خب اگه ننوشته یعنی تشنج در قسمت معافیتها محسوب نمیشه
خب اگه ننوشته یعنی تشنج در قسمت معافیتها محسوب نمیشه
نه عزیزم. تشنج شامل معافیت نمیشه !
من روزای آخری که تو یگان بودم یه پسره شروع کردن به لرزیدن و یهو افتاد زمین ما هم زنگ زدیم امبولانس. کلا الان انقدر سخت معافیت میدن که حد نداره. معافیت تحصیلی رو یکی دو ترم هم تازه کم کردن...
ولی موقع ریختن قطره از هیچ کس نمیپرسن سابقه ی بیماری داشته یا نه بهتره بیشتر دربارش تحقیق کنی ببینی واقعا قطره میتونه برات مشکل ایجاد کنه یا نه
خیلی هم سخت معافیت نمیدن مخصوصا برا چشم
سلام بچه ها من متولد 3 ماهه دوم سال هستم متولد سال 72.....امسال سال دوم بود که کنکور دادم ...کنکوری 91 هستم...میخواستم بدونم امسال همین مهر اگه ایشالله رفتم دانشگاه برای سربازیم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟ چون فکر کنم زده تو دفترچه تا اذر سال اعزام وقت دارم.....ممنون میشم یکی جواب منو بده ممنون
بعد از غیبت صغرا برگشتم
سلام ،
دوست عزیز برای رفتن به دانشگاه شما امسال مشکلی ندارید !
لطفا جواب منو بدید.من الان فقط میخوام بدونم که اگه قبل از اتمام فرصت یک سال ، دفترچمو پست کنم و اعزامم بیفته قبل از اعلام نتایج و تو رشته پزشکی که دکترا هست قبول شم میتونم برم دانشگاه دیگه. تازه تو دفترچه نوشته که به تمام کسانی که بخوان یک بار یک فرجه دو ماهه میدن و زمان اعزامو عقب میندازن.![]()
شما هر موقع دانشگاه قبول شید می تونید ثبت نام کنید و خدمتتون بقیش می مونه برای بعد از فارغ التحصیلی
دوستان من 26 واحد داشتم و برنامه داشتم که با 2 واحدی که تابستون برداشتم و قبول بشم 24 واحد تو یه ترم بگیرم و تموم کنم متاسفانه استاد به من 9.75 داد ولی 10 نداد- حالا اصلا حوصله درس خوندن ندارم و میخوام برم سربازی - اگه انصراف بدم و دوباره بیام واسه کنکور و قبول بشم میتونم واحدارو تطبیق بدم؟ بهترین راه حل وسه سربازی چیه؟
سلام لطفا کمک کنید
من امریه بنیاد مسکنم الان نیاز دارم مدرک موقتم رو از دانشگاهم بگیرم جزو مدارک مورد نیازم نوشته
گواهی اشتغال به خدمت دوره ضرورت بدون غیبت اولیه
یا
گواهی صادره از سوی سازمان وظیفه عمومی و معاونت های وظیفه عمومی استان های کشور چ
حالا من باید کجا برم و چه کار کنم ؟ یعنی برم نظام وظیفه شهرستانمون کافیه یا باید جای دیگه برم لطفا کمک ؟
Last edited by asemuna; 08-09-2012 at 17:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)