تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 949 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سلام
    بستگی داره به شلوغی خطوط اون شب ! من توی تستهایی که داشتم بیشتر شبها همون سرعت روز بود ولی بعضی شبها شاید هفته ای یک بار تا نصف سرعت روز هم پایین میومد
    شما کدوم شهر هستید؟ آخه خیلی تبلیغاتی حرف میزنید و تازه عوض شدید و نماینده نیستید ولی گفتید فروشنده هستید حالا هر چی! در اکثر شهر ها فن آوا شبانه محدود هست و با بالاترین سرویس که 1 مگ هست بیشتر از 3.5 گیگ نمیگیره تا حالا فقط یکنفر گفت که شهرش هم نگفت سرعت روزانه اسمی هست و سرعت شبانه فرقی نمیکنه ولی هر کی در این تایپک بود و از شهرهای مختلف سرعت شبانه همیشه محدود هست سرعت روزانه بین 4 و 6 مگ سرعت شبانه 190 بیشتر نمیشه

2. 3 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه عزیز شایع نکن.
    آسیاتک.های وب.رنگین کمان.صبانت ملعون.و...هنوز هستن
    همه چی تو این ملت.... از شایعه مردم شروع میشه.
    چه شایعه ای دوست عزیز میتونی از دیگران بپرسی

4. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه عزیز شایع نکن.
    آسیاتک.های وب.رنگین کمان.صبانت ملعون.و...هنوز هستن
    همه چی تو این ملت.... از شایعه مردم شروع میشه.
    شایعه چیه دوست عزیز میتونی از دیگران هم بپرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مگه من دوست دارم که شبانه ها رو بردارن فقط به خاطر اطلاع رسانی گفتم و چه من و یا دیگران بگم یا نگم شرکت ها کار خودشونو میکنن و میخوان کل اینترنت رو پولی کنن و بابت هر گیگ دانلودی نزدیک ۴۰۰۰ تومان بدی و نامحدود هم از دستی سرعتشو آوردن پایین که ملت محدود پولی بگیرن خدا ازشون نگذره کلا اینترنت باید نامحدود با سرعت واقعی باشه و با قیمت مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    فکر کنم خیر ولی بازم مطیمن نیستم زنگ بزن سوال کن از خودشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شما کدوم شهر هستید؟ آخه خیلی تبلیغاتی حرف میزنید و تازه عوض شدید و نماینده نیستید ولی گفتید فروشنده هستید حالا هر چی! در اکثر شهر ها فن آوا شبانه محدود هست و با بالاترین سرویس که 1 مگ هست بیشتر از 3.5 گیگ نمیگیره تا حالا فقط یکنفر گفت که شهرش هم نگفت سرعت روزانه اسمی هست و سرعت شبانه فرقی نمیکنه ولی هر کی در این تایپک بود و از شهرهای مختلف سرعت شبانه همیشه محدود هست سرعت روزانه بین 4 و 6 مگ سرعت شبانه 190 بیشتر نمیشه
    دوست عزیز لطف میکنی درست بخونی و بعد محکوم کنی ؟!
    من که گفتم نمایندم !!!
    در مورد سرعت هم گفتم حداقل اینجا هفته ای یکی دو بار میاد پایین و نصف میشه ! طبیعیه که اینترنت مرکز با مرکز فرق داره چه برسه شهر به شهر !
    ولی واقعا اینجا اینجا از 170 -180 پایینتر ندیدم !
    کجاش رو دروغ گفتم ؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

مگه من دوست دارم که شبانه ها رو بردارن فقط به خاطر اطلاع رسانی گفتم و چه من و یا دیگران بگم یا نگم شرکت ها کار خودشونو میکنن و میخوان کل اینترنت رو پولی کنن و بابت هر گیگ دانلودی نزدیک ۴۰۰۰ تومان بدی و نامحدود هم از دستی سرعتشو آوردن پایین که ملت محدود پولی بگیرن خدا ازشون نگذره کلا اینترنت باید نامحدود با سرعت واقعی باشه و با قیمت مناسب
    البته خدا ازشون نگذره که موافقم ! ولی شرکتها این کارو نکردن . کس دیگه ای گران فروشی میکنه و انحصاری گرفته دستش که نمیشه اینجا خیلی بازش کرد !
    در ضمن نامحدود هم کسی سرعتش رو نیاورده پایین . از مسخره بازی های مثل مصرف منصفانه و ... بگذریم هر جای دنیا که بری سرعت همینه ! حالا مثلا توی افغانستان چیزی به اسم 128 وجود نداره تو ایران هست وگرنه هر جای این کره خاکی 128 کیلو بیت = 16 کیلو بایت !!!
    حالا این که میبینی روی حجمی سرعت بهتری داری دلیل این نیست که نامحدود ها بستس بلکه روی حجمی ها با دلایلی که همه میدونن سرعت بالاتری میدن . مثلا 128 میگیری 1024 بهت میدن !
    در ضمن توی فن آوا فعلا خبری نیست از این که دانلود شبانه برداشته بشه .
    با اون جمله آخرت کاملا موافقم ! ولی کو گوش شنوا ! مطمین باش اگه دولت دست اط انحصار طلبی برداره و اجازه بده شرکتهای خصوصی پهنای باند رو خودشون وارد کنن اتفاقهای خوبی میفته ولی تا زمانی که پهنای باند فقط از راه شرکت زیر ساخت وارد میشه و به چند برابر قیمت به شرکتها فروخته میشه این شرکتها راهی ندارن
    Last edited by iman2482; 03-11-2014 at 14:23.

10. 3 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

دوست عزیز لطف میکنی درست بخونی و بعد محکوم کنی ؟!
    من که گفتم نمایندم !!!
    در مورد سرعت هم گفتم حداقل اینجا هفته ای یکی دو بار میاد پایین و نصف میشه ! طبیعیه که اینترنت مرکز با مرکز فرق داره چه برسه شهر به شهر !
    ولی واقعا اینجا اینجا از 170 -180 پایینتر ندیدم !
    کجاش رو دروغ گفتم ؟!!!
    کجاش محکومیت هست؟ خودت اخلاقت و حرف زدنت جوریه که از پست هات کسی سر در نمیاره! یک گفتن نماینده هستی و فروشنده هستی 10 تا پست دادی منو محکوم میکنن هی دنبالش گرفتی هی اسپم زدی آره منو فلان کردو محکوم کرد حالا نوبت منه هر پستی بدی بگی مثل اون دوستمون نگین فلان و غیره ...خوب شما اول بگو کدوم نماینده هستی مال کدوم شهر بعد چه جور نماینده هستی نمیدونی سرعت روز فن آوا روی 4 و 6 و 8 مگ هست وقتی میگی سرعت روز با شب فرقی نداره باید بگی من شهرم فلان هست خطم سرعتش اینه کجا نوشتم دروغ! گفتم برداشتم اینه تبلیغاتی حرف زدی چون نمیدونستم خبر نداری سرعت روز چقدر هست یا لحاظ نکردی با این جور حرف زدنت کاملا مشخصه تا حالا عضو هیچ انجمنی نبودی مثل تاریخ عضویتت چون معنی اسپم دادن رو نمیدونی و به جای کمک فقط اسپم و تبلیغات بجای این کارها اول اسم و فامیلت رو بگو تلفن شرکتت رو بذار بعد بگو مال کدوم شهر هستی تا دوستان اون شهر کاملا استفاده کنن هیچ اشکالی نداره تبلیغات اینجا مفت و آزاده
    Last edited by WHICH1; 03-11-2014 at 15:37.

12. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کجاش محکومیت هست؟ خودت اخلاقت و حرف زدنت جوریه که از پست هات کسی سر در نمیاره! یک گفتن نماینده هستی و فروشنده هستی 10 تا پست دادی منو محکوم میکنن هی دنبالش گرفتی هی اسپم زدی آره منو فلان کردو محکوم کرد حالا نوبت منه هر پستی بدی بگی مثل اون دوستمون نگین فلان و غیره ...خوب شما اول بگو کدوم نماینده هستی مال کدوم شهر بعد چه جور نماینده هستی نمیدونی سرعت روز فن آوا روی 4 و 6 و 8 مگ هست وقتی میگی سرعت روز با شب فرقی نداره باید بگی من شهرم فلان هست خطم سرعتش اینه کجا نوشتم دروغ! گفتم برداشتم اینه تبلیغاتی حرف زدی چون نمیدونستم خبر نداری سرعت روز چقدر هست یا لحاظ نکردی با این جور حرف زدنت کاملا مشخصه تا حالا عضو هیچ انجمنی نبودی مثل تاریخ عضویتت چون معنی اسپم دادن رو نمیدونی و به جای کمک فقط اسپم و تبلیغات بجای این کارها اول اسم و فامیلت رو بگو تلفن شرکتت رو بذار بعد بگو مال کدوم شهر هستی تا دوستان اون شهر کاملا استفاده کنن هیچ اشکالی نداره تبلیغات اینجا مفت و آزاده
    ما که نفهمیدیم شما از کجا شاکی هستی و چرا داری بازجویی میکنی !
    بهرحال اگر خیالت راحت میشه بنده نماینده استان گلستان هستم .
    گرگان - گنبد - علی اباد و فاضل آباد !!!
    در مورد فعالیت در انجمن حرفی ندارم چون نه با شما دعوایی دارم نه اینجا جای این حرفهاس !
    در مورد سرعت ما کلا سرعت رو بسته به کیفیت خط روی یکی چیزی میبنیدیم و شب و روز نداره و بسته به شلوغی اون مرکز و مقدار پهنای باند سرعت بالا پایین میشه ! طبیعتا شبها شلوغتره !!!
    والا اگر قرار به تبلیغات بود شهرم رو روز اول میگفتم نه بعد از بازجویی شما !
    سوالی در مورد شرکت داشتی در خدمتم در غیر اینصورت جوابی واسه شما دیگه ندارم

14. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

ما که نفهمیدیم شما از کجا شاکی هستی و چرا داری بازجویی میکنی !
    بهرحال اگر خیالت راحت میشه بنده نماینده استان گلستان هستم .
    گرگان - گنبد - علی اباد و فاضل آباد !!!
    در مورد فعالیت در انجمن حرفی ندارم چون نه با شما دعوایی دارم نه اینجا جای این حرفهاس !
    در مورد سرعت ما کلا سرعت رو بسته به کیفیت خط روی یکی چیزی میبنیدیم و شب و روز نداره و بسته به شلوغی اون مرکز و مقدار پهنای باند سرعت بالا پایین میشه ! طبیعتا شبها شلوغتره !!!
    والا اگر قرار به تبلیغات بود شهرم رو روز اول میگفتم نه بعد از بازجویی شما !
    سوالی در مورد شرکت داشتی در خدمتم در غیر اینصورت جوابی واسه شما دیگه ندارم
    اقای نماینده محترم سرعت رو تو روز هر چی می بندی حلال مشتری ولی اینکه شب هم همون مقدار سرعت بده کاملا اشتباه است چرا؟ چون سرعت از تهران روی 180 تا 190 محدود می شه
    اگه واقعا نماینده اورجینال فن اوا هستی و به اسم فن اوا نت میدی سرعت شبانه هر جای کشور باشی 180 هست
    مگه اینکه نماینده شرکتی باشی که خودش از فن اوا نت می گیره و به اسم شرکت خودش میفروشه
    اینجوری میشه یه درصد احتمال داد سرعت بیشتر از 180 باشه!!!
    Last edited by hermidass; 03-11-2014 at 18:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •