آقا حالا خدایی واسه خودم سوال شد! پیمان(همکار) مارو فعال کرد یا رامین?؟
آقا حالا خدایی واسه خودم سوال شد! پیمان(همکار) مارو فعال کرد یا رامین?؟
ببخشید بابا بزرگ!!!!حواسم نبود!!
شما بهتر نبود اسم اون 3 تا فولدر رو مینوشتی تا بهتر بشه کمک کرد؟!!
درضمن در پیرو اون سوال حکیمانه ای که خودم توی 2 تا پست بالا پرسیده بودم!!!!( همون ip ) باید عرض کنم راهش اینه که به اینترنت متصل بشیم بعد ipconfig رو بزنیم که این رو متاسفانه سیاوش یادش رفته بود بگه
Last edited by RAMINET; 21-07-2008 at 19:00.
بیخیال علی مهم نیست
به قول choory شاید بودجه عناوینشون تموم شده واسه همین مجبور شدن عنوان من رو بدن به تو و من رو حذف کنن!!!
من از کاری که کردم ناراضی نیستم حالا شایدم واقعا لیاقتش رو نداشتم
نمیدونم...![]()
آقا رامین خدایش دیگه در حد sega که میگی نیست.من که خودم اهل فوتبال نیستم اما دوستام که بازی کردن گفتن گرافیک در حد ps2 هست.نمیدونم چرا شما میگی در حد sega!!!!
بازی های موبایلم گرافیکش از sega بیشتره.این که psp هست جای خود داره.
بهترین گرافیک هم فکر کنم همین بازی داشته باشه.
Last edited by choory; 21-07-2008 at 19:50.
همش داری مسخره میکنیاااا...
module-font-resources
این سه تا فولدره..
این روشی که منم گفتم ip رو نشون میده
جسارت نشه علی جان منظورم این بود که زیاد گرافیک تاپی نداشت! البته درسته SEGA که شوخی بود اما من انتظار گرافیکی در حد FIFA 2007 کامپیوتر رو داشتم که متاسفانه نداشت!
خب دوستان ( مخصوصا سیاوش) یه مشکل جدید و اعصاب خورد کن کشف کردم!!!
من طبق روش آقا سیاوش مو به مو رفتم جلو و موفق شدم PSP رو به لب تاب CONNECT کنم ولی وقتی بازی devil may cry رو اجرا کردم دیدم ای دل قافل!! منوها و کلیدها خودشون با سرعت در حال حرکت هستن و نمیشه متوقفشون کرد!!!
یعنی در حال بالا و پایین رفتن هستن و هیچ دکمه psp کار نمیده!!!
حتی وقتی psp رو connect کردم روی خود صفحه psp این پیغام میاد:ببینید درسته؟ یعنی حتما این پیغام باید بیاد یا یه جای کار میلنگه؟
wificontroller:returns 80110601
اینطور که شما می گی این تم فلش هست
این تم تم فلش هست.من از خیلی ها شنیدم که موقع نصب این تم ها واستفاده از ایت نوع تم ها دچار مشکل شدن.در کل توصیه میشه این کارا انجام ندید.
بی در دسر ترین تم ها همون ptf ها هستند.
به نظر من اصلا نیازی به تم نیست.آخه مگه چقدر توی منوی xmb هستیم؟بیشتر توی بازی هستیم تا منو.در نتیجه خستگی نداره که نیاز به عوض کردن تم باشه.
نه بابا چه جسارتی.مگه من بازی را ساختم؟خودت میگی کامپیوتر را!!!!!
شما این فوتبال را ول کن برو God Of War Chains Of Olympus بازی کن.ای خدا من چه شکلی تو را مجبور کنم این بازی را بازی کنی؟؟میدونم آخرشم بازی نمیکنی.![]()
Last edited by choory; 21-07-2008 at 22:16.
بچه ها من قيمت psp رو ميخوام و يه سري اطلاعات در باره رمش كه تا چند ساپورت ميكنه؟
و اين كه آيا مدل به مدل داره يا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)