بچه ها موضوعه اینکه بعضیا میگن نمیدونم ویروسی چیزیه که جای فایل های گالری رو تغییر میده و دیگ از تو گالری لود نمیشن و باید رفت تو فایل منیجر چیه؟
تا به حال دو نفر که 5800 داشتن بهم اینو گفتن
چی ریختی میشه درستش کرد؟!
بچه ها موضوعه اینکه بعضیا میگن نمیدونم ویروسی چیزیه که جای فایل های گالری رو تغییر میده و دیگ از تو گالری لود نمیشن و باید رفت تو فایل منیجر چیه؟
تا به حال دو نفر که 5800 داشتن بهم اینو گفتن
چی ریختی میشه درستش کرد؟!
ایول چقدر کاربر فعال داره اینجا ؟
خب
کی عکس می خواست اینجا بدک نیستمشکل نیومدن پلیر احتمالاً ما اینه که یکی از برنامه خود فریمور را پاک کردی مثل فیتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا نصب میکنی روی کامپیوتر یا گوشی اگه روی گوشی نصب می کنی چه ربطی به کامپیوتر داره
آفیس فارسی که نداریم سید
باید فونت های فارسی رو نصب کنی خودش doumnent های فراسی رو می خونه
nod 32 به درد نمی خوره البته برای گوشی کلاً اگه زیاد از اینترنت استفاده می کنی از آنتی ویروس استفاده کن
بجای نود هم f source استفاده کن
داریوش جان مشکلی که گفتی ماله اینه که بعضی از اوقات گوشی هنگ میکنه
مثلاً شما کلی عکس ها و کلیپ ها تو فلدر بندی کردی بعد یه روز خوش و خرم میری باز کن عکسا تو همزمان مثلاً مدیا پلیرتم بازه
یه هو میبینی همه فلدر بندیت به هم میریزه این مال اینه که پردازنده نمی تونه کامل از فضای باقیمونده رم استفاده کنه و به نوعی برای اینکه از خاموش شدن گوشی جلوگیری کنه بعضی از پروسس ها رو کنسل می کنه حالا بی اهمیت ترین میشه کفت فلدر بندی هست
حالا در مورد عکسها و کلیپ هایی که حتی با خود گوشی گرفته شده نیز همین طور هست
میشه درستش کرد
اکثر اونایی که الان گوشی هاشونو آپدیت کردن به مرور بوده یهنی هر سری آپدیت آومده آپدیت کردن و این کار c رو شلوغ م کنه بهتر یه مستر ریست بشه بعد آپدیت بشه
خلاصه آیفون کیلر دیگه
مرسی برادر
البته سره خودم خوشبختانه نیومده فعلا
ولی گفتم نکنه ویروسی چیزی باشه
راستی معمولا این گوشی هاویروس رو از چه فرمت هایی میگیرن؟
فقط فایل های اجرایی مثله sis و jar یا حتی ممکنه فایل های عکس و پ تصویری و ... هم ویروسی باشن؟!
راستی یه کالکشن خوب از بنامه های به درد بخور این گوشی تا الان جمع کردم
تا یه جایی رسید آپلودش میکنم همه استفاده کنن
با تشکر از تک تک دوستانیکه تا به حال کمک کردند بهم مخصوصا رضا جان گل
اقایون سلام. من یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده و میخوام مستر ریست کنم. در ضمن از گوشیم هم Back up گرفتم . حالا چجوری میتونم بعد از مستر ریست این Back up رو گوشیم Restore کنم؟ وقتی Back upگرفتم با فرمت nbu ذخیره شد. آیا درسته ؟![]()
خوب فونت فارسي از كجا بيارم؟چيجور بايد نصبشون كرد؟كه بخونه؟
لطفا مبسوط توضيح بده
دستت طلا![]()
چا کریم
اول از همه این گوشیم مثل بقیه سیم بین ها ویروس میگیره و فرقی نمی کنه فرمتش چی باشه ( فقط قابل اجرا باشه ) که قالباً jar ویروسیه
بک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
فونت فارسی رو خدایش موقعی که دیکشنری موبایل رو نصب کردم تو سایت خود نوکیا فراسی رو اضافه کردم حالا میگردمبرات پیدا می کنم
اوه اوه اوه!
برادر 3.5 گیگه
جونش در میاد تا برگردونه ها
به نظر من یه بار دیگه بک آپ بگیر ولی فایل های روی گوشی رو تیکش رو وردار
بعد از روی مموری کارتت هم یه کپی روی سیستمت بگیر
این طوری بهتره گمونم
آره فرمت بک آپش هم همینه
برادر خودش مگه نداره؟
فونت های فارسی مستونی از فونت های ویندور مثله arial
times new roman
tahoma
و ...
هم استفاده کنی یه تاپیک برای تغییر فونت گوشی یود همین حوالی ولی من دارم از تورنت دانلود مکینم صفحه میمیره تا باز کنه
البته خودش هم باید پیش فرض داشته باشه وگرنه تو اینترنت و ... که به مشکل میخورد
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
چییییییییی همه کار باهم انجام دادی !!!!!!!!!!
بالاخره فریمور رو نصب کردی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرفتنی نیستاااااااا باید نصب کنی سید
بقیه مشکلاتتم نا مفهومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)