سیاوش جان برای آموزش این گیم پده تاپیک بزن تا آیندگان هم ازش استفاده کنن خیلی آموزش خوبی بود...
سیاوش جان برای آموزش این گیم پده تاپیک بزن تا آیندگان هم ازش استفاده کنن خیلی آموزش خوبی بود...
بابا با معرفت دمت گرم.میبینم عنوانه کاربر فعال خودتا دادی به علی آقا
پس چرا افت درجه کردی؟مگه فعال نبودی چرا یک پله اومدی پایین شدی آخرفروم باز؟!!!!
آقا سیاوش بابت آموزش ممنون.از چه ارتباط وایرلسی استفاده میکنی.یعنی از چه نوع کارتی؟حدود قیمت هم اگه لطف کنی ممنون میشم.
این کار را با وایرلس لپ تاپ هم میشه انجام داد؟
من خودم این 7 تا تم را بیشتر ندارم.امیدوارم به دردت بخوره.
حجم:1.6 مگا بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دیگه به این میگن اوج فداکاری(حتی هیچ پدری هم حاضر نیست در حق بچه اش این کارو بکنه!!)
ولی جدی جدی چرا؟!! بابا ما قبلا واسه خودمون پیشکسوت بودیم مثلا!!
به هر حال مدیران عزیز بهتر تشخیص میدن کی کجا باید باشه منم به نظرشون احترام میزارم
امیدوارم حالا علی آقا قدر عنوان داده شده رو بیشتر بدونه و تلاش بیشتری در جهت حفظ و یا ارتقا درجش داشته باشه
ممنون
Last edited by RAMINET; 21-07-2008 at 16:30.
بچه ها یکی این تم رو دان کنه بعد به من بگه چطوری بریزمش..پ
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این از اون حرفا بودا !!!!
خب پسر جون این که تابلو دیگه یا ptf است یا ctf یا flash
اگه ptf بود بریز توی پوشه theme
اگه ctf بود اولا پلاگین مخصوص به خودش رو میخواد در ثانی حتما باید اون تم متناسب با ورژن psp باشه به طوری که حتی تم های 3095 به 4,01 نمیخوره!!!!!! بعد باید بریزی توی همون شاخه theme و بری توی رکاوری و حتما اون پلاگین مربوطه رو enableکنی
دوستان نمیدونم جاش هست یا نه ولی سوال مربوط به بازی داشتم:
من یه pro evuloshion soccer 2008 گرفتم و روی psp اجرا کردم گرافیکش خیلی سطح پایین بود(مثل بازیهای sega)!!!!
کدوم فوتبال روی psp (بهترین) گرافیک رو داره؟ و ارزش بازی کردن رو داره؟
یه سوال مهم دیگه هم دارم:
توی اموزش آقا سیاوش جهت تبدیل PSP به GAMEPAD گفته شده که برای فهمیدن IP سیستم برین توی RUN بزنید CMD و بعد IPCONFIG ولی وقتی من مینویسم ipconfig جواب عجیبی میده:media disconnected نمیدونم چرا؟
کسی میدونه که چطور میتونم ip خودم رو بفهمم؟ فقط لطفا سریع تر راهنمایی کنید آخه devil may cary4 مونده رو دستم!!!!!
Last edited by RAMINET; 21-07-2008 at 17:06.
اولا پسر جون خودتی...
دوما اگه ممکنه دان کن نگاه کن..چون سه تا فولدر داره..من نمیدونم چی به چیه؟؟×؟××
برو تو کانکشن مربوطه بعد soppurt رو بزنکسی میدونه که چطور میتونم ip خودم رو بفهمم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)