ما که چیزی نشنیدیم تاز نامحدود گرفتم
شما از کجا شنیدی این حرفو؟
ما که چیزی نشنیدیم تاز نامحدود گرفتم
شما از کجا شنیدی این حرفو؟
سلام دوستان،
عیدتون مبارک
من ADSL مخابرات دارم...قبلاً طرح قدیم 256 شش ماهه داشتم که سرعتم در حد 60-50 بود...ولی چون زیاد دانلود نمی کردم برام مسئله ای نبود...الان که 512 نامحدود 1ماهه شارژ کردم سرعتم از این هم کمتر شده و به 40 رسیده که این دیگه غیر قاابل تحمله....نمی دونم چرا خط من رو روی 510 بستن...زنگ زدم مخابرات می گن به خاطر سروریس نامحدودت هست در حالی که قبلاً هم همین 510 بوده..
بنظرتون چیکار می تونم بکنم؟
![]()
سلام
من 512 نامحدود داشتم تونستم 150 گیگ دانلود کنم
سلام بهترين سرويس دهنده اينترنت نامحدود كدوم شركته ...؟ سرعت دانلودش چقدره ؟ محدوديت هم داره يعني زياد دانلود كني سرعت مياد پايين ؟ هزينش چقدره ..مرسي
من خودم به شخصه انقدر نیاز به دانلود دارم. کلی نرم افزار که حجم هر کدومشون 5 گیگ به بالاست و فیلمهای اموزشی. باید این ماه بیام نامحدود بگیرم تا ببینم خوبه یا نه.و ببینم میتونم اون چیزایی که میخوامو دانلود کنم.![]()
این چه جویه تو تاپیک راه انداختین!؟ سرویسو کاربر میگیره هرچقدر هم بخاد ازش استفاده میکنه! چه 1گیگ چه 999گیگ!
چند ماه آینده سرویسهای با سرعت خیلی بالاتر از اینها هم ارائه میشه!![]()
دوستانی که اینجا چند تا لینک میزارن واسه دانلود بیان بگن چطور idm اونا هنگ نمی کنه؟؟؟؟
من که 3تا لینک همزمان رو میذارم واسه دانلود از سایتای مختلف.
بعد چند دقیقه میبینم idm کلا هنگ کرده اصلا هر کاری میکنم تکون نمی خوره. دانلود هم اصلا پیشرقت نداره!!!!
نمی دونم مشکل از چیه؟؟؟؟
تعداد تقسیمات کانکشنم رو 16 هستش.
چرا؟؟؟؟
مشکل از ای دی ام اته، یا نرم افزارو حذفش کن و دوباره نصب کن.که فکر نکنم درست بشه و راه حل بهتر اینه که ویندزتو عوض کن. در مورد حذف حتما از یه نرم افزار Uninstaller استفاده کن که رجیسترهای نرم افزار پاک بشه. ولی من خیلی وقت پیش با این مشکل روبرو بودم.که با ویندز عوض کردن مشکلم حل شد. ولی در کل سی پیتون نمیکشه که میتونه این مشکل از خیلی چیزا باشه
Last edited by majideblis; 23-03-2013 at 12:02.
دوست عزیز
این مشکل برای برخی از سیستم ها به وجود میاد و CPU میره روی 100% و IDM هنگ میکنه
برای حل این مشکل باید نسخه IDM 6.12 Build 10 رو نصب کنید
ابتدا نسخه قبلی رو کامل حذف کن و بعد این نسخه رو نصب کن
برو سایت سافت 98 توی بخش IDM میتونی این نسخه رو دانلود کنی
Last edited by mohammad6947; 23-03-2013 at 11:24.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)