تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 505 از 752 اولاول ... 5405455495501502503504505506507508509515555605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,041 به 5,050 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    اقا رضا خوب هستین؟
    2 روز نبودین کلی پست جمع شده بود همرو با هم جواب دادین خدا سایتون رو از سرمون کم نکنه.
    اقا من به مشکل اساسی بر خوردم
    تراک تست soundstage که گذاشته بودین رو دقیقا به همون شکلی که گفته بودین امتحان کردم.
    تست شما به این صورت بود که
    {{{
    توی دقایق اول = 2 سانتی متر - صداش توی مغزتون هست (اعصاب خورد کن) - صدا فقط کنار درایور هست
    توی 1 ساعت اول = 30 سانتی متر - از یک هدفون 200 تومنی Shure 840 جلو زد - بازم صدا فقط کنار درایور بود
    توی 5 ساعت اول = 1 متر - عالی شد صدا ها دور تا دور شما پخش شدن - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 20 سانتی هم رو به بالا
    توی 10 ساعت اول = 2 متر - بهتر شد تفکیک صدا خودشو نشون میداد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 50 سانتی هم رو به بالا
    توی 20 ساعت اول = 3 متر - از پشت سر تون هم صداهایی که به راحتی شنیده بشن میاد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 1.5 متر هم رو به بالا
    توی 30 ساعت اول = 4 متر - از پشت سر تون هم صداهایی که به راحتی شنیده بشن میاد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 1.8 متر هم رو به بالا
    }}}

من با کلی تلاش و دقت و تمرکز بعد از 50 ساعت burn in نتونستم حتی نصف این soundstage رو تجربه کنم.حالا دقیقا اشکال کار رو نمی دونم.شاید چون امپ ندارم یا burn in رو درست انجام ندادم و یا گوش هام قدرت تشخیص نداره.
    البته خودم فکر میکنم بیشتر دلیلش نبود امپیفایر باشه ولی واقعا نمی دونم جریان چیه .لطفا راهنمایی کنین.
    یه مورد دیگه اینکه هنوز صداش تفکیک لازم که ازش بشه انتظار داشت رو نداره که میزارم پایه burn in نشدن کاملش ولی واقعا soundstage رو تو همون تراک enigma رو صدای {ها} ی مرد و {هی هی } زن بیشترین فاصله ای که با تخییلم و چشمهای بسته تشخیص دادم نهایتا 1.5 متر و نزدیک به 2 متر میشد.در تست دوم هم صدای {تیس} نهایتا 1 متر یا 1.5 متر بیشتر نشد.تست سوم هم متاسفانه تو همون رنج 1 متر و 1.5 متر موندم.
    اقا رضا میشه لطفا شما هم بدون امپ و فقط با titanium HD یه باره دیگه این تست رو انجام بدین چون من یه خورده گیج شدم و خیلی دوست دارم اشکال رو پیدا کنم.
    بازم ممنون از لطفتون و وقتی که برای ما میزارین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید یه سوال داشتم
    این frequency range دقیقا چیه و مقدارش چه قدر و تو چه محدیدیتی باشه خوبه یعنی کم باشه خوبه یا زیاد؟
    Sensitivity چی هست و کم باشه خوبه یا زیاد؟؟؟؟؟
    Impedance و Max Power رو هم هرکی میدونه چیه خواهشا بگید
    و من میخواستم این 2 مدل هدفونو مقایسه کنم ولی چون از این اعداد سر در نمیارم هرکی بلده یه کمکی کنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و

کد:
    اگه هم امکانش هست طرز مقایسه اعداد رو یاد بدین دیگه خودم مقایسه کنم وقت گرانبهاتون رو هم نگیرم

این مودل هم بد جور ذهنمو مشغول کرده:
    کد:
    به نظرم pioneer خیلی این مودلش نسبت به کاراییش ارزونه
    من که متخصص نیستم
    اقا رضا بی زحمت این رو هم بررسی کن
    Last edited by shabgard1373; 17-12-2011 at 22:14.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

4. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یه هدفون برای گیم و موسیقی رو دارم. سقف بودجه هم 80 می‌تونم ردیف کنم.
    دو تا سوال
    بین Philips SHP8900 و Pioneer SE-M390 کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
    در کل چه مدل دیگه‌ای رو پیشنهاد می‌کنید؟
    متشکرم

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام اقا رضا
    شرمنده عزیز من وقت با ارزشت را میگرم ،فکر کنم که درست متوجح سوال من نشدین شایدم من بد منظورم را نوشتم:
    سوال اول : با هزینه 350 تومان شما کدام مورد توصیه میکنید ، گرفتن هدفون امپدانس بالا در حدود 220 تومان و 130 تومان هم برای درایو کردن آن ، یا گرفتن هدفون تا 350 تومان با امپدانس پایین (البته امپدانس پایینهایی که نیاز به امپ برای درایو شدن داره جز این دسته حساب نمیشه)

سوال دوم: با توجه موجودی ایران ، کدام مورد را برای درایو کردن پیشنهاد میدهید ، شما دوباره همون 3 حالت را نوشتین ، مثلا اگه من هدفون انتخابیم DT 990 PRO باشه ، حالت اول Xonar DG($30) -> FiiO E7($88) -> DT990 یا حالت سوم Xonar Essence ST/X->DT990
    کدام مورد پیشنهاد میدهیدهزینه کمتر کارایی بالاتر ؟Dac/Amp FiiO تو بازار ایران هست؟
    ایا میتوان فقط از Xonar DG استفاده کنم؟؟ (با توجه به اینکه تا 150 اهم درایو میکند ولی DT 990 PRO امپدانس 250 است این برای این میپرسم چون تو فروم خارجی دیدم بعضیها این کار کردن )

سوال سوم : من این همه مدل نوشتم که شما 3 تا آنها را انتخاب کنی(بسته به اینکه کدام 2 حالت امپدانس بالا یا امپدانس پایین نظرتون باشه ) که مقایسه نهایی روی آنها انجام بشه اگه مپدانس بالا باشه خودم نظرم روی این مدلهاست حالا شما مورد بهتری هم میدونی بهش اضافه کن ، با توجه به کاربرد من کدام از این 3 مدل بهتره؟؟
    DT 990 PRO
    DT 770-PRO
    M50

پیشاپیش از شما کمال تشکر را مینمایم.
    سلام به شما

ببخشید که از این دست اشتباهات زیاد میکنم دلیلش:
    1. خیلی عجله میکنم و نتیجه اون کم دقتی هست
    2. پیغام خصوصی + ایمیل + پست های اینجا + . . .
    3. بعضی اوقات برداشت اشتباهی از صورت شما میکنم و به همین خاطر شما از دستم ناراحت می شید (خوب پیش میاد ولی متاسفانه برای من انگاری همیشه گی هست (: )

اهان منظور شما این بود که با 350 تومن یک Setup با امپدانس بالا بهتره یا پایین؟!
    خوب این سوال جواب دقیق و درستی ممکنه نداشته باشه چون ممکنه در لیستی از هدفونهای امپدانس پایین مدل های مناسب کاربرد ما وجود نداشته باشه یا اینکه اون هدفونها کیفیت صدای خوبی نداشته باشند و همینطور برای امپدانس بالا

به هر حال انتخاب امپدانس زمانی مورد توجه هست که به عنوان آپشن باشه نه الزام مثلآ محصولات Beyerdynamic معمولآ این آپشن رو دارند که متناسب با تجهیزات و کاربردی که داریم امپدانس مناسب خودمون رو انتخاب کنیم اما سایر برندها اینطور عمل نمی کنند و نهایتآ برای یک سری مدل خاص این آپشن رو قرار میدن

برای اینکه این مورد حذف بشه و دیگه نگرانی از عدم سازگاری امپدانس نداشته باشیم بهتره یک آمپ خوب داشته باشیم که با خیال راحت هدفون دلخواهمون رو انتخاب کنیم مثلآ:
    مثال شما که 350 تومن می خاید هزینه کنید برای هدفون حالا با این شرایط احتمالآ شما دید سورسوتون با امپدانس بالا هماهنگ نیست پس تصمیم می گیرید که یک هدفون امپدانس پایین خرید کنید اما بعدآ چی؟
    منظورم با زمانی هست که دوباره دوست دارید یک هدفون بهتری داشته باشید آیا دوباره می رید سراغ امپداانس پایین؟
    مطمئنن تا سطحی امپدانس پایین جوابگوی خواسته شماست و دست آخر مجبور به خرید یک آمپ هستید البته اگه واقعآ قصد دارید که صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنید

برای مورد دوم:
    Xonar Essence ST/X->DT990
    اطلاعی از موجود بودن Fiio ندارم اما چندان تفاوت کیفی با هم رده قیمت خودشون ندارند به هر حال آمپ پرتابل ارزان قیمت چندان تاثیری در کیفیت یک Setup خوب و حرفه ای نداره
    و مدل DG قابلیت راه اندازی این هدفون رو نداره و اینکه امپدانس هدفونی مناسب سورس شماست که نهایتآ نصف و یا کمتر از امپدانس سورستون باشه چون امپدانس ذکر شده در توضیحات هدفون فقط یک رقم و در یک فرکانس مشخص هست ولی این امپدانس در فرکانسهای متفاوت فراز و فرودهای بسیار زیادی داره مثلآ ممکنه حتی بیش از دوبرابر این مقدار یا به کمتر از نصف هم نزول کنه

برای مورد سوم:
    انتخاب هدفون به خیلی چیزا بستگی داره که الان حضور ذهن ندارم که سبک مورد علاقه شما و نوع استفاده شما و کاربردتون چی هست به هر حال اگه نظر من براتون مهمه (با توجه به کاربرد خودم):
    1. 990
    2. M50
    3. 770

امیدوارم که این پست تونسته باشه برای سوالهای شما جواب قانع کننده ای داشته باشه

شما هم موفق باشید.

7. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

1 هدفون ارزون قیمت تا رنج 60 تومن معرفی می کنید ! ؟
    راستی این مدل HD 201 سنهایزر چجوریاست ؟ (جز هدفون های ارزون قیمتشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

1 هدفون ارزون قیمت تا رنج 60 تومن معرفی می کنید ! ؟
    راستی این مدل HD 201 سنهایزر چجوریاست ؟ (جز هدفون های ارزون قیمتشه)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون من اطلاع زیادی در مورد امپ ندارم ولی چیز مناسبی برای همین 598 با این مقدار امپندانس و ... چی خوبه؟...
    البته من یه fiio مدل ای7 دارم که خوب اصلا مدل جالبی نیست .
    خواهش می کنم
    اینجا آمپ مناسب و خوب به سختی گیر میاد ولی اگه کمی صبور باشید آمپ هم مثل هدفون به زودی موجود می شه
    ولی اگه قصد خرید از خارج دارید که بفرمایید تا مدل مناسب با بودجه معرفی کنیم

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=shabgard1373;6707151]

ممنون از توضیحات شما
    این هذفون در طولانی مدت به گوش اسیب نمیرسونه؟میخوام راحت باشه چون یه جا خوندم که هدفونای Closed که اطراف گوشو کامل می پوشونن برای سلامتیه گوش ضرر داره
    یکم به نظرم بزرگه و برای اینکه با خودت بیرون ببری زیاد مناسب نیست منظورم اینه که شبیه مدل px90 بود بهتر بود
    از این کوچکتر تو این کیفیت هست چیزی؟؟البته زیاد هم مهم نیست ولی اگه باشه بهتره
    من اگه بودجمو 10-15 تومن بیشتر کنم انتخاب بهتری میتونم داشته باشم؟
    چون میخوام چیزی بخرم که پشیمون نشم بعدا چرا چیز گرون تری نخریدم و یه سوال دیکه قیمت این هدفون ها رو ازش اطلاع دارید؟؟؟؟؟
    و سوال اخر خط فلت دقیقا پیه ؟ بالای خط فلت باشه خوبه؟
    معذرت میخوام اقا رضا سوالام زیاد شد
    خواهش می کنم
    چرا باید آسیب برسونه؟!
    دوست عزیز هدفونهای بسته یا باز هیچ تفاوتی با هم ندارند که یکی باعث آسیب به گوش بشه و یکی نه در واقع تنها تفاوت این دو با هم اینه که هدفونهای باز قسمت پشت درایور به جای اینکه بسته باشه باز هست و این باعث می شه که جزییات و تفکیک صدای هدفون بیشتر بشه نه اینکه دریچه هوا باز شده که تهویه رو انجام بده

به هر حال هدفونهای فول سایزی که پد خوب داشته باشند و اون کاربر هم پوست زیاد حساسی نداشته باشه البته منظورم از پوست حساس از نظر فشار و گرما هست ، هیچ گونه ناراحتی برای کاربر به وجود نخواهند آورد

خوب با این توضیحاتی که دادید سخت بشه انتخاب مناسبی داشت چون مدلهای معمولی و مناسب کاربرد شما کمی بیش از 10-15 تومن باید اضافه بودجه قبلی کنید اما می شه یه نگاهی به این مدلها انداخت:
    1. HD238
    2. PX 100-II

نگران پشیمونی از خریدتون نباشید چون اولین چیزی که باعث می شه یه مدل بهتر بخرید همین میل شنیدن کیفیت بالاتر هست نه اینکه این مدلی که تازه خریدم بدرد نخوره (:

خط فلت:
    محدوده فرکانسی قابل پخش توسط یک هدفون رو بازه فرکانسی می گن و اگه این بازه از کمترین فرکانس الی بالاترین فرکانس با کمترین تغییرات چه بالاتر و چه پایین تر از 0db (مقیاس یا مبنای سنجش توان صوتی هست) باشه به این پاسخ می گن فلت یا همون Flat یا همون معنی فارسی که می شه تخت یعنی پاسخ فرکانسی این هدفون تخت و یکدست و موازی با خط 0db هست که این عالی ترین پاسخ فرکانسی می تونه باشه که بهترین هدفونهای دنیا ممکنه اون رو داشته باشه البته تا به حال این اتفاق رخ نداده متاسفانه
    به هر حال هر چه فلت تر بهتر یعنی صدای واقعی تر و بدون هر گونه تغییرات اضافی مثل این می مونه که برید یک برگ کاغذ سفید بیارید برای چاپ یک عکس رنگی ولی اون کاغذ خودش ته مایه رنگی داشته باشه مثلآ کمی به زردی بزنه یا بعضی جاهاش به سفیدی و . . . (مثال ساده تر از این که کاملآ مربوط باشه الان به ذهنم نرسید)

نیازی به معذرت خواهی بابت سوال نیست هر کدوم رو که بدونم جواب میدم و هر کدوم که هم . . .

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------

چه برندهایی از بیتس بهترند ؟ یعنی نسبت به قیمت کیفیت خوبی ارائه میدهند؟ برای من صدای مید و های خوب خیلی مهم است.(بودجه 100 هزار تومان)
    Sony
    Sennheiser
    AKG
    Beyedynamic
    Shure
    Audio Technica
    Ultrasone
    Klipsch
    . . .
    و خیلی های دیگه که الان خاطرم نیست (:

استایل مورد نظرتون + سبک هایی که گوش میکنید رو نفرمودید + اینکه از این جا قصد خرید دارید یا دسترسی به خارج هم دارید

شما هم موفق باشید.

13. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    اقا رضا خوب هستین؟
    2 روز نبودین کلی پست جمع شده بود همرو با هم جواب دادین خدا سایتون رو از سرمون کم نکنه.
    اقا من به مشکل اساسی بر خوردم
    تراک تست soundstage که گذاشته بودین رو دقیقا به همون شکلی که گفته بودین امتحان کردم.
    تست شما به این صورت بود که
    {{{
    توی دقایق اول = 2 سانتی متر - صداش توی مغزتون هست (اعصاب خورد کن) - صدا فقط کنار درایور هست
    توی 1 ساعت اول = 30 سانتی متر - از یک هدفون 200 تومنی Shure 840 جلو زد - بازم صدا فقط کنار درایور بود
    توی 5 ساعت اول = 1 متر - عالی شد صدا ها دور تا دور شما پخش شدن - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 20 سانتی هم رو به بالا
    توی 10 ساعت اول = 2 متر - بهتر شد تفکیک صدا خودشو نشون میداد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 50 سانتی هم رو به بالا
    توی 20 ساعت اول = 3 متر - از پشت سر تون هم صداهایی که به راحتی شنیده بشن میاد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 1.5 متر هم رو به بالا
    توی 30 ساعت اول = 4 متر - از پشت سر تون هم صداهایی که به راحتی شنیده بشن میاد - صدا از کنار درایور دورتر رفت و 1.8 متر هم رو به بالا
    }}}

من با کلی تلاش و دقت و تمرکز بعد از 50 ساعت burn in نتونستم حتی نصف این soundstage رو تجربه کنم.حالا دقیقا اشکال کار رو نمی دونم.شاید چون امپ ندارم یا burn in رو درست انجام ندادم و یا گوش هام قدرت تشخیص نداره.
    البته خودم فکر میکنم بیشتر دلیلش نبود امپیفایر باشه ولی واقعا نمی دونم جریان چیه .لطفا راهنمایی کنین.
    یه مورد دیگه اینکه هنوز صداش تفکیک لازم که ازش بشه انتظار داشت رو نداره که میزارم پایه burn in نشدن کاملش ولی واقعا soundstage رو تو همون تراک enigma رو صدای {ها} ی مرد و {هی هی } زن بیشترین فاصله ای که با تخییلم و چشمهای بسته تشخیص دادم نهایتا 1.5 متر و نزدیک به 2 متر میشد.در تست دوم هم صدای {تیس} نهایتا 1 متر یا 1.5 متر بیشتر نشد.تست سوم هم متاسفانه تو همون رنج 1 متر و 1.5 متر موندم.
    اقا رضا میشه لطفا شما هم بدون امپ و فقط با titanium HD یه باره دیگه این تست رو انجام بدین چون من یه خورده گیج شدم و خیلی دوست دارم اشکال رو پیدا کنم.
    بازم ممنون از لطفتون و وقتی که برای ما میزارین.

سلام به شما
    مرسی به لطف شما

آره یکی هم زحمت نکشید یه جوابی هر چند . . . بده
    Soundstage به آمپ بستگی داره و به خاطر شما مجبور شدم با این سرعت خراب اینترنت دوباره اون تراک رو دان کنم چون هاردهای جدید روی سیستم نصب کردم و خالی هستند
    به هر حال با کارت HD اینترنال و بدون آمپ و ولوم مستر روی های و ولوم میکسر هم روی های و پلیر K-Lite v8.0 + dBpoweramp v14.2 Ref نتیجه شد این:

بابت کانکتور اتصال هدفون مطمئن بشید یه تکون کوچولو میتونه عامل کاهش باشه

شما هم موفق باشید.

15. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •