحنه...
دم تمام دوستان گرم...
به استقلالی بودن خودم افتخار میکنم از وقتی وضع تیم بد شد می بینم تمام استقلالی ها فعالیتشون 100 برابر شده...
نمی دونم این را قبلا گفتم یا نه اما استقلالی شدن و موندن در روزها جشن و قهرمانی کاری نداره این روزها هست که عیار تماشاگران مشخص میشه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)