پس خوبه.بچه ها امکانات دیگش چیه که خیلی حال میکنید باهاش
پس خوبه.بچه ها امکانات دیگش چیه که خیلی حال میکنید باهاش
یکی از چیز هاییی که خیلی من باهاش حال میکنم برنامه ها وبازی هاشه![]()
دوستان 4.3.2 هم میشه جیل کرد ولی tethered هست یه چند وقت دیگه هم untethered هم میاد
فقط من نمیدونم با ipod هم میشه یا نه چون همه جا با ایفون رو نوشته بودند؟
در مورد آیپاد ! یکی از بهترین خرید های عمرم بوده تا حالا ! من اون اول بخاطر موزیکش خریدم ! ولی دنیای برنامه هاش اینقدر وسیعه که آدم یادش میره این وسیله پلیره اصلا !![]()
من جز این یه Zen XiFi2 هم دارم . اون صداش بهتره . یه COWON I7 هم داشتم قبلا اون صداش واقعا عالی بود ! اما برای اینکه فرق این صدا ها رو بفهمین باید واقعا گوش تیز و حساسی داشته باشید . خوبی آیپاد اینه که صدای تمیزی داره و از هزار جور فیلتر و اینا رد نمیشه در نتیجه میتونید یه آمپ بخرید براش با یه هدفون خوب ! بعد استفاده کنید از کیفیت عالی![]()
میشه مشکلی نداره
سلام دوستان. جستجو کردن بین این همه تاپیک واقعا کار سختیه. پس اگه سوال هام تکراری و پیش پا افتاده بود شرمنده :
اول اینکه بهترین جا برای خرید آی پاد توی تهران کجاست؟ اصلا کلاً بازارش چه جوریه؟ بنداز بنداز نباشه؟ یعنی تقلبی و ریفوربشد و اینا هم هست توشون یا نه؟
دوم اینکه باید از خود فروشنده بخوام که آی پاد رو برام -- کنه؟ تا برنامه و اینا بشه روش نصب کرد؟
اگه نکته ای مد نظرتون هست ممنون میشم بهم بگید. چون امروز فردا دارم میرم بخرم و اطلاعاتم هم خیلی کمه
1.فکر کنم یا علاعدین یا پایتخت خوب باشه
2.اگه وای-فای داری خودت جیلبریک کن راحته ! 20-30 تومن ازت میگیرن برا یه 2تا کلیک
3.نکتع کع نداره فقط : یه کیس یا شیلد برا پشتش + اگه اینترنت خوبی نداری برا دانود بازی ، یه پک نرم افزار و بازی بگیر ( البته بای دجدیدِ جدید باشه ! ) + شارژر اصلی ( چون شارژر توی جعبش نییست ! )
شاد باشی![]()
ممنون حسام جان. اولین باره می بینم شارژر یه دستگاه توی جعبه ش نیست! شارژرش چنده تقریباً؟ بعدش این جیلبریک کردن باید از داخل خود آیپاد انجام بشه؟ چقدره حجمش؟
از پایتخت اصلا خرید نکن....علاء الدین هم طبفات بالا یا زیر زمین![]()
یه چیز دیگه هم هست: به نظرتون ارزش داره برای آیپاد 32 گیگ نزدیک 100 تومن بیشتر از آیپاد 8 گیگ پول بدی؟ یا همون 8 گیگ فکر می کنید برام کافی باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)