آقا محسن از کاری که برام کردی خیلی ممنونم!
ولی من میخواهم فقط یک قسمت از چراغ به صورت مستطیل روشن شود.چطوری درستش میکنند؟
اگر بلد نیستی آیا کسی یا سایتی را میشناسی که در این زمینه به طور کامل به من کمک کنه؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
آقا محسن از کاری که برام کردی خیلی ممنونم!
ولی من میخواهم فقط یک قسمت از چراغ به صورت مستطیل روشن شود.چطوری درستش میکنند؟
اگر بلد نیستی آیا کسی یا سایتی را میشناسی که در این زمینه به طور کامل به من کمک کنه؟
[quote=ebicross;2694574]راستش قبلا داشتمش ولی الان هرچی میگردم نیست. شاید هم توهم زدم.
اما بوسیله ی قایل Cargrp میتونی تا حدی ماشینهای خیابونها رو متنوع تر و بیشتر کنی.
این فایل رو دانلود کن و تو پوشه ی data کپی کن.
مشکلی پیش نمیاره:
این چه جوری دانلود میشه؟
محسن جان هر چه گشتم پیدا نکردم.نمیدونم دیگه چه کارکنم.![]()
بهزاد جان می بخشید اون جوری صحبت کردم دیروز از صبح تا شب فکرم روی الگانس راهنمایی و رانندگی بود باز هم امروز که ادیتش کردم بعد در اوماد تصمیم گرفتم از یه الگانس پلیس دیگه ادیتش کنم با هم بد در آمده است .عکسش را می زارم بعدا ادیتش می کنم اگه خواستی بگو.(حالا دوستان انجمن که ماشین هاشون را می زاشتن را درک می کنم.)
![]()
ایمان جان سلام.
فقط یه مقدار نوشته هاش بالا پایینه.
سلام بچه ها
آقای ebicross بابت آموزش کار با gxt editor خیلی ممنون.
راستی اگه کسی دیگه نظری راجع به بنز قدیمی پلیس ایران نداره ، بگید که تا امروز بعد از ظهر بذارمش.
آقایون برای صدمین بار
اینقدر اسپم نیدید نمیشه که هر سوالی رو ده بار تکرار کنین اگه جوابی داشته باشه کسی دریغ نمی کنه
برای اون مودی که میگی یک بود قبلا دیده بودم اگه از 130 تا بیشتر میرفتی و از کنار پلیس رد میشدی دوتا ستاره پلیس روشن میشد.
راهنما هم نمیشه زد اگر هم بشه باید دامی هاش رو ماشین باشن.
اينم آخرين تغييرات آر.دي مشكل پنت جاب هم حل شد . آقا ابي جواب ما رو ندادي بلدي چيكار كنيم ديفرانسيل عقب بشه ؟؟
![]()
سلام
آردی با حال شده منتهی بیشتر شباهت به همون 405 قبلی داره ,به نظر من رنگش رو سفید و این ضربه گیره های دو طرف رو کوچیکتر کن
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)