برد ولی با اینکه من کلا از لیگ ایتالیا بدم میاد بازی رو دیدم ولی واقعا گلتون که آفساید بود ! داور یه پنالتی هم برای اینتر نگرفت !!
میگم فک نکنی طرفدار اینترم کلا طرفدار هیچ کدوم از ایتالیایی ها نیستم بدم میاد
برد ولی با اینکه من کلا از لیگ ایتالیا بدم میاد بازی رو دیدم ولی واقعا گلتون که آفساید بود ! داور یه پنالتی هم برای اینتر نگرفت !!
آره برد...بازی قشنگی بود...اینتر داشت روش زیاد می شد....برد ولی با اینکه من کلا از لیگ ایتالیا بدم میاد بازی رو دیدم ولی واقعا گلتون که آفساید بود ! داور یه پنالتی هم برای اینتر نگرفت !!
من اگه بخوایم حساب کنم این لیگا رو به ترتیب دوست دارم...
اول که لیگ اسپانیاست
دوم ایتالیا
سوم انگلیس
چهارمم ایران
البته بازی های انگلیس رو کمتر می بینم چون ساعات پخششون خوب نیست...
نمی دونم چرا می گی سرس آ رو دوست نداری؟؟!!!
من هم به جز مادريد از ميلان هم خوشم مياد و به كل از مورينيو خيلي بدم مياد.
ديشب خيلي حال داد. كاكا باز هم درخشيد. رونالدينيو هم خوب بود.
ايشالا اين هفته زنيت و ميبريم.
با سلام:
در مورد دیشب بگم که نه اول اینو بگم متاسفانه من چون از بچگی مثل حالا از هرچه رونالدو هست خوشم میاد عاشق اینتر بودم و حتی بعد رفتن رونالدو و اومدنش به رئال باز هم اینتر رو بخاطر ستارهاش مخصوصا رکوبا و زانتی دوست داشتم و دارم.
ولی خوب دیشب اینتر باخت اونم به دلیل این بود که اینتر تازه داره با شیوه مورینهو بازی میکنه حتما بهتر میشه.
من همیشه اینو میگم
اینتر دوست دارم
منچستر عاشقتم
رئال میمیرم واست
یعنی هیچ چیزی به رئال نمیرسه رئال یعنی زندگی.
و ایشالا که با برد مقابل زنیت بریم واس دور حذفی ایشالا ولی گرچه زوده اما من مطمئن هستم تیم پتانسیل بالایی رو داره که میتونه حتی به قهرمانی فکر کنه و برسه بهش.
اما یه سوال اقا بازی رئال زنیت رو نشون میده شبکه 3 یا نه؟
خودمم دلیلی ندارم براش ...فقط بدم میادنمی دونم چرا می گی سرس آ رو دوست نداری؟؟!!!
تو کل لیگ ایتالیا فقط کاکا و یه کمی هم گتوزو رو دوست دارم بقیه هیچی
من از مورینیو خوشم میاد! البته دوست داشتم دونالدینیو خودش رو نشون بده، تا این بارسالون، بسوزه
اما میشه گفت یکم حق اینتر خورده شد!
آقا بازی رو نشون نمیده؟
kheily mamnoon mamad...karet doroste...khaste nabashi baradar!:d
واقعا خسته نباشی ممد جان.
ولی اینکه بازی رو نشون نمیده حتمیه ؟
ای بابا مث اینکه دیدن بازی رئال به دلم میمونه .
راستی قبلا یه بازی رو راس ساعت نشون میدادن و یه بازی رو بعدا با تاخیر هنوز اینطوریه یا نه فقط یه بازی رو نشون میدن؟
عجب اوضاعیه اقا مشکل اینا با رئال چیه که بازی رو نشون نمیدن.
منکه نمیدونم نشون میده یا نه...اما یه بازی رو فکر کنم هنوزم با تاخیر نشون میدن...در ضمن..اینا میان و کارشناسی میکنن(عادل فردوسی پور کارشناسشونه!!!)که مثلا بازی های بارسا قشنگتره!ما هم اصلا نمیفهمیم که این عادل بارساییه!ولی اینکه بازی رو نشون نمیده حتمیه ؟
راستی قبلا یه بازی رو راس ساعت نشون میدادن و یه بازی رو بعدا با تاخیر هنوز اینطوریه یا نه فقط یه بازی رو نشون میدن؟
عجب اوضاعیه اقا مشکل اینا با رئال چیه که بازی رو نشون نمیدن.
ولی هر کاری بکنن،نمیتونن بازی با یووه رو نشون ندن...هم رفت و هر برگشتش رو زنده نشون میدن....
خنوز خبری نیست که بازی رو نشون میدن یا نه!
سایت گل نتیجه بازی رو 3-2 به نفع ما نشون داده!
چقدر اینا، آرشاوین آرشاوین میکنن! بابا یه دیارا بسش هست! از سرش هم زیاده تازه!
به امید برد، و مهمتر از همه، دیدن بازی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)