تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 505 از 521 اولاول ... 5405455495501502503504505506507508509515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,041 به 5,050 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان
    بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
    توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
    یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
    اما شرح ماجرا،
    همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
    خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
    یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
    قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
    بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد! فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
    خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
    حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
    به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
    یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود
    خدا نکنه رفیق. قضا بلا بوده در حد المپیک...!
    همینجور که داشتم داستانت رو می خوندم، انگشتای دستم رو گاز می گرفتم و مدام می گفتم الانه که بگه تا اومدم صفحه نمایش رو جدا کنم از وسط شکست... ( مشکل شایع بسیاری در باز کردن قاب ). ولی خوشبختانه این جور نشد؛ ولی انصافا این بلاهایی که سرت اومده کم از شکستن یه صفحه نمایش هم نبوده.

پیشنهاد من اینه: گوشی رو بفروش و یه گوشی خوب بخر. الان احتمالا با این وضع داغون بتونی 130 تا 150 بفروشیش...
    من خودم دلم N86 میخواست که نمی تونم بخرم. فعلا بودجه ام در حد یه 5800 دسته دوم هست که احتمالا امروز برم شرش رو بکنم ( فروشنده می گه 190 ).
    برای شما گزینه های بهتری هم هست: n85 و N79 و N97 و N86

خلاصه این که بی خیال رفیق...

e e e e!!

راس میگی ا علی... من از روزه اول که گوشی رو گرفته بودم در باتریش لق میزد سیم ایرانسل (به همین درد میخوره...: دی) انداختم زیر درش و درست شد..لق نمیزد! همین هفته پیش یه گوشی گرفتم واسه یکی از آشنا ها (این سیم ایرانسله 7 تا گوشی افتتاح کرده: دی) سیم رو در آوردم و ... بعد که اومدم بزارم جاش...به هر زحمتی شد جا نمیرفت! پس نگو باتری منم باد کرده
    خب باتری اصلی جایی گیر میاد؟ من فقط رو باتری 78 دیدم که زده چی چی ژاپن و مونتاژ چین! اون باتری خیلی خوب کار میکنه...
    واسه 82 از اینا گیر نمیاد؟: دی

شاد باشی
    یونس جان برو علاءالدین باطری چینی اصل بخر خداییش خیلی خرکاره. دوستم خرید واسه 6630 هنوز که هنوزه داره مث ساعت کار می کنه!!

شما خودت متخصصی، اینو برای اونایی که نمی دونن می گم که راه تشخیص باطری های اصل نوکیا اینه که به هلوگرام روش خوب نگاه کنین. اگه به سمت پایین بگیرین 4 نقطه در بالای علامت دو دست؛ به سمت بالا بگیرین 3 نقطه در پایین علامت دو دست، به سمت چپ بگیرین 2 نقطه در راست علامت دو دست و به سمت راست بگیرین 1 نقطه در چپ علامت دو دست آشکار می شه.

اگه باطری این هلوگرام رو به شکل کامل و بدون نقص داشت شک نکنین که اصله.
    نکته: نقطه ها می بایست کاملا قابل رویت باشن و اگه گوشی رو خیلی مایل بگیرین، نقطه ها از علامت دو دست فاصله بگیرن...

شاد باشین

2. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

هنوزم ان82 لقب برترین تو پنج مگاپیکسلی های نوکیا رو به دوش می کشه یا تنزل کرده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

هنوزم ان82 لقب برترین تو پنج مگاپیکسلی های نوکیا رو به دوش می کشه یا تنزل کرده؟
    در کل آره!
    اما اگه بخوایم به تنهایی تک تک اجزاش رو بررسی کنیم، در الگوریتم حذف نویز و برخی از امکانات، با اختلاف بسیار ناچیز N97 در صدر می ایسته. ولی در کل N82 سروره...

شاد باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان ، یه ای 72 دیدم توی میدولی دلم را گرفته ان شالله میرم تو کارش!!!!
    باز هم ممنون از همه ی راهنمایی ها
    اینجا چون ما پول به رینگیت میدیم و بعد تبدیل میکنیم به تومان یه مقدار ارزون میشه!!!
    قاب هم به خدا اصلی بود، درجه یک از خود نمایندگی کی ال گرفتم ، تبدیل که بکنیم میشه 12 تومن!!
    باطری هم از همون گرفتم مطمئنم که اصلیه!! شماره سریالش را همون وقت زد توی سایت نوکیا و ریجسترش کرد!!
    در مورد اینکه تعویض بدنه سخته یا نه ، بله سخته اما فکر کنم دیگه یاد گرفته باشم ، کیفیت قاب در حد تیم ملیه!!! و مطمئنم 1000 درصد که اتفاقات بعدی تقصیر قاب نبود!!! تقصیر بی حواسی و گرمای بیش از حد اینجاس!!!!!
    در مورد ال سی دی هم ، خداراشکر تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و هنوز زنده اس و درست!!!!
    قیمت الان گوشی را هم ساعت 8 شب توی یه دست دوم فروشی قیمت کردم ، تقریبأ 78 تومن میشه به پول ایران گفتن میخریم ازت ، یا اینکه بجاش یه بلک بری مالزی آنلی میدیم که گفتم نه !!!!
    باز هم ممنون از همه ی دوستان

6. این کاربر از Saha Software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

یونس جان برو علاءالدین باطری چینی اصل بخر خداییش خیلی خرکاره. دوستم خرید واسه 6630 هنوز که هنوزه داره مث ساعت کار می کنه!!

شما خودت متخصصی، اینو برای اونایی که نمی دونن می گم که راه تشخیص باطری های اصل نوکیا اینه که به هلوگرام روش خوب نگاه کنین. اگه به سمت پایین بگیرین 4 نقطه در بالای علامت دو دست؛ به سمت بالا بگیرین 3 نقطه در پایین علامت دو دست، به سمت چپ بگیرین 2 نقطه در راست علامت دو دست و به سمت راست بگیرین 1 نقطه در چپ علامت دو دست آشکار می شه.

اگه باطری این هلوگرام رو به شکل کامل و بدون نقص داشت شک نکنین که اصله.
    نکته: نقطه ها می بایست کاملا قابل رویت باشن و اگه گوشی رو خیلی مایل بگیرین، نقطه ها از علامت دو دست فاصله بگیرن...

شاد باشین
    سلام
    اتفاقا" من تا حالا باتری واسه کسی نگرفتم! قیمتش چه حدودیه؟ بسته بندی شده یا از ایناس که با کش می بندن به هم؟ : دی نکات جالبی بود، الان دیدم باتری خودمم هلوگرامش همین شکلیه! (:

یه مسئله دیگه هم میمونه، اینکه میخوام یه هدفون بلوتوث بگیرم... گشتم و گشتم تا به این رسیدم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست 1441 و 1448

نظر شما راجع به Halo چیه بچه ها؟

ممنون، شاد باشید

8. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    اتفاقا" من تا حالا باتری واسه کسی نگرفتم! قیمتش چه حدودیه؟ بسته بندی شده یا از ایناس که با کش می بندن به هم؟ : دی نکات جالبی بود، الان دیدم باتری خودمم هلوگرامش همین شکلیه! (:

یه مسئله دیگه هم میمونه، اینکه میخوام یه هدفون بلوتوث بگیرم... گشتم و گشتم تا به این رسیدم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست 1441 و 1448

نظر شما راجع به Halo چیه بچه ها؟

ممنون، شاد باشید
    سلام
    والا توی همین علاءالدین بدون پک و تنها با یه کاور کیسه ای می فروشن 7 هزار تومان. ولی باتری هاش باتری هست...
    عین همین رو هم پارت اریجینال کرده توی یه بسته بندی شیک با هولوگرام ویژه خودش ( افزون بر اون هلوگرام نوکیا ) یه گارانتی 6 ماهه چسبونده بیخ ریشش...! قیمتش هم چیزی بالای 25 هزار تومان هست! توی علاءالدین پارت اریجینال رو ندیدم، اما توی نمایندگی های نوکیا پر هست...

شاد باشین

10. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    والا توی همین علاءالدین بدون پک و تنها با یه کاور کیسه ای می فروشن 7 هزار تومان. ولی باتری هاش باتری هست...
    عین همین رو هم پارت اریجینال کرده توی یه بسته بندی شیک با هولوگرام ویژه خودش ( افزون بر اون هلوگرام نوکیا ) یه گارانتی 6 ماهه چسبونده بیخ ریشش...! قیمتش هم چیزی بالای 25 هزار تومان هست! توی علاءالدین پارت اریجینال رو ندیدم، اما توی نمایندگی های نوکیا پر هست...

شاد باشین
    کاور کیشه ای همون هاست که با کش بستن به هم دیگه؟ 7 تومان باشه و مثه اوایل همین باتری کار بده که عالیه! باید برم آمارشو دربیارم!
    بقیه دوستان راجع به هدفون بلوتوث نظری ندارند؟!

ممنون، شاد باشید

12. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه سوال تکراری دارم:
    من ورژن گوشیم v30 .0.019 هستش...
    تا حالا هم آپدیت نکردم، به نظر شما می ارزه آپدیتش کنم یا همین خوبه؟
    زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟

14. این کاربر از mohammad.fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه سوال تکراری دارم:
    زبونش فارسی نیست ،، برا sms فارسی میخوام فارسیش کنم، اگه آپ نشه میشه زبونشو عوض کرد؟
    ----------------
    اگه یه کار خوب باشه که بتونی انجام بدی همین آپدیت گوشیه البته اگه ورژن بالاتری واسه گوشیت موجود باشه و زبان فارسی هم بدون آپدیت نمی تونی اضافه کنی مگه اینکه باکس داشته باشی یا ببری پیش تعمیر کار
    موفق باشی

16. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

کاور کیشه ای همون هاست که با کش بستن به هم دیگه؟ 7 تومان باشه و مثه اوایل همین باتری کار بده که عالیه! باید برم آمارشو دربیارم!
    بقیه دوستان راجع به هدفون بلوتوث نظری ندارند؟!

ممنون، شاد باشید
    آره. همونه!!!!

سلام دوستان.
    من یه سوال تکراری دارم:
    آپدیت کن به ورژن 31.0.16 که بهترین نگارش ممکن در این گوشی هست. به نگارش 35.0.002 هرگز آپدیت نکن که بیچاره می شی!!!

شاد باشین

18. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •