[QUOTE=darvish1900;2339330]پارس آنلاین فن آوا نیونت و صبا نت شما رو پشتیبانی میکنند.
پیشنهاد من به شما صبانت[/
دوست گلم همين الان رفتم سايتولي متاسفانه پيش شماره 6673 رو پوشش نميده.مرسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
[QUOTE=darvish1900;2339330]پارس آنلاین فن آوا نیونت و صبا نت شما رو پشتیبانی میکنند.
پیشنهاد من به شما صبانت[/
دوست گلم همين الان رفتم سايتولي متاسفانه پيش شماره 6673 رو پوشش نميده.مرسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هميشه سعي كنيد از شركت هاي معروف سرويس بگيرين
با سلام تو محدوده مرکز سعادتمند هستم میخواستمADSL بگیرم همه پست هارا خواندم راستش کمی گیج شدم اگر دوستان تو این محدوده استفاده میکنند راهنمائی کنند ممنون میشم (128میخوام)متشکرم
[quote=hamedkarimzadeh;2340307]
دوست عزیز پوشش میده سایت به روز نیست باهاشون تماس بگیر
\پیش شمارم 2288 هستش
سلام دوستان
من تو یکی از شهرستان ها هستم و یه اشتراک 128 کیلوبیتی با 2 گیگ ترافیک ماهیانه سفارش دادم . فاصلم از مرکز مخابراتی نهایتا دو کیلومتره . مسئول شرکت به من میگه تا 100 کیلوبیت رو می تونیم رو دستگاه شما داشته باشیم . لطفا راهنمایی کنین که این یک کلاه برداریه و یا امکانات شبکه ی مخابراتی بیش از این جواب نمیده . ضمنا adsl2+ هست .
ممنونم
داتک نیز شما رو پشتیبانی میکنه دوست عزیز
سلام. من در اصفهان هستم.بالاخره بعد از کلی انتظلر مخابرات منطقه ما که جدید الاحداث بود شاتل رو ساپورت کرد. اما فقط شاتل هست الان. میخواستم ببینم الان که من فقط یک حق انتخاب دارم همین شاتل رو بگیرم یا بازم صبر کنم تا شرکتهای دیگه ساپورت بشند. من خودم نظرم اینه که فعلا یک یا دو ماه از همین شاتل بگیرم.هان؟
داتك چرا اينطوريه؟
چرا يكي ميگه عاليه حرف نداره يكي ميگه بده سرعتش پايينه؟!
يكي ميگه دزدتك يكي ميگه نوش جونشون حلالشون باشه! (جدي تو يه سايت يكي نوشته بود)
من كه گيج شدم ديگه. پيش شمارمون رو تازه فعال كرده خواستم ببينم اگه ارزش داره شاتلم رو عوض كنم.
الآن كه آشغال تك و دزدتك رو مي بينم دارم منصرف ميشم.
كسي درباره ي 256 داتك نظري داره؟
ديگه گيجِ گيج شدم![]()
چرت و پرت گفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)