شک نکن می ارزه...حجم بازی ها وبرنامه ها خیلی زیاده![]()
اتفاقا از پایتخت بخرید ، احتمال اینکه بندازن بهتون کمتره... ارزش هم خیلی داره ، چون عملا آیپاد 8 گیگ به دردی نمی خوره...
به هیچ وجه هم واسه جیلبرک و برنامه و بازی و این جور چیزا پول ندید ، خودتون این کارا رو بکنید...
دوستان کسی Celeste رو نصب کرده؟
من 4.3.1 دارم هر کاری میکنم نمیشه نصب شده ولی وقتی از تو Sbsitting فعالش میکنم تا دوباره Sbsitting رو باز میکنم میبینم غیر فعاله یه جا هم خوندم باید یه اروری بده و یه سری چیزای دیگه ولی مال من نمیده قضیه چیه؟ کسی بلده؟
ممنون پارسا جان. حالا از کجا میشه فهمید که میندازن یا نمیندازن؟ میشه فهمید اصلاً؟
سلام
دوستان من تا دیروز همه چیزم اوکی بود راحت از اینترنت تو ایپاد استفاده میکردم اما دیروز نمیدونم چی شد یهو قاطی کرد منم به تنظیمات دست زدم حالا یه ارور میده میگه ای پی 192.168.01 به یه دستگاه که وجود فیزیکی نداره اختصاص پیدا کرده و نمیزاره اینترنت share بشه
مگه میشه اتوماتیک ای پی 192.168.0.1 درگیر دستگاهی بشه که وجود نداره؟![]()
البته من همیشه گفتم که بستگی به استفاده آدم داره !
من 3 گیگ از 6.5 گیگ آیپادم خالیه !
نهایتا 15 تا نرم افزار توش نصب کردم ! و بازیهام هم Tiny Wings . Angry Birds . Cut the Rope . Doodle Jump
حیفه بازی های با کیفیت نیست.....من قرآن ریختم روش 2.5 گیگ صوتشه....
ویکیپدیا انگلیسی 6 گیگه![]()
من این مشکلو داشتم !
یه بار پاکش کن ... بعد برو تو Action menu همه گزینه ها رو غیر فعال کن ... حالا ریسپرینگ کن ... حالا برو نصبش کن Celeste رو .... بعد ریبوت کن ... بعد برو تو Action menu و Celeste رو فعال کن ( بقیه هم فعال کن ! ) .. حالا ریبوت![]()
فکر کنم الان باید درست بشهمن چند بار اینکارو کردم حل شد
![]()
الان من با چیز پی ان اکتیو هم کردم ولی بازم این گزینه SEND برام نمیاد
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
غرض از مزاحمت اینکه من میخام یه IPOD بگیرم،اما هرچی بیشتر در موردش تو سایت ها میچرخم،بیشتر گیج میشم.اگه ممکنه شما به سوالات من جواب بدین:
1- IPOD چند مدله؟غیر از تقسیم بندیه حافظه داخلی(من تو سایت ها میخونم نسل 4 و نسل5 ولی از مغازه دار پرسیدم گفت از همون اول تا حالا فرقی نکرده؟!!! اگه میشه در مورد مدل های موجود در بازار و تفاوتشون کمی توضیح بدین؟(قیمت هم بگین)
2-اینا رادیو هم دارن؟
3-صدا ضبط میکنن؟
4-گویا دوربین ندارن؟یا شایدم دارن؟میگن اصلا خوب نیست!!
5-از داخل IPOD ها میشه آهنگی رو پاک کرد؟(بدونه استفاده از کامپیوتر)
6-قیمت شارژرشون 35تومنه؟
7-بازی های Iphone روی این IPOD ها میاد؟
8-من تا حالا از محصولات apple استفاده نکردم،یاد گرفتن نصب بازی و این دنگ و فنگ هاش تو سایت هست و راحته؟
9-قیمت این دستگاه ثابت شده یا در نوسانه؟
10-نکته خاصی در موردشون به ذهنتون میرسه؟
11-من حدود 2GB-3GB آهنگ دارم که میخام روش باشه،در این حال یه 8GB کفاف کار منو میده؟میخوام از برنامه هاش و بازی هاش زیاد استفاده کنم.
12-موقع خرید فقط به قیمت توجه کنم،چینی و کره ای و سنگاپوری .... نداره که؟
12+1-GPS هم دارن؟آخه گویا نانو نسل 6 داره!!
13-الان نانوی 8GB چنده؟
با تشکر فراوان از شما دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)