سلام دوستان
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!
.gif)
فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود