حالا این آپدیت ها رو از کجا باید گیر بیارم
حالا این آپدیت رو از کجا باید گیر آورد چه جوری اجراش کرد.
اینجا :
آموزش نحوه ی آپگرید گوشیهای نوکیا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا آپدیت کردم 140 مگ دمه همتون گرم فقط جی پی اس و یه سری ترم افزار مفیده دیگه رفت اگه کسی هر نرم افزار خوبی داره بزاره دستتون درد نکنه.
برنامه های کاربردی> سیمبین سری 60 ویرایش 3
آقا من چند وقت پیش یه تقویم گرفتم که ریخته میشد تو calendar در می اومد اما الآن که آپدیت کردم پرید منم یادم رفته چه جوری بود فقط یادمه outlook office یه کارایی میکردیم اگه میدونید کجاست بپید برم بگیرم
. . . : : : تقويم رسمی كشور سال 1388 براي Nokia Calendar به همراه کلیه مناسبت ها : : : . .
دوستان من پینگ کدمو یادم رفته باید چی کار کنم؟
سلام
من با یه مصیبت امروز مواجه شدم که شدیدا به کمک شما احتیاج دارم. من یه موبایل ان 95 دارم که تا امروز همه چیش خوب کار میکرد. اهل برنامه اینستال کردن و بلوتوث بازی کردن هم نیستم (فقط جهت اطلاع و اینکه ویروسی نشده). امروز متوجه شدم که نا خودآگاه دیگه تو قسمت مسیجینگ نه میتونم پیام های دریافتی تو اینباکس رو باز کنم و نه اونایی که تو sent هست. تو قسمت درافت هم یه سری متن داشتم که اونا هم باز نمیشن. فقط 10 تا تمپلیت داخل (my folders) قابل دسترس هستن. وقتی قضیه رو گوگل کردم متوجه شدم به افراد دیگه ای هم این مشکلو داشتن توصیه شده بود تا موبایلشونو آپدیت کنن. البته فرمت کردن هم توصیه شده بود.
خلاصه من هم انواع فرمتها رو کردم و بعدش هم سیستمشو آپدیت کردم. دوباره که پیامها رو restore کردم دیدم هنوز هم همین مشکلو داره. جهت اطلاع من یه مموری 8 گیگ واسه موبایلم حدود چند ماهه پیش خریدم که الان تموم پیامها رو روی اون ذخیره دارم.
وقتی مموری رو درآوردم و دوباره واسه خودم با یه موبایل دیگه تکست زدم تونستم اون پیام جدید رو بخونم. حالا به نظر شما چکار باید بکنم؟ فکر میکنید مموری خراب شده؟ منم این فکر رو کردم ولی این نمیتونه درست باشه چون من تمام فیلمهام- عکسهام - کانتکت هام همشون رو مموری هستند و همه خوب کار میکنن. الا این پیام ها.
واقعا ممنونتون میشوم اگه بهم بگید که چکار میتونم بکنم تا این درست شه. مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)