از فن آوا استفاده نکردم و نمیدونم دوستان جواب خواهند داد.
ولی اگرم میخوای بگیری از خود فن آوا بگیری باز بهتره.
زیر مجموعه های فن آوا مثل هیاهو بیچارت میکنن اصلاً سراغشون نرو.
از فن آوا استفاده نکردم و نمیدونم دوستان جواب خواهند داد.
ولی اگرم میخوای بگیری از خود فن آوا بگیری باز بهتره.
زیر مجموعه های فن آوا مثل هیاهو بیچارت میکنن اصلاً سراغشون نرو.
دوستان صبانتی، می تونید بهم بگید برای گرفتن اینترنت +256 باس دقیق چی کار کنم؛ این ها می گن که جواز کسب باس مربوط به خط تلفن باشه
لطفا توضیح کامل بدین برام...
سلام دوستان .
اینطور که فهمیدم بالاخره یه شرکت درس حسابی منطقه ی مارو تحت یوشش قرار داد . منطقه ی ما شهید دیالمه با ییش شماره ی 3313 هست و تازه شاتل داره به منطقه ی ما سرویس میده . حالا یه سئوال خدمات شاتل چجوریاس ؟ اگه همین امروز ثبت نام کنم چنروز طول میکشه تا وصل بشه ؟ سرویس های art و eco ش چه فرقی باهم دارن ؟ شما کدوم رو ییشنهاد میکنین ؟
توی لیستش هزینه ی مودم رو زده 59,000 تومن . نمیشه خودمون مودم رو بخریم ؟ خودش مودمی که میده چیه ؟ به این قیمت می ارزه ؟
ممنون .
فقط یک سوال شما جواب داره اونم اینکه خدمات شاتل چطوریه؟ داتک سپنتا پارس آنلاین شاتل صبا آسیاتک اینا تقریباً مثل همن و شرکتهای زیر مجموعه نیستن و مستقیم با مخابرات ارتباط دارن . برای اطلاعات میتونید میتونید به تاپیک شاتل در همین بخش مراجعه کنید که همه اونجا شاتل دارن.
بهترین جواب رو برای بقیه ی سوالاتتون از بخش فروش خدمات شاتل خواهید گرفت.
صبانت که الان تو مشهد ترکونده روزا با 1024 دانلود می کونیم چه 128 داشته باشیم یا 512 یا 1024
شبا هم تو برخی مراکز مخابراتی مثل روزهاست
تو بعضی ها هم افت سرعت داره
سلام
شاتل یکی از بهترین سرویس دهندهاست
اکو سرویس اقتصادی هست یعنی قیمتاش ارزون تره و حجمشم کمتره مثلا 3 4 گیگ در ماه
شبانه رایگان هم داره
من اگه کارت خونگیه و مصرف زیادی نداری اکو رو پیشنهاد میدم
وب گردی صبحها و دانلود شبها
مودم رو آره میشه از بیرون خرید
من مودم Asus 602AM رو پیشنهاد میکنم
خیلی مودم خوبی هست
قیمتشم 40 45 تومن هست
واسه وصلشم بستگی به منطقه و مخابرات داره
فک کنم نهایت دیگه 10 روز تا دو هفته
سلام
اگر الان ثبت نام کنید بعید میدونم تا 1 الی 2 سال دیگه به شما پورت خالی برسه. در حال حاضر حدود 100 پورت خالی در مرحله اول واگذار میشه و خب خیلی از کسبه و ساکنین محله های تحت پوششش قصد دریافت adsl دارن.
مودم رو گرون میدن. شما باید خودت مودم تهیه کنی.
بچه ها سرعت اینترنت من خیلی بالاست این الان برای فن آوا هستش البته نمایندگی بتانت پهنای باندش زیاده از دوستم میگیرم الان برای من سرویس 1 مگابایت 3 گیگ رد میکنه بعد 256 نامحدود میده سرعت دانلودم روی 40 هستش تازه تو شب که بیشتریا مجانی استفاده میکنن. چون ساعت 2 تا 7 صبح مجانی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این سرویس رو گرفتم ماهی 40 هزار تومان
هرکی خواست بگه براش ردیف کنم. رفیقم به فن آوا کلک رشتی میزنه این سرویس ها رو میده اونا نمیدونن
اینترنت شاتل در مشهد 512 اکو باید بری از دانشگاه امضاء بگیری یا نه
آقا من شنیدم داتک قیمتاش رو بالا برده.حقیقت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)