تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 870 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

دستت درد نکنه. به خاطر شما هم امضام رو عوض کردم؟

حالا یه سوال دیگه:

وقتی کسی داره بهم زنگ میزنه چجوری بفهمم با کدوم شماره است؟
    ------
    در حال تماس رو نمی دونم ولی بعد از تماس می تونی بفهمی کدوم شماره بوده
    --------
    ضمنا من بخاطر خدمون گفتیم که امضا رو کوچیک کن که صفحه زود لود بشه وگر نه فروم که مال م نیست گفتم که گفته باشم بعدن بهت گیر ندن می تونی همون عکس رو سایزش رو کمتر کنی 300*300 مثلا یا کمتر یا بزرگ تر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

میتونی از همین ایران بگیری چون قیمت ایران با دبی در گوشی نو زیاد فرق نمیکنه مگه اینکه بخوای کارکرده بگیری که اونجا زیاد برای گوشی کارکرده ارزش قائل نیستند...
    در مورد سالم بودن هم میتونی از گارانتیهای معتبر مثل اتصالات یا نیا بگیری و در غیر اینصورت از ظاهر گوشی میشه راحت فهمید که نو هست یانه مثلا دقت کن برچسب روی LCD باشه ,باتری رو جلوی خودت از داخل پلاستیکش در بیاره,دوربین,بلوتوث,صدای اسپیکر تماس و انتنش رو چک کن و در نهایت با توکل به خدا بخر...!
    انشالله که درسته...!

یه راه خوب هم برای فهمیدن نو و یا کارکرده بودن اینه :
    روی باطری چند تا خط فلزی هست که با چند تا میله فلزی توی گوشی روی هم قرار میگیند...که طلایی رنگ هم هستند..

اگر گوشی نو باشه این خطوط روی باطری کاملا صاف هستند و خراشیدگی ندارند...اما اگر دست دوم باشه روی خطوط طلایی روی باطری خراشیدگی هایی دیده میشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

گوشی نوه با دسته دو یا استوک خیلی فرق داره فقط یکم توجه برای اینکه بفهمی که باهاش صحبت نشده این کد رو بزن #92702689#* تا بفهمی باهاش صحبت شده یا نه این هم کمک من

داره خودمونی میشه nolan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

سلام بچه ها .كسي قاب اين گوشي رو عوض نكرده ؟ من عوضش كردم كلا قيافش فرق كرده . در اولين فرصت عكسشو ميزارم.
    مهندس اگه میشه شیوه صحیح باز کردن فریم رو بصورت پست نگارشی یا عکس به نمایش بگذارید .
    که چطوری میشه فریم خود گوشی رو عوض کرد بعدا بریم سر فریم جدید و قیافه شی مذکور در فریم و قالب جدید.
    پیشاپیش ممنون.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمیده؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

اقا موزیک پلیر من دوباره همون مشکل رفرش نکردن پیدا کرده هالا کاری ندارم چرا چون واقعا نمیدونم فقط چندتا سوال از شماها داشتم که هر چه تعداد بیشتری جواب بدهند بهتر به نتیجه میرسم
    1:برای اهنگ ریختن موقع زدن کابل کدام گزینهی پیشنهادی گوشی را انتخاب میکنید؟(من اولا پی سی سویچ هال دیتا ترانسفر
    2.موقع اهنگ ریختن ایا از موزیک پلیر به طور کامل خارج میشوید(نبود دایره ی ابی )
    3.موزیک ها را با همان روش عادی کپی و پیست میریزید
    4.ایا در فولدر خاصی میریزید (غیر از فولدر موزیک)
    5. و اخر اینکه ایا راهی است که برنامه ی core player را با کنترل هدست کنترل کنیم

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا چي جوري يه تم رو از گوشي پاك كنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

10

آقا چي جوري يه تم رو از گوشي پاك كنم؟
    برای پاک کردن یک تم برو به این ادرس
    Menu-Settings-Data Mgr.-App.Mgr.
    و تم مورد نظر خود را پاک کنید اگر تم پاک نشود از روی مموری کارت در کامپیوتر پاکشون کن یا با یک فایل منجر خوب روی گوشیت نصب کن که بتونه هارد گوشی و قسمت های پنهان گوشی را نمایش دهد وانجا کامل پاکش کن
    -----------
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.من میخوام تا 2-3روز دیگه 5700 بگیرم.اگه میشه مدیران راهنمایی کنن که از کجا بفهمم گوشی اصله بهم تقلبی قالب نکنن.همچنین سایتهایی که سریال گوشی رو تست میکنه.یعنی هر تستی که میشه انجام داد رو میخوام.لطفا کمک!
    تقلبی نداره خیالت راحت.یعنی مشابه چینیش هست اما زیرش نمی چرخه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

--------
    ببین دوست عزیز این گوشی 5700 رو من 7 ماه دارم شاید تو نداشته باشی تصویر دوربینش به اندازه کا 750 کیفیت نداره واقعیت ولی باید باور کرد این 5700 نویزش بیش از حده دوست من من در اسرع وقت یک عکس رو برات می ندازم و آپلودش می کنم تا ببینی این دوربینش خیلی خوب نیست نمی رسه به کا 750 سونی ارکسون می تونی مقایسه کنی کیفیت نداره دومن سونی ارکسون ها تنظیمات عکس شون خیلی زیاده ولی این گوشی اصلا تنظیمات نداره من از خریدش پشیمونم من قبل از این گوشی W 810 داشتم کیفیت صداش و دوربینش از 5700 خیلی بهتره می تونه مقایسه کنی دوست من من همین جوری حرف نمی زنم شما گوشی رو بخر بعد نظر بده الکی نیست داش من
    --------
    اگه تم و برنامه داره کو ادرسش کجاست می شه ادرس بدید:
    دوربینش به اندازه کا 750 کیفیت نداره؟تو نور کم آره اما شما با 750 فلاش روشن عکس میندازی زرد میکنه 5700 چی؟فیلم برداری 750 به گرد پای 5700 میرسه؟واقعا برات متاسفم که کیفیت صدای 5700 رو با810 مقایسه میکنی.همین جوری حرف می زنی .در حال حاضر این دو گوشیو دارم.اصلا قابل مقایسه نیستن.متل اینه که شما بیای بگی پراید راحتیش . سرعتش از مثلا 405 بهترو بیشتره؟این چنینه؟در ضمن الکی هم پست نده هواست باشه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •