فکر کنم مخابرات کرمانشاه فکر میکنه ( که حتما این فکر هم میکنه، شک ندارم) یا تنها سرویس ارائه دهنده اینترنت در استان است و یا بهترین کیفیت اینترنت را به مشتریانش میده
فکر کنم مخابرات کرمانشاه فکر میکنه ( که حتما این فکر هم میکنه، شک ندارم) یا تنها سرویس ارائه دهنده اینترنت در استان است و یا بهترین کیفیت اینترنت را به مشتریانش میده
زفقا روی سیستمون کش فعال کنین تا حجم کمتر مصرف بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستان که چند روز پیش اعلام کردم یکساله 512 آسیاتک را شارژ کردم با مبلغ 141 هزارتومان ...... امروز که به پنل کاربری ام مراجعه کردم متوجه شدم که یکساله میشه 177 هزار تومان
اینو بگم که سرویسها اصلا گران نشدن ولی انگار اون روزی که من شارژ یکساله کردم، به اشتباه محاسبات آنلاین آسیاتک برای من تخفیف 50 درصدی در نظر گرفته بوده است ( در حالی که تخفیف واقعی یکساله طبق سیاست شرکت 36 درصد است) ... اینو گفتم که دوستان یک موقع ای بعدا دچار سو تفاهم از پستهای که قبلا زدم نشن
با تشکر
دوستان ساعت رایگات مخابرات همون 1 تا 6 ه؟؟![]()
با دانلود منیجر سرعتتون چنده ؟ از ساعت 1 میزنید دانلود رو قطعی ندارین ؟ آخه وقتی من میزنم تا صبح 2 3 بار قطع میشه... اولاشم که سرعتش 80 90 تاس با IDM !میگم این جریان کانکشن چیه ؟ همون قسمت Rumber توی IDM ؟ اگه بیشترش کنی سرعتت افزایش پیدا میکنه آیا ؟شركت صبانت هم چه شركت جالبيه! ديروز اول سرعت دانلودم 20بود كه متوجه شدم دليلش اينه كه IDM رو 2كانكشنه! بعدش كه زدم 8 سرعتم 100-120 شد! حالا نكته جالبش اينه كه چند دقيقه بعد يه فايل پر حجم ديگم با حالت 8كانكشني رو شروع دانلود زدم، سرعت هر دو 100-120 بود! نوسان سرعتش اهميت نداشت، چون كه زمان اتمام دانلود اولم حتي چند دقيقه هم تغيير نكرد!متاسفانه 16 تاييش و 3دانلودي رو امتحان نكردم ببينم چند ميشه...حيف شد گيگم تموميد:-(
راستی یه قضیه که من اصلاً نفهمیدم اینه که قاعدتاً باید Downstream بالا باشه یا Up ؟ ماله من اینه :
آره.دوستان ساعت رایگات مخابرات همون 1 تا 6 ه؟؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: فردی که در وبلاگ خود بر علیه مسئولان یکی از سازمان های دولتی کرمانشاه اقدام به نشر اکاذیب در اینترنت کرده بود، دستگیر شد.
به گزارش مهر، سرهنگ اسدالله "زحمتکش" افزود: پیرو شکایت نماینده حقوقی یکی از سازمان های دولتی مبنی براینکه افرادی ناشناس اقدام به نشر اکاذیب و درج مطالب خلاف واقع بر علیه مسئولان آن سازمان در سایتی اینترنتی کرده اند، ماموران پلیس فتا اقدامات خود را برای رسیدگی به این پرونده آغاز کردند.
وی افزود: پس از انجام تحقیقات فنی و تخصصی کارآگاهان این پلیس، متهم شناسایی و به این پلیس احضار شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهم که چاره ای جز اعتراف نداشت به بزه خود اقرار و هدف خود را انتقام جویی از شاکیان پرونده عنوان کرد.
رییس پلیس فتای کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: هر کس به قصد ضرر رساندن به غیر یا تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی اقدام به نشر اکاذیب علیه دیگران کند افزون بر اعاده حیثیت به حبس از نود و یک روز تا دو سال و یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
![]()
خو ما که اکاذیب نمی گیم همش واقعیته مدرکش هم موجوده
برای ساعت رایگان باید بعد 1 کانکت شد یا قبلش هم می شه ؟؟؟
(آسیاتک نامرد اینطوری بود باید بعد 1 کانکت می شدی)
چه بعد از 1 چه قبل از 1 فرقی نداره ! در مورد اون کانکشن IDM شما اطلاعاتی نداشتی ؟ یا Down و Upstream
منظورم همون تعداد تقسيم بندي فايل توسط IDM ه كه در مورد مخابرات فرقي نداره تو سرعت دانلود! در مورد MAX سرعت به Datarate توجه كنيد كه آپش كمتر از اون يكيه! يكي از دوستان تو صفحه قبل 2104 بود كه يعني سرعت دانلودش از حدود 260 بالاتر نميره! پس 2مگ محدود بخره پول الكي داده. خود من 2304ه كه از 288 بالاتر نميرم! هر چند به 80 هم به زور ميرسه با 128 :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)