تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 505 از 674 اولاول ... 5405455495501502503504505506507508509515555605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,041 به 5,050 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

موافق نیستم. اتفاقا شوت و سانتر خیلی بهتر طراحی شده . بیشتر اشکالش سر استارت اولیه بازیکن هست که کنده .

وگرنه من هر چی بازی می کنم به طبیعی تر بودن این ورژن بیشتر ایمان میارم. مزمئنا مثل همیشه از رقیب خودش برتر هست.

و کلا بازی سختتر شده. مثلا اینجوری نیست که به راحتی از سد حریف بگذری ، و در شوت زدن باید دقت بشتر داشته باشی. ولی غیر طبیعی نیست .
    اتفاقا توپش اصلا دینامیک خوبی نداره...خصوصا در مواجهه با دروازه بان...خیلی وقتها شوت میزنی دروازه بان دفع می کنه توپ مستقیم میره بالای سر دروازه بان و میافته پایین...که اصلا با فیزیک جور در نمیاد...

2. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اتفاقا توپش اصلا دینامیک خوبی نداره...خصوصا در مواجهه با دروازه بان...خیلی وقتها شوت میزنی دروازه بان دفع می کنه توپ مستقیم میره بالای سر دروازه بان و میافته پایین...که اصلا با فیزیک جور در نمیاد...
    اینکه توپ رو در وازبان دفع کنه و بره بالا که چیز طبیعیه ، فکر کنم منظورتون چیز دیگه ایه که من نمیگیرم. ولی بازی بدون اشکال هم نیست. ولی میشه خیلی جاها رو نادیده گرفت. از این دیدگاه که پیشرفت های زیادی داشته. همینی که شما میگی در ورژن های قبلی هم بوده + هزارتا اشکال دیگه.

مثلا تکل ها و افتادن بازیکن. درگیری های فردی دو بازیکن و کلا حرکات بازیکنان بسیار نزدیک به واقعیته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

موافق نیستم. اتفاقا شوت و سانتر خیلی بهتر طراحی شده . بیشتر اشکالش سر استارت اولیه بازیکن هست که کنده .

وگرنه من هر چی بازی می کنم به طبیعی تر بودن این ورژن بیشتر ایمان میارم. مزمئنا مثل همیشه از رقیب خودش برتر هست.

و کلا بازی سختتر شده. مثلا اینجوری نیست که به راحتی از سد حریف بگذری ، و در شوت زدن باید دقت بشتر داشته باشی. ولی غیر طبیعی نیست .
    من نیمدونم شما بازی رو از تو یخچال میبینی که میگی شوت و سانترهاش خوب شده !!!

کجاش خوب شده !!!!

بازی طبیعی هست ولی نحوه شوت و سانتر غیرطبیعی و تپ از دینامیک خوبی برخوردار نیست

PES رو اگر 10 دقیقه بازی کنی خسته میشی دیگه

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

تیم اساسونا را توی بازی پیدا نمیکنم؟ اسمش چی هست توی بازی

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام

تیم اساسونا را توی بازی پیدا نمیکنم؟ اسمش چی هست توی بازی
    Pamp Rojo همون اوساسوناست .

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینکه توپ رو در وازبان دفع کنه و بره بالا که چیز طبیعیه ، فکر کنم منظورتون چیز دیگه ایه که من نمیگیرم. ولی بازی بدون اشکال هم نیست. ولی میشه خیلی جاها رو نادیده گرفت. از این دیدگاه که پیشرفت های زیادی داشته. همینی که شما میگی در ورژن های قبلی هم بوده + هزارتا اشکال دیگه.

مثلا تکل ها و افتادن بازیکن. درگیری های فردی دو بازیکن و کلا حرکات بازیکنان بسیار نزدیک به واقعیته.
    شما چند بار تو بازی واقعی دیدی که دروازه بان شوت رو دفع کنه و توپ مستقیم بالای سر دروازه بان 5-6 متر بره بالا و دوباره بیفته رو همون نقطه اول؟!!

در بقیه موارد خوبه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شما چند بار تو بازی واقعی دیدی که دروازه بان شوت رو دفع کنه و توپ مستقیم بالای سر دروازه بان 5-6 متر بره بالا و دوباره بیفته رو همون نقطه اول؟!!

در بقیه موارد خوبه
    بله ، تازه متوجه شدم شما چطوری منظورته ، بعضی اوقات هست که دروازبان توپ رو به سمت بالا دفع میکنه و اینجوری میشه که طبیعیه .

ولی اونی که مستقیم دفع مینه رو حق با شماست. طبیعی نیست . ولی من خودم تا الان که بازی کردم برام اتفاق نیافتاده اینجوری بشه

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوستان پچ gamming access کسی دانلود نکرده؟ 1 گیگه! میخواستم ببینم چی داره که حجمش زیاده؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

به نظر من آفساید هاش هم غیر طبیعی شده تو 10 حریف هی خطای آفساید می کرد تو 11 من.بازیکناهم هیچ زحمتی به خودشون نمیدن که از آفساید خارج شن یه دفعه می بینی 5 6 بازیکن تو آفسایده که آزار دهنده است

12. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    وقتی pes2011 را باز میکنم یه ارور میده
    این عکس از ستینگ که باز میکنم و ارور میده :

بعد متوجه شدم گرافیک سیستم را نمیشناسه
    رفتم دیدم نصب هست
    گرافیک را در سیف مد پاک کرده و دوباره نصب کرده درست نشد
    بازی را یکی دوباره پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم مشکل درست نشد
    حتا با برنامه آن اینیستالر نیز پاکش کردم و نصب کردم بازم درست نشد
    اشکال چیه ؟
    اینم عکسهایی لازمه :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •