مبین نت هیچ مشکلی نداره به خدا
من 5ماهه خریدم یه بار نشده بشینم پای لپ تاپم قطع باشه ، من روزانه 8 تا 10 ساعت از اینترنت استفاده میکنم
مبین نت هیچ مشکلی نداره به خدا
من 5ماهه خریدم یه بار نشده بشینم پای لپ تاپم قطع باشه ، من روزانه 8 تا 10 ساعت از اینترنت استفاده میکنم
به نظر من همچین اشتباهی نکن
واقعا مزخرفه
اگر حتما وایمکس می خوای بگیری و ایرانسل هم تو منطقه شما هست ، واقعا کیفیت ایرانسل بهتره و اصلا با مبین قابل مقایسه نیست
من جفتشو دارم که اینو میگم
حالا باز نظر خودته
ممنون دوستان،
جالبه 2 تا نظر کاملاً مخالف؟ این میتونه ربطی به نوع سرویس و منطقه هم داشته باشه؟!
منطقه ما نزدیکهای پیچ شمرون (آخرهای طالقانیه)..... فکر کنم 2تاشونم اینجا پوشش داشته باشن...
دوست من کیفیت سرویس بستگی به منطقه و خلوت یا شلوغی منطقتون داره..
من الان از وضعیت سرویسم راضیم و تنها جمعه ها خیلی ازارم میده ولی در کل از مبین راضیم...
قطعی من حدودا 3 بار بیشتر نداشتم و اونم تو وبلاگ مبین اعلام کردند..و در ماه رمضان قطع کردند اونم بخاطر گسترش شبکه 4ساعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت واقعا مشکل داره ... من بارها تو این تاپیک گفتم! ناراضی هستم به شدت!
ایرانسل داشتم ... واقعا خوب کار میــکرد!
اگر هم از ایرانسل و هم از مبین نت استفاده کرده باشید ، به حرف من میرسید
برای من فرق نمی کنه که دوستان از چه شرکتی سرویس بگیرن و من فقط تجربه شخصی خودم رو گفتم که از جفت شرکتای ایرانسل و مبین نت دارم استفاده می کنم.
چون خودم روی کیفیت اینترنتی که ازش استفاده می کنم خیلی حساسم ، به جرات می گم که مبین نت در زمینه اینترنت خیلی ضعیف عمل کرده ( حد اقل تا الان که اینجوری بوده !! ) و تنها حرف این شرکت پوشش سراسری هست (پوشش سراسری بی کیقیت!!! و همون اصطلاح معروف کیفیت رو فدای کمیت کردن برای این شرکت کاملا صادقه!!!) ، ولی ایرانسل هر جا که استقاده کردم ، عالی بوده.
بازم دوستان اگر خودشون براشون امکان داره ، می تونن امتحان کنن
اینهم تست خط 1مگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیروز از مبین نت اومدن مدم رو نصب کردن 3 تا چراغشم روشن شد گفت عالیه دیگه
امروز که وصل شدم اولش همو 3 تا چراغ روشن شد اما 3-4 ساعته فقط یکی از چراغاش روشنه
یعنی چی دیروز نشون میداد الکی بود؟
جای مودم رو عوض کردید؟
برید به ادرس زیر و CINR و RSSI رو بگید؟
192.168.1.1
به اب و هوا و ترافیک شبکه هم مربوط میشه..
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)