Kerning For Fonts : فاصله بین حروف دو قسمتی رو تنظیم میکنه .به صورت خودکار فاصله میذاره برای حروفی که براش مشخص میشه .
Keep with Next : برای نگه داشتن دو (یا چند) پاراگراف که به هم مربوط هستند در یک صفحه
Kerning For Fonts : فاصله بین حروف دو قسمتی رو تنظیم میکنه .به صورت خودکار فاصله میذاره برای حروفی که براش مشخص میشه .
Keep with Next : برای نگه داشتن دو (یا چند) پاراگراف که به هم مربوط هستند در یک صفحه
براي اينكه مشخص كنيم چند تا پاراگراف به هم مربوط هستند چه كار بايد كرد چون در حالت عادي كه Keep with Next براي پاراگراف ها عمل نميكنه!
باید از headings استفاده کنین .
براي از بين بردن تمام section هاي صفحات ام چه كار بايد بكنم؟
از قسمت Editing گزینه Replace رو انتخاب کنین .
بعد مثل شکل عبارت "b^" رو در قسمت Find what بنویسین , و Replace all رو بزنین :
با سلام
من یه فرمی دارم که حاوی چندین چدول هستش که مثلا یه قسمتی در اون دارای 3 ستون است مانند a,b,c وقتی که مقدار c از تفاضل a,b به دست می اید من در حال احضر خودم اونها رو محاسبه می کنم و داخل جداول می نویسم حالا می خوام وقتی شوذ a,b را وارد کردم اتوماتیک مقدار c بدست بیاد
یعنی به طور کلی میخوام کد نویسی کنم آیا در ورد کد نویسی وجود داره ؟
در اکسل وقتی جداول را پیس می کنم ظاهر عجیبی پیدا می کنه برای همین از اکس استفاده نمی کنم
سلام
موقع باز کردن برنامه ورد ارور زیرو میده باس چن باز اوکی کنتم تا بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وقتي در ورد عدد مينويسيم اگر بخواهيم سه تا سه تا جدا كنيم با چه بايد جداش كرد
هم در عدد نويسي انگليسي و هم فارسي
اين چند پاراگراف را بايد انتخاب كني غير از آخري
بعد keep with next را علامت بزني!
اين باعث مي شود كه كل اين پاراگرافها اگر در صفحه فعلي جا نگرفتند به صفحه بعد منتقل شوند. موفق باشي
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
در قسمت find عبارت P^P^ را تايپ و آن را با P^ جايگزين كن!
شايد نياز باشد چند بار اين كار را تكرار كني. موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)