خب اینستا و تل هم از طریق ای پی رایگان میکنن بتونن مثلا ای پی های سرور مثلا خاص شاتل تو سینما هم میتونن رایگان کنن داخلی که براشون بصرفه تره
من زیاد از جزیات قیمیت سراغ ندارم
ارايه سرويس در هفته آتي هم هست
از سرعت هم ماشالله چیزی نگفته
خب اینستا و تل هم از طریق ای پی رایگان میکنن بتونن مثلا ای پی های سرور مثلا خاص شاتل تو سینما هم میتونن رایگان کنن داخلی که براشون بصرفه تره
من زیاد از جزیات قیمیت سراغ ندارم
ارايه سرويس در هفته آتي هم هست
از سرعت هم ماشالله چیزی نگفته
درسته ای پی هر سایتی میتونن رایگان کنن ولی اگه سایت فیلم و سریال یا بازی رایگان کنن دانلودرها هجوم میارن نابود میکنن ترافیک سرور خیلی میره بالا
هفته اینده جزئیات مشخص میشه طبق گفته دوستمون
منتظر میممونیم![]()
نه اونطوریم نیست الان فیلمو رایگانه مگه ترافیک اسیا ایرانسل و ... ترکیده؟ بلاخره پهنای داخلیشون بیشتر از خارجی هست چطوری پس اینا میخوان تلگرام اینارو نامحدود کنن
این مودم رو پارس ساپورت می کنه ؟
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router
سلام این سایت از طرف پارس انلاین برام ایمیل شد ، دوستان قضیه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان اوضاع قندشکن ها در پارس چطوره؟ جواب میدن؟
Sent from my E2333 using Tapatalk
دیروز رو اینستا گرام مراسم افتتاح فاز سوم در پارس آنلاین پخش شد و آقای وزیرم سخنرانی کرد در مراسم ، امروزم ایرانسل برگزار میشه.
اون جور که من در سخنرانی های مراسم دیروز گوش دادم ، پارس میخواد سرویس هاش رو هرچه بیشتر به سرویس های خارج از کشور نزدیک کنه و دغدغه حجم و ترافیک رو از کاربران بگیره .
حالا گذاشته از این که یک برنامه بلند مدت برای رایگان شدن کل ترافیک مصرفی داخل هست ،
در این سرویس جدید که پارس آنلاین میخواد ارائه بده ، اجازه شخصی سازی سرویس به مشترک داده میشه ، به عنوان مثال مشترک مشخص میکنه از چه سرور و ip هایی (یا نرم افزارهایی مثل تلگرام ، اینستاگرام ) یا به عنوان مثال یک سرور بازی یا فیلم ، میتونه با ترافیک بینهایت استفاده کنه (که احتمالا این وضعیت یک هزینه اضافه اولیه به همراه خواهد داشت)
و در همین حال باز مابقی مصرف اینترنت رو مثل الان محاسبه میکنن یعنی مقدار مصرف کنتور میندازه
میگفتن تلگرام و اینستاگرام و شبکه های اجتماعی اکثر ترافیک شبکه رو مصرف میکنه و به دنبال آزاد کردن ترافیکشون هستن ؛ علاوه بر اینکه یکسری حرفهایی در مورد سرعت و اینا زدن که حالا بماند فکر کنم خیال بافی میکردن خخخخ
البته واسه مصرف این برنامه ها راست میگن خیلی زیاد ترافیک میخورن ، من دیروز 2 ساعت اینستا لایو نگاه کردم و برنامه 2گیگ ترافیک مصرف کردش
حالا کل ماه اکانت موبایلم 4 گیگ ترافیک داره ، همیشه اضافه هم میاد .... دیروز شاخ درآوردم انقدر ترافیک خورد
سلام دوستان
کسی میدونه این خبری که می گفتند قراره اینترنت حجمی از اول مرداد برداشته شه به کجا رسید؟؟ هنوز صحبتی هست ازش؟؟
Last edited by Mehran14233; 19-07-2017 at 20:17.
مدل جدید فروش اینترنت در کشور هفته آینده تصویب میشود
وزیر ارتباطات درباره تصمیم جدید وزارت ارتباطات برای فروش اینترنت نامحدود و توقف فروش حجمی گفت: بررسی کارشناسی این طرح به اتمام رسیده و امیدواریم در جلسه فوقالعاده روز یکشنبه آینده کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات مطرح شود که اعضا قبول داشتند که این طرح را تصویب کنیم.
واعظی گفت: در مدل قبلی فروش اینترنت نه سرعت و نه کیفیت مهم نبودند و مشترک چند گیگ خریداری و استفاده میکرد و پس از آن دوباره گیگ میخرید که در مدل جدید بستههایی ارائه میشوند که دارای سرعت تا 3 مگ، 3 تا 6 مگ و 6 تا 16 مگ ارائه میشوند و که در این بسته 10 برابر نیز ترافیک داخل دیده میشود.
وی افزود: این اعداد از بررسی مصرف معمول کاربران عادی، بنگاهها و کاربران تحقیقاتی محاسبه شده است.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: این مصوبه در روز یکشنبه تصویب میشود و به اپراتورها یک تا 2 ماه فرصت داده میشود که در چارچوب جدید سرویسها را تعریف و اجرا کنند.
اره با مودم خاصی مشکل نداره
اوکیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)