دوست من 3 2 تا از مسیجهاتو به فون مموری منتقل کن و باز کن که مشخص بشه اشکال از مموری کارته یا نه ...؟
.
اگه باز کرد که مشخص میشه مموری کارتت خراب شده ... علت هم زیاد داره ولی تا آدم مطمئن نشه نمیشه صحبت کرد ..
دوست من 3 2 تا از مسیجهاتو به فون مموری منتقل کن و باز کن که مشخص بشه اشکال از مموری کارته یا نه ...؟
.
اگه باز کرد که مشخص میشه مموری کارتت خراب شده ... علت هم زیاد داره ولی تا آدم مطمئن نشه نمیشه صحبت کرد ..
ممنون از جوابتون. میشه بگید چطوری می تونم اینا از کارت به فون مموری منتقل کنم؟
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر رویMemory Cardتنظیم کنید ( مهم )
2 . گوشی را در حالت هک قرار دهید .
3 . برنامه ی X-Ploreرا اجرا کنید .
4 . پوشه ی 1000484bرا ازدرایو E به مسیر C:\Private کپی کنید .
اگر هنگام کپی کردن با پیغامFile already exists مواجه شدید ، گزینه یOverwrite allرا انتخاب کنید .
5 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر رویPhone memory تنظیم کنید تا پیام ها را مشاهده نمایید .
_ برای تهیه نسخه ی پشتیبان از پیام های موجود بر رویPhone memoryمراحل زیر را به دقت دنبال کنید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر رویMemory Cardتنظیم کنید ( مهم )
برای اینکار به مسیر زیر بروید وMemory in useرا بر رویMemory Cardتنظیم کنید .
کد:
Menu > Messaging > Options > Settings > Other
3 . برنامه ی X-Plore را اجرا کنید .
4 . به مسیر C:\Private بروید و پوشه ی 1000484b را به درایو E کپی کنید .
کار تمام است .
جهت برگرداندن پیام ها با من همراه شوید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Memory Card تنظیم کنید ( مهم )
4 . پوشه ی 1000484b را از درایو E به مسیر C:\Private کپی کنید .
اگر هنگام کپی کردن با پیغام File already exists مواجه شدید ، گزینه ی Overwrite all را انتخاب کنید .
5 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Phone memory تنظیم کنید تا پیام ها را مشاهده نمایید .
_ برای تهیه نسخه ی پشتیبان از پیام های موجود بر روی Memory Card مراحل زیر را به دقت انجام دهید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Phone memory تنظیم کنید ( مهم )
4 . به مسیر E:\Private بروید و پوشه ی 1000484b را به درایو C کپی کنید .
جهت برگرداندن پیام ها مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Phone memory تنظیم کنید ( مهم )
4 . پوشه ی 1000484b را از درایو C به مسیر E:\Private کپی کنید .
اگر هنگام کپی کردن با پیغام File already exists مواجه شدید ، گزینه ی Overwrite all را انتخاب کنید .
5 . حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها را بر روی Memory Card تنظیم کنید تا پیام ها را مشاهده نمایید .
سوال : چگونه می توان پیام ها را از Phone memory به Memory Card انتقال داد ؟
جواب : پس از اینکه پیام های موجود بر روی Phone memory به درایو E کپی گردید ، دقت کنید که حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها بر روی Memory Card تنظیم نباشد ، سپس پوشه ی 1000484b را به E:\Private منتقل کنید .
سوال : چگونه می توان پیام ها را از Memory Card به Phone memory انتقال داد ؟
جواب : پس از اینکه پیام های موجود بر روی Memory Card به درایو C کپی گردید ، دقت کنید که حافظه ی مورد استفاده ی پیام ها بر روی Phone memory تنظیم نباشد ، سپس پوشه ی 1000484b را به C:\Private منتقل کنید .
سوال : می خواهم Memory Card را Format کنم ، آیا می شود بدون هک کردن گوشی از پیام های موجود بر روی Memory Card نسخه پشتیبان تهیه نمود ؟
جواب : بله می شود .
برای این کار باید از کامپیوتر استفاده کرد .
1 . ابتدا گوشی را به وسیله ی کابل به رایانه متصل کنید ، سپس USB Mode را بر روی Data transfer تنظیم نمایید تا درایو مربوط به Memory Card در My Computer نمایش داده شود .
2 . از طریق Folder Options آیتم های مخفی را Show نمایید .
3 . درایو مربوط به Memory Card را Open کنید .
4 . پوشه ی Private را یافته و آن را Open کنید .
5 . پوشه ی 1000484b را به کامپیوتر خود کپی نمایید .
کار تمام است ، اکنون با خیال راحت Memory Card را Format نمایید .
پس از اینکه Memory Card را Format نمودید ، پوشه ی 1000484b را از کامپیوتر به X:\Private کپی نمایید .
X نام همان درایو Memory Card است .
نکته : اگر دسترسی به کابل گوشی ندارید ، می توانید از RAM Reader استفاده کنید که در این صورت دیگر نیازی نیست USB Mode را به Data transfer تغییر دهید .
منبع: نمیگم
دوست من مطمئن باش اگه همین کلمه منبع رو هم نمینوشتی کسی فکر نمیکرد که این مطلب رو بدین شکل نشستی تایپ کردی ..اینجور مطالب مشخصه که از جایی کپی شده ...
.
پس بهتره برای حمایت معنوی از اون کسی که نشسته این مطلبو تایپ کرده و اطلاعاتشو در اختیار بقیه گذاشته اسمشون به عنوان منبع ذکر بشه تا به عنوان تشکر از ایشون تلقی بشه ...
مرسی. میشه بفرمایید این یعنی چه؟2 . گوشی را در حالت هک قرار دهید .
آیا از برنامه های موجود روی خود گوشی نمیشه استفاده کرده؟ آیا روش دیگه ای وجود نداره که بشه بدون نصب هیچ برنامه اضافی ای این کار رو انجام داده؟برنامه ی X-Ploreرا اجرا کنید
اگه جواب همه اینها منفی لطفا بگید از کجا میتونم این برنامه رو پیدا کنم؟
اینجا یه سری بزن اگه ورژن گوشیت 31
اما اگه ورژن 30 یا پایین تره با Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.SiS هک کن خیلی راحت ترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه !!
بهتر انجام بدید ای کاش اسم این هک رو برمیداشتند و بهینه سازی میزاشتند!!!
اکسپلوره هم تو ورژنهای مختلفی هست که از ورژن 1.22 به بعد دیگه کسی نتونست کرکش کنه در ضمن ورژن 22 فارسی هم میشه ولی ورژنهای بالا تر نه
اما آخرین ورژن این برنامه 1.34 که یه کرک 30 روزه مدام براش هست ولی از کار میافته ولی دو باره با اجرای کرک سی روز دیگه هم کار میکنه و.... به همین تر تیب 30 روز و 30 روز ...(تقریبا یه قدم مونده تا کاملا کرک بشه)
تو انجمن نرم افزار هست میتونی اونجا دان کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hovo; 12-08-2009 at 17:09.
من کلا توبه کردم که منبع ذکر کنم
واسه همین که مینویسم
سلام
می خواستم بدونم این گوشی ورژن 31 هم هک میشه؟ اگه اره یه توضیح مختصر بدین ممنون میشم
راستی من بعد از ساین کردن بعضی برنامه می خوام که برنامه رو نصب کنن بازم ارور مِِیده دلیش چیه؟
Last edited by vahidsport; 12-08-2009 at 23:44.
آره .... هک میشه .... با برنامه HelloOX .
چه اروری میده هنگام نصب؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)