تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 504 از 827 اولاول ... 4404454494500501502503504505506507508514554604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,031 به 5,040 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

حکم‌ نهايى‌ شهلا جاهد چهارشنبه‌ ابلاغ‌ مى‌شود

وکيل‌ مدافع‌ شهلا جاهد (متهم‌ به‌ قتل‌ همسر ناصر محمدخاني) گفت: حکم‌ نهايى‌ موکلم‌ احتمالاً‌ چهارشنبه‌ ابلاغ‌ مى‌شود. عبدالصمد خرمشاهى‌ در گفتگو با ايسنا اظهار داشت: حکم‌ نهايى‌ شهلا جاهد از سوى‌ قضات‌ شعبه‌ هفتم‌ تشخيص‌ ديوان‌ عالى‌ کشور انشأ و امضا شده‌ و چهارشنبه‌ هفته‌ جارى‌ اعلام‌ مى‌شود اما از آنجايى‌ که‌ اين‌ حکم‌ هنوز به‌ ما ابلاغ‌ نشده‌ است‌ از متن‌ دقيق‌ آن‌ مطلع‌ نيستيم.
    شهلا جاهد متهم‌ است‌ هفده‌ مهرماه‌ سال‌ 81 همسر ناصر محمدخانى‌ را به‌ قتل‌ رسانده‌ است. اولين‌ جلسه‌ محاکمه‌ وى‌ اواسط‌ خردادماه‌ سال‌ 83 به‌ اتهام‌ قتل‌ فاطمه‌ سحرخيزان‌ همسر ناصر محمدخانى‌ به‌ صورت‌ علنى‌ در شعبه‌ 1154 مجتمع‌ قضايى‌ ويژه‌ امور جنايى‌ تهران‌ برگزار شد و در نهايت‌ وى‌ به‌ اتهام‌ مباشرت‌ در قتل‌ عمد مقتوله، سرقت‌ اموال‌ مقتوله‌ و تهيه‌ ترياک‌ به‌ دفعات‌ براى‌ محمدخانى‌ به‌ قصاص‌ نفس‌ (اعدام) محکوم‌ شد. اين‌ رأى‌ در دادگاه‌ تجديد نظر و ديوان‌ عالى‌ کشور تأييد و با حکم‌ صادره‌ در شعبه‌ تشخيص‌ ديوان‌ عالى‌ کشور اين‌ پرونده‌ به‌ اجراى‌ احکام‌ ارسال‌ خواهد شد. پرونده‌ شهلا با اعتراض‌ وکيلش‌ به‌ حکم‌ براى‌ رسيدگى‌ به‌ شعبه‌ پانزده‌ تشخيص‌ ديوان‌ عالى‌ کشور ارسال‌ شد و از سوى‌ قضات‌ اين‌ شعبه‌ به‌ تأييد رسيد که‌ نهايتاً‌ وکيل‌ مدافع‌ پرونده‌ در نامه‌اى‌ از رئيس‌ قوه‌ قضاييه‌ خواستار رسيدگى‌ مجدد به‌ اين‌ پرونده‌ شد که‌ وى‌ اجراى‌ اين‌ حکم‌ را متوقف‌ کرد تا پرونده‌ مورد بررسى‌ دقيق‌ قرار گيرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

تمرين‌ استقلال‌ ديروز ساعت‌ 14 در زمين‌ چمن‌ مصنوعى‌ ورزشگاه‌ شهيد کشورى‌ برگزار شد، دليل‌ آن‌ نيز اين‌ بود که‌ بازيکنان‌ آبى‌پوش‌ با وضعيت‌ زمين‌ چمن‌ اختصاصى‌ مس‌ کرمان‌ که‌ مصنوعى‌ است‌ بيشتر آشنا شوند. گزارشى‌ از اين‌ تمرين‌ در زير از حضورتان‌ خواهد گذشت...!
    تأخير بازيکنان‌ در محل‌ تمرين
    تنى‌ چند از بازيکنان‌ استقلال‌ با تأخير در محل‌ تمرين‌ تيمشان‌ حاضر شدند. دليل‌ آن‌ نيز اين‌ بود که‌ آنها محل‌ دقيق‌ ورزشگاه‌ شهيد کشورى‌ را به‌ خوبى‌ بلد نبودند...!
    صحبت‌هاى‌ مرفاوى‌ قبل‌ از تمرين
    صمد مرفاوى‌ قبل‌ از اين‌ تمرين‌ دقايقى‌ براى‌ شاگردان‌ خود به‌ صحبت‌ پرداخت، او خطاب‌ به‌ آنها گفت: اين‌ درست‌ که‌ ما در هفته‌ اول‌ ذوب‌آهن‌ را شکست‌ داديم‌ اما من‌ از عملکرد هيچ‌ کدام‌ از بازيکنانم‌ راضى‌ نيستم!
    گرم‌ کردن‌ زير نظر بهمنى
    پس‌ از صحبت‌هاى‌ مرفاوى‌ بازيکنان‌ زيرنظر دکتر منوچهر بهمنى‌ شروع‌ به‌ دويدن‌ دور زمين‌ کردند و پس‌ از آن‌ به‌ بازى‌ آقا وسط‌ پرداختند.
    اکبرپور، استقلال‌ را تحريم‌ کرد!
    سياوش‌ اکبرپور ديروز در تمرين‌ استقلال‌ شرکت‌ نکرد. در ورزشگاه‌ شهيد کشورى‌ اين‌ شايعه‌ شنيده‌ مى‌شد که‌ اين‌ بازيکن‌ تمرين‌ تيمش‌ را تحريم‌ کرده‌ و اعلام‌ نموده‌ است‌ تا زمانى‌ که‌ پول‌ نگيرد در تمرين‌ شرکت‌ نمى‌کند!
    تعويض‌ لباس‌ها روى‌ سکو
    ورزشگاه‌ شهيد کشورى‌ فاقد رختکن‌ است‌ و همين‌ موضوع‌ باعث‌ شده‌ بود تا بازيکنان‌ در سکوهاى‌ اين‌ مجموعه‌ ورزشى‌ لباس‌هاى‌ خود را عوض‌ کرده‌ و براى‌ تمرين‌ آماده‌ شوند. آبى‌پوشان‌ از اين‌ بابت‌ ناراحت‌ بودند.
    تمرينات‌ اختصاصى‌ گيلااورى
    گيلااورى‌ هافبک‌ گرجستانى‌ استقلال‌ ديروز زير نظر مربيان‌ تيم‌ به‌ صورت‌ انفرادى‌ به‌ تمرين‌ پرداخت. احتمال‌ اينکه‌ او جمعه‌ در هفته‌ دوم‌ مقابل‌ مس‌ کرمان‌ به‌ ميدان‌ برود بسيار ضعيف‌ است.
    مرور کارهاى‌ تاکتيکى
    بازيکنان‌ زيرنظر مربيان‌ به‌ مرور کارهاى‌ تاکتيکى‌ پرداختند. سانتر از جناحين، حرکت‌ در عمق، دادن‌ پاس‌هاى‌ کوتاه‌ و بلند، عوض‌ کردن‌ جريان‌ بازى‌ و شوتزنى‌ در دستور کار بازيکنان‌ قرار گرفته‌ بود. اقبالى‌ نظارت‌ دقيقى‌ در اين‌ بخش‌ از تمرين‌ داشت‌ و بارها با قطع‌ کردن‌ جريان‌ تمرين‌ نکات‌ لازم‌ را به‌ شاگردانش‌ گوشزد مى‌کرد.
    بحث‌ درباره‌ تحولات‌ مديريتى
    تغيير و تحولات‌ مديريتى‌ بحث‌ ديروز تمرين‌ استقلال‌ بود. اکثر بازيکنان‌ اين‌ تيم‌ اعتقاد داشتند هر چه‌ زودتر بايد مدير تيم‌ انتخاب‌ شود تا مسائل‌ حاشيه‌اى‌ از بين‌ برود.
    فوتبال‌ تمرينى
    بازيکنان‌ در قالب‌ دو گروه‌ نارنجى‌ و آبى‌ به‌ انجام‌ بازى‌ تمرينى‌ پرداختند. اين‌ مصاف‌ يک‌ بر صفر به‌ سود گروه‌ نارنجى‌ خاتمه‌ يافت‌ و پيروز قربانى‌ تک‌ گل‌ آن‌ را به‌ ثمر رساند.
    تکل‌ خشن‌ لطفى‌ روى‌ مجيدى
    در يک‌ صحنه‌ بازى‌ تمرينى‌ سعيد لطفى‌ تکل‌ خطرناک‌ و خشنى‌ را روى‌ پاى‌ فرزاد مجيدى‌ انجام‌ داد که‌ فرزاد آسيب‌ ديد و به‌ بيرون‌ از زمين‌ انتقال‌ يافت‌ اما پس‌ از دقايقى‌ بازگشت‌ تا همپاى‌ ديگر نفرات‌ به‌ تمرين‌ بپردازد.
    سونا پس‌ از تمرين
    پس‌ از پايان‌ تمرين، آبى‌پوشان‌ راهى‌ سونا و استخر شدند تا خستگى‌ را از بدن‌هاى‌ خود خارج‌ سازند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

على‌ 30 ثانيه‌ در «کما» سامره‌ از مرگ‌ گريخت ‌

على‌ سامره‌ مهاجم‌ ايرانى‌ الشعب‌ امارات‌ از يک‌ حادثه‌ ناگوار و غيرمنتظره‌ در يکى‌ از ديدارهاى‌ تدارکاتى‌ اين‌ تيم‌ جان‌ سالم‌ به‌در برد.
    ماجرا از اين‌ قرار بود که‌ الشعب‌ عصر روز جمعه‌ گذشته‌ در ادامه‌ بازيهاى‌ تدارکاتى‌ پيش‌ از فصل‌ در حالى‌ که‌ از سامره‌ در نوک‌ خط‌ حمله‌اش‌ سود مى‌برد به‌ مصاف‌ تيم‌ «حتا» رفت‌ که‌ در دقايق‌ پايانى‌ نيمه‌ اول‌ مهاجم‌ ايرانى‌ براى‌ زدن‌ ضربه‌سر به‌ توپ‌ ارسالى‌ از جناح‌ راست‌ به‌ هوا پريد که‌ در بازگشت‌ با برخورد به‌ مدافع‌ حريف‌ با پشت‌سر به‌ زمين‌ برخورد کرده‌ و به‌ حالت‌ کما رفت‌ که‌ پيرو اين‌ اتفاق‌ کادر پزشکى‌ بلافاصله‌ او را راهى‌ بيمارستان‌ شارجه‌ نمودند تا مراقبت‌هاى‌ ويژه‌ از اين‌ بازيکن‌ انجام‌ شود.
    به‌ هر ترتيب‌ سامره‌ به‌ مدت‌ 24 ساعت‌ در بيمارستان‌ و در بخش‌ مراقبت‌هاى‌ ويژه‌ تحت‌ نظر پزشکان‌ متخصص‌ قرار گرفت‌ و پس‌ از آن‌ با صلاحديد آنها براى‌ استراحت‌ بيشتر راهى‌ منزلش‌ گرديد تا به‌ نوعى‌ بتوان‌ گفت‌ که‌ على‌ 30 ثانيه‌ مهاجم‌ محبوب‌ استقلالى‌ها در امارات‌ از مرگ‌ فرار کرده‌ است!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پروين: قرار نبود به‌ پرسپوليس‌ برگردم! پرسپوليس‌ 30 سال‌ است‌ اين‌ مشکل‌ را دارد

پرسپوليس‌ على‌رغم‌ هزينه‌هاى‌ هنگفت‌ و جذب‌ 2 مربى‌ بزرگ‌ در هفته‌ اول‌ مغلوب‌ ابومسلم‌ خراسان‌ شد تا مشکلات‌ آنها بيشتر شود، البته‌ بعد از شکست‌ پرسپوليس‌ بحث‌ حضور پروين‌ در پرسپوليس‌ مطرح‌ شد اما مديرعامل‌ پرسپوليس‌ صراحتاً‌ اعلام‌ کرد که‌ بازگشت‌ پروين‌ صحت‌ ندارد. در همين‌ خصوص‌ با هر زحمتى‌ بود پروين‌ را پيدا کرديم‌ او در مورد ادعاى‌ انصارى‌فرد مى‌گويد: «من‌ نشنيده‌ام‌ که‌ ايشان‌ چنين‌ حرفى‌ زده‌ است‌ البته‌ نمى‌دانم‌ چرا چنين‌ ادعايى‌ کرده‌ است‌ مگر قرار بوده‌ من‌ به‌ پرسپوليس‌ بروم‌ که‌ ايشان‌ چنين‌ حرفى‌ زده‌ است‌ پرسپوليس‌ نيازى‌ به‌ پروين‌ ندارد من‌ اميدوارم‌ آنها در ليگ‌ به‌ نتايج‌ دلخواه‌ برسند.» پروين‌ درخصوص‌ بازى‌ اين‌ تيم‌ برابر ابومسلم‌ گفت: «پرسپوليس‌ خوب‌ فوتبال‌ نکرد البته‌ 30 سال‌ است‌ پرسپوليس‌ همين‌ مشکل‌ را دارد هفته‌ اول‌ بد بازى‌ مى‌کند و گاهى‌ نتيجه‌ را واگذار مى‌کند اما من‌ مطمئن‌ هستم‌ آنها در هفته‌هاى‌ بعدى‌ بهتر نتيجه‌ مى‌گيرند.»
    پروين‌ در مورد بازى‌ استقلال- ذوب‌آهن‌ مى‌گويند: «از فوتبال‌ بازى‌ کردن‌ ذوب‌آهنى‌ها لذت‌ بردم‌ آنها خيلى‌ خوب‌ و روان‌ فوتبال‌ کردند شايد اگر بخواهيم‌ منصفانه‌ قضاوت‌ کنيم‌ حق‌ آنها باخت‌ نبود ذوب‌آهن‌ مستحق‌ يک‌ امتياز بود البته‌ از استقلال‌ انتظار بيشترى‌ داشتم.»
    پروين‌ در مورد اينکه‌ چه‌ تيمى‌ احتمال‌ قهرمان‌ شدن‌ را دارد مى‌گويد: هنوز براى‌ انتخاب‌ اين‌ تيم‌ زود است‌ در هفته‌ اول‌ نمى‌شود قضاوت‌ کرد بالاخره‌ تيم‌هايى‌ مثل‌ پاس‌ و پرسپوليس‌ در روزهاى‌ بعدى‌ حرفهاى‌ زيادى‌ براى‌ گفتن‌ دارند.
    پروين‌ در مورد آخرين‌ وضعيت‌ خود مى‌گويد:فعلاً‌ مشغول‌ استراحت‌ هستم‌ من‌ خودم‌ را متعلق‌ به‌ مردم‌ و هواداران‌ خوب‌ مى‌دانم‌ چون‌ مى‌دانم‌ آنها با برد پرسپوليس‌ خوشحال‌ مى‌شوند. آرزو مى‌کنم‌ پرسپوليس‌ پيروز شود.
    سرمربى‌ اسبق‌ تيم‌ملى‌ در مورد تيم‌ملى‌ مى‌گويد: خوشبختانه‌ پيروزى‌ خوب‌ بچه‌ها برابر سوريه‌ روحيه‌ ملى‌پوشان‌ را دوچندان‌ کرد و البته‌ صعود به‌ مرحله‌ بعد را قطعى‌ کرده‌ است‌ من‌ فکر مى‌کنم‌ تيم‌ملى‌ در بازى‌هاى‌ بعدى‌ هم‌ سربلند خارج‌ شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

خداداد: بچه‌هاى‌ ما با کفش‌هاى‌ معمولى‌ بازى‌ کردند!

احمد خداداد مى‌گويد: به‌ نظر من‌ نوجوانان‌ مقابل‌ ژاپن‌ خوب‌ کار کردند ولى‌ با توجه‌ به‌ تمرين‌ نداشتن‌ در زمين‌ چمن‌ مصنوعى‌ دير به‌ هماهنگى‌ لازم‌ رسيدند.
    وى‌ گفت: اين‌ موضوع‌ در نيمه‌ اول‌ کاملاً‌ مشهود بود و فوتباليست‌هاى‌ نوجوان‌ ايرانى‌ در کنترل‌ توپ‌ و پاس‌ دادن‌ با ترس‌ اقدام‌ مى‌کردند اما در صورت‌ حمايت‌ و فراهم‌ کردن‌ امکان‌ تمرين‌ اين‌ تيم‌ درچمن‌ مصنوعى‌ مى‌توانستند در جريان‌ بازى‌ ژاپن‌ را شکست‌ دهند.
    وى‌ در ادامه‌ افزود: مسئولان‌ کنفدراسيون‌ فوتبال‌ آسيا پيش‌تر اعلام‌ کرده‌ بودند که‌اين‌ مسابقات‌ در چمن‌ مصنوعى‌ برگزار خواهد شد و مسوولان‌ فدراسيون‌ مى‌توانستند اين‌ امکانات‌ را براى‌ تيم‌ ايران‌ فراهم‌ کنند.
    اين‌ کارشناس‌ فوتبال‌ گفت: به‌نظر من‌ بازيکنان‌ کشورمان‌ در اين‌ مسابقه‌ گويا با کفش‌هاى‌ معمولى‌ خود در اين‌ مسابقات‌ به‌ رقابت‌ پرداختند که‌ اين‌ موضوع‌ تاثير زيادى‌ روى‌ نحوه‌ بازى‌ آنان‌ گذاشته‌ بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدي: اگر بائو به‌ فوتبالش‌ بچسبد بازيکن‌ بزرگى‌ مى‌شود

فرزاد مجيدى‌ هافبک‌ استقلال‌ که‌ تمريناتش‌ را با آبى‌پوشان‌ دير شروع‌ کرد، به‌ دليل‌ عدم‌ آمادگى‌ صددرصد در مصاف‌ استقلال، ذوب‌آهن، کار را از روى‌ سکو دنبال‌ کرد اما وى‌ در حال‌حاضر به‌ آمادگى‌ مطلوب‌ نزديک‌ شده‌ است‌ و طبق‌ شنيده‌هاى‌ ما وى‌ در ديدار هفته‌ دوم‌ تيمش‌ مقابل‌ مس‌کرمان‌ در ترکيب‌ استقلال‌ قرار مى‌گيرد.
    مجيدى‌ درخصوص‌ اين‌ ديدار به‌ خبرورزشى‌ گفت: مس‌کرمان‌ با اينکه‌ براى‌ اولين‌بار است‌ که‌ در ليگ‌ برتر حضور دارد اما درمصاف‌ با تيم‌ پاس‌ آن‌ هم‌ در تهران‌ نشان‌ داد که‌ تيم‌ دست‌ و پا بسته‌اى‌ نيست‌ و براى‌ کسب‌ نتايج‌ خوب‌ و البته‌ غيرقابل‌ پيش‌بينى‌ انگيزه‌ زيادى‌ دارد. به‌ هر حال‌ اميدواريم‌ تا در کرمان‌ مقابل‌ اين‌ تيم‌ نتيجه‌ بگيريم‌ و دست‌ پر به‌ تهران‌ بازگرديم.
    مجيدى‌ چندى‌ پيش‌ مشکلاتى‌ با ميثم‌ بائو داشت‌ و اختلاف‌ نظر ميان‌ اين‌ دو باعث‌ شده‌ بود تا مجيدى‌ و بائو باهم‌ درگير شوند اما در حال‌حاضر رابطه‌ خوبى‌ ميان‌ طرفين‌ برقرار است‌ و به‌ قولى‌ آشتى‌ کرده‌اند.
    مجيدى‌ در اين‌ باره‌ افزود: بائو جوان‌ آينده‌دارى‌ است‌ که‌ به‌ اعتقاد من‌ اگر به‌ فوتبالش‌ بچسبد، مطمئناً‌ فوتباليست‌ بزرگى‌ خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

حجازى‌ حق‌نشستن‌ روى‌ نيمکت‌ نساجى‌ را ندارد!

ناصر حجازى‌ بعدازظهر ديروز با کاروان‌ تيم‌ نساجى‌ مازندران‌ عازم‌ آبادان‌ شد تا در اولين‌ مصاف‌ اين‌ تيم‌ برابر طلايى‌پوشان‌ صنعت‌ نفت‌ همراه‌ نساجى‌ باشد.
    پيش‌ از اين‌ گفته‌ مى‌شد از آنجا که‌ مديران‌ نساجى‌ نتوانسته‌اند برخلاف‌ قول‌وقرارهاى‌ اول‌ فصل‌ حتى‌ 2 بازيکن‌ مورد نظر حجازى‌ را جذب‌ کنند وى‌ از اين‌ تيم‌ جدا مى‌شود اما مربى‌ نامدار کشورمان‌ براى‌ جلوگيرى‌ از جوسازيهاى‌ رايج‌ با نساجى‌ به‌ آبادان‌ رفت‌ هر چند که‌ بعيد به‌ نظر مى‌رسد حجازى‌ بتواند به‌ عنوان‌ سرمربى‌ نساجى‌ روى‌ نيمکت‌ اين‌ تيم‌ بنشيند. حجازى‌ هنوز قراردادش‌ را با اين‌ باشگاه‌ به‌ ثبت‌ نرسانده‌ و «کارت‌ مربيگرى‌اش» صادر نشده‌ و حق‌ نشستن‌ روى‌ نيمکت‌ را ندارد.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

در هفته نخست رقابت‌هاي فوتبال ليگ دسته اول باشگاه‌هاي ايران "جام آزادگان" عصر سه شنبه ‪ ۱۱‬بازي در شهرهاي مختلف كشور برگزار شد.

در اين ديدارها تيم‌هاي مقاومت يك و يك فارس، هماي تهران، پگاه گيلان، سرخپوشان دلوار افزار در برابر حريفان خود پيروز شدند.

نتايج كلي هفته نخست اين رقابت‌ها به شرح زير است:
    مقاومت يك ويك فارس ‪ ۲‬عقاب ايرانيان صفر
    اكباتان تهران ‪ ۳‬اتكاء تهران ‪۳‬
    كشت و صنعت شوشتر صفر هما تهران ‪۲‬
    پگاه گيلان ‪ ۱‬شهرداري تبريز صفر
    شموشك نوشهر صفر استقلال دزفول صفر
    ماشين‌سازي تبريز ‪ ۱‬شاهين بوشهر ‪۱‬
    پيام خراسان ‪ ۱‬صنايع اراك ‪۱‬
    تربيت يزد صفر دانشگاه آزاد اسلامي زنجان صفر
    صنعت نفت آبادان صفر نساجي مازندران صفر
    شهرداري بندر عباس ‪ ۲‬تراكتورسازي تبريز ‪۲‬
    آتيه سازان كوثر تهران ديهيم اهواز ( برگزار نشد)
    سرخپوشان دلوارافزار ‪ ۱‬نيروي زميني تهران صفر
    تيم‌هاي حاضر در ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي كشور روز يكشنبه ‪۲۶‬ شهريور ماه جاري در هفته دوم در شهرهاي مختلف كشور به شرح زير به مصاف هم مي‌روند:
    هفته دوم، يكشنبه ‪۸۵/۶/۲۶‬
    ........................

اكباتان تهران مقاومت بسيج فارس(ورزشگاه شهيد شيرودي يك تهران)ساعت‪۱۶‬ هما تهران عقاب ايرانيان (ورزشگاه اختصاصي هما تهران) ساعت ‪۱۶‬ اتكا تهران پگاه گيلان (ورزشگاه اختصاصي اتكاء تهران) ساعت ‪۱۶‬ استقلال دزفول كشت و صنعت شوشتر (ورزشگاه تختي دزفول) ساعت ‪۱۶‬ شهرداري تبريز ماشين‌سازي تبريز (ورزشگاه تختي تبريز) ساعت ‪۱۴‬ شاهين بوشهر شموشك نوشهر (ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر) ساعت ‪۱۶‬ تربيت يزد پيام ارتباطات خراسان (ورزشگاه شهيد نصيري يزد) ساعت ‪۱۶‬ نساجي مازندران صنايع اراك (ورزشگاه شهيد وطني قائمشهر) ساعت ‪۱۶‬ دانشگاه آزاد اسلامي شهرداري بندرعباس (ورزشگاه كارگران زنجان)ساعت ‪۱۶‬ ديهيم اهواز صنعت نفت آبادان (ورزشگاه تختي شوش) ساعت ‪۱۶‬
    تراكتورسازي تبريز سرخپوشان دلوار افزار (ورزشگاه تختي تبريز) ساعت ‪۱۶‬ نيروز زميني تهران آتيه سازان كوثر تهران (ورزشگاه شهيد شيرودي يك تهران ) ساعت ‪۱۴‬

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

تورام:
    رفتار مورينيو با بازيكنان طبيعي نيست

ليليان تورام، ستاره فرانسوي باشگاه بارسلونا از نحوه رفتار مورينيو با بازيكنان چلسي انتقاد كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تورام در مصاحبه‌اي اظهار داشت: "فكر مي‌كنم مورينيو به طور كلي با فرانسو‌ي‌ها مشكل دارد و هيچگاه نمي‌خواهد با ما رابطه‌اي دوستانه برقرار كند، در غير اين صورت مشكل روحي ندارد.
    به عنوان مثال ابتدا با برده خواندن کلود ماكه له له مشكلاتي فراهم آورد و سپس ويليام گالاس را مورد انتقاد قرار داده و در صدد خدشه‌دار ساختن اعتبار او بر‌آمد. زماني كه موضوع گالاس را شنيدم، فكر كردم كه شايد به نوعي شوخي بوده باشد، اما بعد ديدم كه قضيه جدي است. من مدت زمان طولاني در عرصه فوتبال بوده‌ام و تا اين زمان هرگز چنين چيزي پيش نيامده بود. به عقيده من مشكلات داخل باشگاه بايد در همان جا حل و فصل شوند نه اينكه به صورت عمومي مطرح شود.
    در مورد چلسي نيز بايد بگويم از چنين باشگاهي كه هميشه سعي دارد تا يكي از برترين باشگاه‌هاي جهان شود، هيچگاه انتظار شنيدن مشكلاتي از اين قبيل را ندارم و به ويژه رفتار سرمربي آن با بازيكنان به هيچ وجه درست نيست.
    گالاس خيلي پيش از اينها در مورد مشكلات خود با مورينيو با ما صحبت كرده بود و به نظر مي‌رسد كه اين سرمربي اصولاً در رفتار بازيكنان روش خاص خود را دارد كه به عقيده من كاملا غيرطبيعي است."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

ونگر:
    والكات در اروپا خواهد درخشيد

آرسن ونگر، سرمربي تيم آرسنال معتقد است كه تئو والكات در اين فصل بازيكن كليدي آنها خواهد بود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ ونگر با حمايت از تئو والكات، ستاره 19 ساله خود كه در ماه ژانويه با قراردادي معادل 12 ميليون پوند از باشگاه ساوتهمپتون به آرسنال پيوسته است، گفت: "والكات بازيكن با استعدادي است و از آغاز فصل تاكنون موفقيت‌هاي چشمگيري داشته كه به عقيده من مي‌تواند نقش مهمي در ليگ برتر و به ويژه در ليگ قهرمانان داشته باشد.
    والكات تازه در اول راه است و هنوز جاي پيشرفت بيشتري دارد. او آماده است تا در رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي اروپا توانايي‌ و مهارت خود را نشان دهد. البته بايد اعتراف كنم هر روز كه مي‌گذرد از دست دادن او براي ما سخت‌تر مي‌شود، به طوري كه دوست دارم براي هميشه در آرسنال بماند.
    ديدار چهارشنبه شب برابر هامبورگ مي‌تواند براي والكات فرصتي باشد تا موقعيت‌ و جايگاه خود را در تيم آرسنال تثبيت كند. تنها چيزي كه بسيار باعث تعجب من شده، اين است كه با توجه به توانايي‌هاي والكات، نمي‌دانم چرا او در جام جهاني حضور نداشت."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •