اسکاریم از دیدگاه تیم تحریریه vg247 به عنوان بهترین عنوان نقش افرینی تاریخ انتخاب شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکاریم از دیدگاه تیم تحریریه vg247 به عنوان بهترین عنوان نقش افرینی تاریخ انتخاب شده.
دوستان کسی اینجا مد مربوط به تکسچر چهره داره که چهره و پوست تمام آدمای تو بازی رو طبیعی کنه ؟
واسه مردها:
واسه زن ها:
این تکستچری که واسه زن ها هست یه مد میخواد که قبلش نصب کنید:
سلام دوستان چند وقته که بازیم یه باگ داده.زیر پای کرکتر من ازون موجودات یخی هست که اطراف مناطق یخی پیدا میشه اسمشم فکر کنم ICE WRAITH باشه هیچ آزاریم نداره ولی رو اعصاب منه هر کاری میکنم نمیره اولش خیال میکردم که مثل هزاران هزار باگ دیگه ی اسکایریمه که بعد یه مدت خوب میشه واسه همین بهش بی اعتنایی کردم والآن بعد از کلی بازی کردن و مرحله رفتن و وسایل جدید آزاد کردن هر کاری میکنم این باگ بر طرف نمیشه به گرگینه تبدیل میشم و به خون آشام تبدیل میشم و رمز میزنم و کلن هر کاری میکمنم باگ برطرف نمیشه شما راه حلی ندارین برای این باگ؟
میشه یه عکس بزاری نا متوجه شیم
بازی رو به پچ 1.9.32 آپدیت کنید.
Unofficial Patch هم نصب کنید. بعد ببینید چطور میشه.
امشب میزارمش برای دانلود فردا نتیجش رو تو همین تاپیک میگم.
چجوری باید از داخل بازی عکس بگیرم؟بلدم با prtsc از صفحه کامپیوتر عکس بگیرم اما بلد نیستم از داخل بازی عکس بگیرم.
قبلن هم یک باگ داده بود بازیم دمیج سلاح هایی رو که جادوی برق و ومپایری داشتن(همونی که جونو از طرف میگیره میده به ما) و من ارتقاع میدادمشون بعد از ارتقاع بیشتر نشون میداد مثلن دمیج شمشیر اصلی من تو بازی که همین دو تا جادو رو داشت و جنسش هم ددریک بود دو هزار تا بود(یه هفته وقت گزاشتم الچمی و اینچنمنت و بلک اسمیث رو بردم بالا تا تونستم اینو بسازم ) ولی وقتی این باگ رو داد من میتونستم که شمشیرم رو به 5 هزار تا ارتقاع بدم ولی چون بلد نبودم عکس بگیرم از بازی به هرکی اینو میگم خیال میکنه من دروغ میگم.
دوست عزیز ممکنه باگ هایی کن شما دارید بخاطر نصب مود ها به صورت نادرست و یا نداشتن آپدیت های رسمی و غیر رسمی باشه میشه بگین بازیتون ورژنش چنده و آیا مودی نصب کردین ؟اما در مورد عکس برای اینکه عکس یا فیلم از بازی بگیرین باید از نرم افزار هایی مثل fraps یا .... استفاده کنید که قابلیت تصویربرداری از بازی رو دارن موفق باشید[emoji3]
نه بابا من مدم کجا بود من اصلا دی ال سی ها رو هم نمی خواستم به بازی اضافه کنم , دوستام بهم اصرار کردن که دی ال سی اضافه کنم به بازی منم اینکارو کردم.من فقط بازی اصلی رو همیشه میرم و معتقدم اگه دی ال سی ها چیز خوبی بودن بعدن به بازی اضافه نمیشدن همون موقع انتشار بازی اینا هم همراشون بود.دی ال سی دادن بعد از انتشار بازی به نوعی ضعف شرکت سازنده رو میرسونه این نظر منه.
ولی در کل مشکلم با این باگ بعد از آپدیت1.9 حل شد.
بابات راهنماییتونم ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)