تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 504 از 645 اولاول ... 4404454494500501502503504505506507508514554604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,031 به 5,040 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا به دادم برسید
    لپ تاپ ASUS N82JV دارم.بلوتوثش یهو الکی از کار افتاد.هیچ بلوتوثی رو نمیشناسه.اصلا نه Send میکنه نه Receive؟؟؟؟
    برسین.....برسین به دادم

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

بابا به دادم برسید
    لپ تاپ ASUS N82JV دارم.بلوتوثش یهو الکی از کار افتاد.هیچ بلوتوثی رو نمیشناسه.اصلا نه Send میکنه نه Receive؟؟؟؟
    برسین.....برسین به دادم

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

بابا به دادم برسید
    برسین.....برسین به دادم

---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

بابا به دادم برسید
    برسین.....برسین به دادم

اول از همه از نصب بودن و درست کار کردن درایور بلوتوث مطمئن شوید :

در صورتی که درست نصب بود ولی بلوتوث شناسایی نمیشد ، نوت بوک رو از آداپتور جدا ، باتری رو هم در بایرید ،
    30 دقیقه دستگاه رو در این حالت قرار بدین و در وقتی که نه باتری وصل هست و نه آداپتور ، دکمه ی پاور رو بزنید ،
    بعد از 30 دقیقه وصل و روشن کنید .

3. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

آقا من یه لب تاب hp دارم که میخوام روش winxp نصب کنم ولی خطا میده.
    میخواستم ببینم چطور میتونم روش ویندوز xp نصب کنم؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه لب تاب hp دارم که میخوام روش winxp نصب کنم ولی خطا میده.
    میخواستم ببینم چطور میتونم روش ویندوز xp نصب کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم درایور ساتا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من جواب سوالم رو نگرفتم ! سه تا سوال دارم ، از اون جوانمردی که جواب بده کمال تشکر رو دارم
    1- نرخ سرعت انتقال دیتا ExpressCard/54 چنده؟ هارد اکسترنال سیلیکون پاور A80 می خواهم بگیرم که usb3 هستش ولی لپ تاپ من HP DV5-1135 پورت usb3 ساپورت نمی کند برای همین می خواهم یک USB3.0 Express Card بگیرم . حالا مشکل اینجاست اگر نرخ سرعت ExpressCard/54 پایینتر یا مساوی با usb2 باشد عملاً خرید هارد usb3 و تبدیل USB3.0 Express Card فایده ای ندارد

2-به محض اینکه پراسس بره بالا سیستم قفل می کنه . مثلا وقتی آنتی ویروس داره اسکن می کنه ، یا فایر فاکس باز می شه یا چندتا فایل حجیم کپی می کنم . تمام پنجره ها هنگ می کنن و مجبورم دستم رو دکمه ی پاور نگه دارم تا خاموش بشه . توی safe mode همینطوری می شه . ویندوز رو با بک آپ آکرونیس برگردوندم فکر نمی کنم ایراد از اون باشه چون الان نزدیک 9 ماه هست که با همون بک آپ چند بار ویندوز عوض کردم . البته الان فایر فاکس بازه و دارم کار می کنم شاید یک هو قفل کنه . احتمال اینکه فن لپ تاپ کثیف شده باشه و داغ می کنه چقدره؟ آخه لپ تاپ داغ می کنه سمت چپ . کول پد هم دارم ولی فرقی نمی کنه.
    لپ تاپ هم hp dv5-1135

3- کول پد ها استاندارد و غیر استاندارد دارند؟ یعنی ممکنه یک کول پد برق زیادی بکشه و باطری و سیستم برق لپ تاپ رو خراب کنه؟

آخر هم توصیه من !اگر با لپ تاپ زیاد کار می کنین دور و بر اچ پی نچرخید که بیچارتون می کنه . شاید جز اولین هایی بودم که این لپ تاپ رو گرفتم(تو مشهد) و الان مثل... پشیمونم . چون بعد یک هفته دی وی دی از کار افتاد و رایت نمی کرد ( ظاهراً مشکل شایع هستش تو سایت اچ پی هم مطرحه) باطریش از کار افتاده و... اگر بخوام لپ تاپ بخرم می رم سراغ سری صنعتی دل یا ... یک چیز استخون دار

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوست عزیز

باید بگم این دو موضوع هیچ ارتباط منطقی با هم ندارن
    اما میشه گفت که پردازشگرهای نوت بوک ها قوی ترن!

خلاصه یه چیزی مثل قضیه CPU های دو هسته و چهار هسته که چهار هسته ای بودن دلیل بر سرعت دو برابر نیست ولی سرعت بیشتری داره!

موفق باشی!

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ دل 1520
    بتازگی متوجه دشم وقتی باطری لپ تاپ را در می یاری یک جای خشاب خور دقیقا به انداره سیم کارت مبایل داره

شنیده بودم بعضی پ تاپ ها همچین قابلیتی را دارن اما امتحان نکرده بودم و فکر نمی کردم این نئل هم داشته باشه !

مشکل اینه و قتی سیم کارت ایرانسل را قرار می دم هیچ تغییری حاصل نمی شه و هیچ پیغامی نمی ده !!!

تو بخش دایور ها هم چیزی عوض نشده

چطور می تونم این سیم کارت را بهش بشناسونم و به نت وصل شم ؟ (اس ام اس یا زنگ نمی خوام بزنم ، فقط به نت می خوام متصل شم، ممنون)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ دل 1520
    بتازگی متوجه دشم وقتی باطری لپ تاپ را در می یاری یک جای خشاب خور دقیقا به انداره سیم کارت مبایل داره

شنیده بودم بعضی پ تاپ ها همچین قابلیتی را دارن اما امتحان نکرده بودم و فکر نمی کردم این نئل هم داشته باشه !

مشکل اینه و قتی سیم کارت ایرانسل را قرار می دم هیچ تغییری حاصل نمی شه و هیچ پیغامی نمی ده !!!

تو بخش دایور ها هم چیزی عوض نشده

چطور می تونم این سیم کارت را بهش بشناسونم و به نت وصل شم ؟ (اس ام اس یا زنگ نمی خوام بزنم ، فقط به نت می خوام متصل شم، ممنون)
    خیلی مدل های لپ تاپ این موضوع رو دارند!
    ولی حالت آماده به کار نیست. بخش اصلیش که برد مربوطه باشه روی سیستم سوار نمیشه
    هزینه ی اون برد هم تقرببا 100 هزار تومن هست که از همون طریق که وصل کنین سیم کارت شناسایی میشه!!

12. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

اقا من لپ تاپ سونی vgn-cr 353 دارم از کجا میشه فهمید که مادربورد سیستم چیه
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •