تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 504 از 510 اولاول ... 4404454494500501502503504505506507508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,031 به 5,040 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اسکاریم از دیدگاه تیم تحریریه vg247 به عنوان بهترین عنوان نقش افرینی تاریخ انتخاب شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

بابا حالا من همینجوری به شوخی در جواب دوستمون یه چیزی گفتم شما چه جدی میگیرین . مگه میشه با ساخت مود واسه یه بازی که اساسش ضد دین هست اسلام رو ترویج داد . معلومه که توهین میشه .
    بازی باید از اساس مذهبی باشه اگه بخواد در راستای تبلیغ دین باشه . مود فقط جنبه سرگرمی بیشتری به بازی اضافه میکنه نه چیز دیگه .

هر چند میشه فرهنگ رو اضافه کرد . مثلا اضافه کردن سلاح های ایرانی قدیم . یا داستان ها و افسانه های قدیمی ایرانی رو به صورت کوئست تو بازی بیاری یا ... . اوردن مسائل دینی به صورت مود یه جور توهین حساب میشه .
    شما فکر کن مثلا بیایم شمشیر حضرت علی رو بسازیم تو بازی . خوب به دست گرفتن این شمشیر توسط فرد دیگه ای که چه بسا ممکنه دشمن هم باشه توهین حساب میشه .
    فکر کن مثل بازی ارباب حلقه ها یه ارک باشه که شمشیر دو لبه حضرت علی دستشه . خوب توهینه خودش دیگه .
    یا همین قضیه نماز که باعث میشه نماز رو یه کار ظاهری و تصنعی نشون بده پس توهین حساب میشه این هم .

پس اگه تبلیغی هم باشه باید تو خود بازی باشه نه مود و این حرفا .
    درسته کاملا شما درست میگید اما اگه دقت کنید میبینید که تمام این داستان ها اورک ها الف ها و غیره از j.r.r Tolkien هست و اون در زمان جنگ جهانی کتاب های ارباب حلقه ها و هابیت رو نوشته من یادم میاد به گفته خود تولکین میگفت دورف ها همون یهودی ها هستن اونا خیلی با حوصله مسائل دینی و تاریخی خودشون رو تو داستان ها قرار میدن اما نظر من در مورد اسکایریم اینه که talos شبیه حضرت مسیح از نگاه مسیحی هاست این موضوع یه تاپیک در فروم های خارجی بود من کلا از داستان اسکایرم خیلی خوشم میاد ادیان و مذاهب تو بازی خیلی جالب هستن daedra ها و خدایان نه گانه خیلی حرفه ای داستان نویسی شدن
    بابا مایه شوخی کردیم نمیدونستیم اینقدر بیخ پیدا میکنه.ولی در هر حال همیشه شوخی شوخی جدی میشه.وای یه لحظه آدم که بهش فکر میکنه میخواد از پنجره اتاق بپره بیرون.آدم نمیتونه همچین چیزیو هضم کنه.من فقط خواستم همینجوری دورهم باشیمو الا اینجور مسایل جای شوخی نداره حالا لپو بده بیاد روبوسی کنیم قضیه بیخ پیدا نکنه فردا وزارت اطلاعات بیاد کیسه سرما بکشه ورداره ببره!ولی درکل اسکایریم یک بازیه به تمام معنا آزاده.فقط من دنبال یک مد میگردم که به بازی فن و ضربه combo و...جدید اضافه کنه.خیلی خشک میجنگه.

4. 4 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان کسی اینجا مد مربوط به تکسچر چهره داره که چهره و پوست تمام آدمای تو بازی رو طبیعی کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دوستان کسی اینجا مد مربوط به تکسچر چهره داره که چهره و پوست تمام آدمای تو بازی رو طبیعی کنه ؟
    واسه مردها:

واسه زن ها:

این تکستچری که واسه زن ها هست یه مد میخواد که قبلش نصب کنید:

7. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sub▬zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها, فضا

پيش فرض

سلام دوستان چند وقته که بازیم یه باگ داده.زیر پای کرکتر من ازون موجودات یخی هست که اطراف مناطق یخی پیدا میشه اسمشم فکر کنم ICE WRAITH باشه هیچ آزاریم نداره ولی رو اعصاب منه هر کاری میکنم نمیره اولش خیال میکردم که مثل هزاران هزار باگ دیگه ی اسکایریمه که بعد یه مدت خوب میشه واسه همین بهش بی اعتنایی کردم والآن بعد از کلی بازی کردن و مرحله رفتن و وسایل جدید آزاد کردن هر کاری میکنم این باگ بر طرف نمیشه به گرگینه تبدیل میشم و به خون آشام تبدیل میشم و رمز میزنم و کلن هر کاری میکمنم باگ برطرف نمیشه شما راه حلی ندارین برای این باگ؟

داره خودمونی میشه aliraadlar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان چند وقته که بازیم یه باگ داده.زیر پای کرکتر من ازون موجودات یخی هست که اطراف مناطق یخی پیدا میشه اسمشم فکر کنم ICE WRAITH باشه هیچ آزاریم نداره ولی رو اعصاب منه هر کاری میکنم نمیره اولش خیال میکردم که مثل هزاران هزار باگ دیگه ی اسکایریمه که بعد یه مدت خوب میشه واسه همین بهش بی اعتنایی کردم والآن بعد از کلی بازی کردن و مرحله رفتن و وسایل جدید آزاد کردن هر کاری میکنم این باگ بر طرف نمیشه به گرگینه تبدیل میشم و به خون آشام تبدیل میشم و رمز میزنم و کلن هر کاری میکمنم باگ برطرف نمیشه شما راه حلی ندارین برای این باگ؟
    میشه یه عکس بزاری نا متوجه شیم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

بازی رو به پچ 1.9.32 آپدیت کنید.
    Unofficial Patch هم نصب کنید. بعد ببینید چطور میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها, فضا

پيش فرض

بازی رو به پچ 1.9.32 آپدیت کنید.
    Unofficial Patch هم نصب کنید. بعد ببینید چطور میشه.
    امشب میزارمش برای دانلود فردا نتیجش رو تو همین تاپیک میگم.

میشه یه عکس بزاری نا متوجه شیم
    چجوری باید از داخل بازی عکس بگیرم؟بلدم با prtsc از صفحه کامپیوتر عکس بگیرم اما بلد نیستم از داخل بازی عکس بگیرم.
    قبلن هم یک باگ داده بود بازیم دمیج سلاح هایی رو که جادوی برق و ومپایری داشتن(همونی که جونو از طرف میگیره میده به ما) و من ارتقاع میدادمشون بعد از ارتقاع بیشتر نشون میداد مثلن دمیج شمشیر اصلی من تو بازی که همین دو تا جادو رو داشت و جنسش هم ددریک بود دو هزار تا بود(یه هفته وقت گزاشتم الچمی و اینچنمنت و بلک اسمیث رو بردم بالا تا تونستم اینو بسازم ) ولی وقتی این باگ رو داد من میتونستم که شمشیرم رو به 5 هزار تا ارتقاع بدم ولی چون بلد نبودم عکس بگیرم از بازی به هرکی اینو میگم خیال میکنه من دروغ میگم.

داره خودمونی میشه aliraadlar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

امشب میزارمش برای دانلود فردا نتیجش رو تو همین تاپیک میگم.

چجوری باید از داخل بازی عکس بگیرم؟بلدم با prtsc از صفحه کامپیوتر عکس بگیرم اما بلد نیستم از داخل بازی عکس بگیرم.
    قبلن هم یک باگ داده بود بازیم دمیج سلاح هایی رو که جادوی برق و ومپایری داشتن(همونی که جونو از طرف میگیره میده به ما) و من ارتقاع میدادمشون بعد از ارتقاع بیشتر نشون میداد مثلن دمیج شمشیر اصلی من تو بازی که همین دو تا جادو رو داشت و جنسش هم ددریک بود دو هزار تا بود(یه هفته وقت گزاشتم الچمی و اینچنمنت و بلک اسمیث رو بردم بالا تا تونستم اینو بسازم ) ولی وقتی این باگ رو داد من میتونستم که شمشیرم رو به 5 هزار تا ارتقاع بدم ولی چون بلد نبودم عکس بگیرم از بازی به هرکی اینو میگم خیال میکنه من دروغ میگم.
    دوست عزیز ممکنه باگ هایی کن شما دارید بخاطر نصب مود ها به صورت نادرست و یا نداشتن آپدیت های رسمی و غیر رسمی باشه میشه بگین بازیتون ورژنش چنده و آیا مودی نصب کردین ؟اما در مورد عکس برای اینکه عکس یا فیلم از بازی بگیرین باید از نرم افزار هایی مثل fraps یا .... استفاده کنید که قابلیت تصویربرداری از بازی رو دارن موفق باشید[emoji3]

13. این کاربر از aliraadlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها, فضا

پيش فرض

دوست عزیز ممکنه باگ هایی کن شما دارید بخاطر نصب مود ها به صورت نادرست و یا نداشتن آپدیت های رسمی و غیر رسمی باشه میشه بگین بازیتون ورژنش چنده و آیا مودی نصب کردین ؟اما در مورد عکس برای اینکه عکس یا فیلم از بازی بگیرین باید از نرم افزار هایی مثل fraps یا .... استفاده کنید که قابلیت تصویربرداری از بازی رو دارن موفق باشید[emoji3]
    نه بابا من مدم کجا بود من اصلا دی ال سی ها رو هم نمی خواستم به بازی اضافه کنم , دوستام بهم اصرار کردن که دی ال سی اضافه کنم به بازی منم اینکارو کردم.من فقط بازی اصلی رو همیشه میرم و معتقدم اگه دی ال سی ها چیز خوبی بودن بعدن به بازی اضافه نمیشدن همون موقع انتشار بازی اینا هم همراشون بود.دی ال سی دادن بعد از انتشار بازی به نوعی ضعف شرکت سازنده رو میرسونه این نظر منه.
    ولی در کل مشکلم با این باگ بعد از آپدیت1.9 حل شد.
    بابات راهنماییتونم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •