من اگه سراسری توی تهران نتونم IT قبول شم میمونم
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
اوســـــــــــک ... تبعیض تا چه حد
مراقبای ما که فقط داشتن میخوردن ولی هیشکی تقلب نمیکرد![]()
من اگه سراسری توی تهران نتونم IT قبول شم میمونم
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
اوســـــــــــک ... تبعیض تا چه حد
مراقبای ما که فقط داشتن میخوردن ولی هیشکی تقلب نمیکرد![]()
اگه من امسال کتابداری یا مدیریت کسب و کار های کوچک هم قبول بشم میرم چون اگه نرم آش خور میشم......
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
بچه ها شوخی شوخی 500 صفحه رد شد تایپیک... واسه انتخاب رشته هم تو این تایپیک بمونیم یا بریم تو بخش مربوطه؟؟؟ اینجا صفاش بیشتره......![]()
یادش به خیر... ما کنکوریای 89، 1000 صفحه رو هم رد کرده بودیم...
------------------------------------------------------------------------------
همگی از الآن برین دنبال شناختن رشته ها... اگر از دوران دبیرستان مثلا هی می گفتین معماری، بشینین قشنگ درس ها و آینده ی این رشته رو بررسی بکنید. نه این که چون واژه ی "معماری" قشنگه و چند وقته به خودتون تلقین کردین که باید برین این رشته باید برین این رشته.
چقد خندیدیم امروز سر جلسه ازاد : دی
یه یارو بود کنارم 30 سالش بود : دی
بعد اینقد از من تقلب کرد گندشو دراورد ( ترتیب سوالا فرق میکنه ؟ )
بعد یکم بهش تذکر دادن یارو بیخیال نمیشد اخر یه مراقب اومد بهش گفت گندشو دراوردی دیگه از سنت خجالت بکش : دی
خلاصه اینکه به تقلب گیر نمیدن اصلا اگه گندشو در نیاری!
سوالا هم مث همیشه روحیه بخش بود !
عمومی 20 مین وقت اضافه اوردم گرفتم خوابیدم ! سوالای عربی خنده دار بودن خصوصا یه سوال معنی لغتش : ))
دینی هم که بچه 6 ساله هم میتونست جواب بده : دی
اختصاصی هم یه ربع وقت اضافه اومد ! خلاصه جز ریاضیش ( کلا ریاضی ازاد مشکل دارم ) همه رو بالای 60 زدم فک کنم !! ( ازاد نمیرم ولی ) : دی
+
ساندیس ندادن :(
یه کیک داغون دادن : ))
یارو با پارچ اب یخ اومده تو سالن راه میره با یه لیوان که 100 نفر دهنیش کردن میگه اب میخواید بگید :|||
Last edited by B L A S T E R; 07-07-2011 at 12:43.
me toمن اگه سراسری توی تهران نتونم IT قبول شم میمونم
من آزاد رو تهران جنوب زدم ، it. محل برگزاری آژمون هم علوم تحقیقات تو کوه !بود.
منم انتخاب اولم همونه افتاده بودم زرگنده ... ولی نمیرم آزاد![]()
Me to?
Or me too ?
کدوم?دی
نه بابا به من سر سراسري هم سانديس دادن ... گره زبان ... اما نخوردمش كه سانديس خور نشم : دي
من اومدم.جز ریاضی بقیش خوب بود هرچند به نظرم یه کوچولو عمومیاش متفاوت بود![]()
Last edited by veritaaa; 07-07-2011 at 18:46.
من الان رفتم انقلاب . اون کتابی که دوستمون معرفی کرده بود (انتخاب رشته انتخاب آینده، سنجش) رو دیدم. در مورد رشته ها توضیح نداده بود. فقط در مورد روش انتخاب رشته و قبول شدن یا نشدن صحبت کرده بود. یه کتاب دیگه هم دیدم واسه مبتکران بود. خیلی کلفت بود و قیمتش 9 تومن بود. شاید باورتون نشه ولی مطالبش کپی مطالب سایت leitnerbox.ir بود. (شایدم برعکس!) . این کتاب هم در ادامه در مورد روش انتخاب رشته توضیح داده بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)