سلام من یه مودم 2750u مشکی دارم یه دانگل wu260 رایتل بهش زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من یه مودم 2750u مشکی دارم یه دانگل wu260 رایتل بهش زدم ولی به اینترنت وصل نمیشه چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید
Last edited by majid.nw; 04-05-2016 at 12:39.
به مودم ADSL که پورت USB برای دستگاه های ذخیره سازی داره شما میخواید مودم 4G بزنید؟؟؟؟؟؟
سلام،
با اینترنت پایه رایتل میشه تماس تصویری مطلوب در نرم افزارهای پیام رسان برقرار کرد؟
نه مودم من پورت 3G داره بهش دانگل 3G رایتل وصل کردم، تو منوی مودم دی لینک یه قسمت داره بنام 3G نمیدونم چجوری تنظیمش کنم وصل شه
سرعت اینترنت پایه تا ۲ مگابیت است
شما این لیستی که گذاشتی توش دانگل 3g دی لینک DWM-156 A7 هست من با این دانگل هم امتحان کردم نشد یعنی بلد نبودم چیکار کنم وصل شه ولی شنیدم با دانگل رایتل هم میشه ،یکی از دوستان تو همین تاپیک انجام داده شده براش پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی هنوز جواب نداده، من خواستم از یکی که بلده کمک بگیرم، خواهشن اگه بلد نیستید نقل قول نکنید
اول ورک گروپ رو با ی رمز فعال کن . پورت سامبا را اکتیو کن . تمامه . دانگل تا تری جی اونم نوعی که دستگاه ساپورت میکنه رو بهش بزنید. مثل همون دی لینک
Send from Tapatalk
خوبی به شما نیومده!
مثلا" میخواین با این مدل جواب دادن بنده یا دیگران رو تحریک کنید تا کمکتون کنن!
.
لطفا حذف شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)