ساعت 2.42 بامداد
سرویس 1 مگ محدود ( شهر ارومیه )
![]()
ساعت 2.42 بامداد
سرویس 1 مگ محدود ( شهر ارومیه )
![]()
واقعا چی فک کردن با خودشون؟؟؟
![]()
مسخره ها!!!!!![]()
پاک شود ....
256 نامحدود رو 15 هزار گرفتم.سرعتش هم خوبه.(استاندارده.) از مخابرات ارومیه
راستی تازگیا هر روز(یه هفته ای میشه)از ساعت 3 بعد از ظهر ات10 شب اینترنت قطع میشه.
Last edited by alireza.amf; 07-06-2013 at 23:42.
علیرضا جان اگه سرعتش نرمال باشه خوبه .معمولا اکثر دوستانی که نامحدود گرفتن میگویند که در این حالت سرعت دانلودشون کمتر از نرمال هست . در مورد کاهش سرعت نت برای من از بع از ظهر تا ساعت حدود 3 نصف شب اینطوریه (اینترانت داریم اما اینترنت نداریم یا خیلی سرعتش کم میشه )وقتی هم که بهشون میگی میگن
حالا شما برو به سیمکشیت یک نگاهی بکن شاید روزها افتاب میخوره اونطور میشه
![]()
دوستان من چند شبِ در ساعات استفاده رایگان هیچی نمی تونم دانلود کنم،از سرورهای خارجی پرقدرت مثل expressleech گرفته تا سرورهای داخلی
کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟
من الان یه ماهه این مشکل رو دارمشب میزنم دانلود صبح میبینم کمتر از 100 مگ دانلود شده
![]()
امشب دوباره IDM رو میذارم واسه دانلود صبح ببینم چیزی دانلود نشده یه راست میرم مخابرات واسه
یعنی چی؟؟؟ اینهمه پول واسه یه اکانت بدی بعد هیچی دانلود نشه !!!
این وضعیت ادامه داشته باشه تا آخر این ماه حتما از مخابرات تخلیه می کنم
وضعیت بقیه شرکتها مخصوصا پارس آنلاین چطوره ؟
ای کاش فقط مشکل دانلود شبانه بود تو طول روز میبینی افت سرعت های مقطعی هم پیش میاد امروز 4 بار افت سرعت پیش اومد که هیچ سایتی به جز سایت های هاست شده در ایران رو باز نمیکرد ! دانلود هم نهایت به 5 کیلوبایت تنزل پیدا میکنه![]()
سعید جان باز خداتو شکر کن گزینه های دیگه ای به جز مخابرات داری من بدبخت باید با همین مخابرات بسوزم و بسازم چون خطم روی فیبر نوری ــه و هیچ شرکتی به جز مخابرات سرویس نمیدهشرکت دولتی که بیاد تو عرصه رقابت نتیجه اش میشه همین قدرت طلبی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)