تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 505 از 551 اولاول ... 5405455495501502503504505506507508509515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,041 به 5,050 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

]
    دوست عزیز یک مگ رو برای خونه به هیچ عنواان نمی دن مگه یک پارتی خیلی گردن گلفت داشته باشی
    بعثت هم این جورکه شما می فرمایید نیست که شب هم رو همون سرعت 300بمونه چون اون جوری می شد شبی 7گیگ دان زد درحالی که الان تو اکثرمرکاکزمخابراتی بیشترازدو گیگ نمی شه گرفت
    آره بالای 256 نامحدود برای خونه نمیدن ولی صداش رو در نیارین به راحتی با هر جواز کسبی شما می تونی حتی 2مگ هم بگیری آخه این چیزی رو که گفتم خودم تجربه دارم که میگم , البته شاید مرکز مخابراتها سیاستشون فرق داره باهم.
    طرح بعثت هم میانگین 380 کیلو دان داره شبها یعنی روز و شب فرقی نداره همیشه همینه من شبهایی که نیاز دارم به راحتی 6 گیگ دانلود میکنم بیشتر هم میشه که خوب , نیازی ندارم .
    اما همین طور که گفتم همه چیز برمیگرده به سیاستهای اون مرکز مخابرات.
    ولی حتما پیشمهادم اینه که اگر کسی خواست بگیره با یک نفر که از همون مرکز سرویس داره مشورت کنه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون ازراهنمایی شما
    می شه محبت کنید بگیدشما کدوم مرکزمخابراتی هستین البته اگه اشکای نداره؟
    من فرشچی هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون ازراهنمایی شما
    می شه محبت کنید بگیدشما کدوم مرکزمخابراتی هستین البته اگه اشکای نداره؟
    من فرشچی هستم
    من مرکز امّت هستم
    مرکز طلاب هم همین طوره و نامحدود راحت میده اما مرکز امّت با اینکه نزدیک هم هستند برای نامحدود حتی 256 یه خورده اذیت میکنه

4. این کاربر از vz67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دیشت از ساعت 6 بعد از ظهر تا آخر شب هم که امتحان کردم 12 بود قطع بود ... مرکز انقلاب
    صبح وصل شد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا این مخابرات دزده
    دیروز 2 گیگ شارژ کردم صبح اومدم وصل شم حجمم تموم شده بود در صورتیکه اصلا سیستم رو روشنم نکردم
    گزارش کارکرد رو که دیدم کل 2 گیگ حجمم دیشب توسط دو IP مختلف دانلود شده بود .
    زنگ زدم مخابرات میگه به ما ربطی نداره خودتون مصرف کردین !!!!!
    موندم چیکار کنم !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا این مخابرات دزده
    دیروز 2 گیگ شارژ کردم صبح اومدم وصل شم حجمم تموم شده بود در صورتیکه اصلا سیستم رو روشنم نکردم
    گزارش کارکرد رو که دیدم کل 2 گیگ حجمم دیشب توسط دو IP مختلف دانلود شده بود .
    زنگ زدم مخابرات میگه به ما ربطی نداره خودتون مصرف کردین !!!!!
    موندم چیکار کنم !!
    مودمت چیه
    احیاناَ تندا نیست ؟
    برو خود مرکز مخابرات به پیش رئیس مرکز
    من چند شب پیش شبانه دانلود کردم 1.5 گیگ بعدا که گزارش گرفتم دیدم محاسبه شده
    زنگ زدم جواب نداد رفتم رئیس مخابرات اون زنگ زد ، دیدم 1.5 گیگ رو برگردوندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از این کم شدن های حجم من زیاد شنیدم !
    خوشبختانه من نامحدودشو دارم استفاده میکنم ! . ولی میخوام طرح بعثت رو بگیرم و اگه اینجوری بشه حتما پیگری میکنم ! ( به جد - حتی پول بیشتر از جیبم بدم ! ) ---
    ---
    1 . حتما چک کنید که اکانتتون -- نشده باشه ! ( با نگاه کردن لاگ هاتون > تو سایت خود مخابرات مشهد )
    2 . نرم افزار ثبت کننده ی میزان دریافتی و خروجی از پهنای باند رو روی سیستمتون نصب کنید و روی Startup بگذارید که هر کی دیگه هم از کامپیوترتون استفاده کرد ثبت کنه /
    3 . چک کنید مقلا آپدیت ویندوز گرفته نشه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان چرا این مخابرات برا طرح صبا شبانه نذاشته در صورتی که تمام شرکت های دیگه شبانه دارن و قیمت طرحاشون تقریبا مثله صباست.

ما که فیبر نوری هستیم هم انحصارا دست مخابراته اونم با این طرحاش!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا این مخابرات دزده
    ..............
    البته یک موضوع دیگه هم وجود داره
    شما می تونی با یوز و پسورد کس دیگه هم وصل بشی (ولی مطئن نیستم که باید تو همون مرکز باشی یا نه ) این اتفاق برای من شانسی افتاد و با اکانت دوستم وصل شدم حالا نمی دونم سرویس های دیگه مثل شاتل و صبانت هم میشه باهاشون چنین کاری کرد یا نه
    پس این احتمال وجود داره که کسی دیگه وصل شده باشه چون یوزر و پسوردها ی پیش فرض کاملا مشخصه
    جالب اینجاست که به اکانت دوستم وصل شدم و زنگ زدم مخابرات ( خودم رو به جای دوستم معرفی کردم ) و گفتم چرا وصل نمیشم ، گفت شما یا یکی دیگه الان به سیستم وصله گفتم چیکار کنم گفت قطع می کنم زود وصل شو وگرنه اون دوباره وصل میشه گفتم شمارش چنده گفتم نمیدونم !!!!! شایدهم نخواست بگه به هر حال اگر این جوری باشه که دیگه ترافیک هم از دست بدی مخابرات مصرف شده حساب میکنه و پیگیری هم نمی کنه متاسفانه

11. این کاربر از vz67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

البته یک موضوع دیگه هم وجود داره
    شما می تونی با یوز و پسورد کس دیگه هم وصل بشی (ولی مطئن نیستم که باید تو همون مرکز باشی یا نه ) این اتفاق برای من شانسی افتاد و با اکانت دوستم وصل شدم حالا نمی دونم سرویس های دیگه مثل شاتل و صبانت هم میشه باهاشون چنین کاری کرد یا نه
    پس این احتمال وجود داره که کسی دیگه وصل شده باشه چون یوزر و پسوردها ی پیش فرض کاملا مشخصه
    جالب اینجاست که به اکانت دوستم وصل شدم و زنگ زدم مخابرات ( خودم رو به جای دوستم معرفی کردم ) و گفتم چرا وصل نمیشم ، گفت شما یا یکی دیگه الان به سیستم وصله گفتم چیکار کنم گفت قطع می کنم زود وصل شو وگرنه اون دوباره وصل میشه گفتم شمارش چنده گفتم نمیدونم !!!!! شایدهم نخواست بگه به هر حال اگر این جوری باشه که دیگه ترافیک هم از دست بدی مخابرات مصرف شده حساب میکنه و پیگیری هم نمی کنه متاسفانه

دوست عزیز یوزر و پسورد برای هر خط جداگانه تعریف میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •