داور ۲ پنالتى به نفع ما نگرفت
قلعه نويى: استقلال را قهرمان تحويل دادم ، سيزدهم تحويل گرفتم!
تا زمانى كه مرا بخواهند در استقلال مى مانم
امير قلعه نويى سرمربى استقلال تهران پس از شكست تيمش از صباباترى گفت: بازيكنان خوب كار كردند و من از تلاش آنها راضى هستم، هر گناهى هست من به گردن مى گيرم و اعلام مى كنم مقصر و مسئول اين شكست من هستم، من در مورد داورى حرفى نمى زنم و اعتراضى به ۲ پنالتى كه به نفع تيم ما گرفته نشد ندارم، مردم بهترين قاضى هستند.وى افزود: تا زمانى كه مرا بخواهند و احساس كنم به درد استقلال مى خورم در اين تيم خواهم ماند من احتياج به فرصت دارم و اطمينان دارم اين استقلال قهرمان خواهد شد.هواداران فرصت بدهند همه چيز درست مى شود. من استقلال را قهرمان تحويل دادم و يك تيم بى روحيه در رده سيزدهم را تحويل گرفتم. اين تيم براى آنكه به قهرمانى برسد هنوز كار دارد.
مرفاوى: صادق با تعصب، همين آقاى فحاش است!
صمد مرفاوى مربى استقلال در نيمه اول به دليل درگيرى با صادق ورمزيار از زمين اخراج شد و اين موضوع روحيه استقلالى ها را خراب كرد. مرفاوى در پايان بازى گفت: من خدمت فيروز كريمى و هواداران خوب صبا تبريك مى گويم و اين ۳ امتياز نوش جانشان ، نه عليه داورى حرفى دارم نه عليه ميزبان، ما حمله كرديم و خيلى خوب بوديم اما آنها در استفاده از فرصت هايشان كه نصف فرصت هاى ما هم نبود خوش شانس تر و با دقت تر بودند، شما نگاه كنيد ما موقعيت هاى تك به تك را از دست مى دهيم اما آنها شوت هايشان از بين ۱۰ بازيكن رد و به گل تبديل مى شود.مرفاوى افزود: من متأسفم براى خودم كه سال ها با صادق ورمزيار همبازى بودم. صادق با تعصب همين آقاست كه مدام عليه بازيكنان ما فحاشى مى كرد، اى كاش ذره اى از فرهنگ و اخلاق فيروز كريمى را اين آقاى متعصب داشت، واقعاً متأسفم براى استقلال كه به اين آقاى فحاش ،لقب با تعصب داده اند. ابرار ورزشى : منتظر واكنش صادق ورمزيار در خصوص حرف هاى مرفاوى هستيم . ديشب تلاش كرديم اما تماس با مربى صبا باترى مقدور نشد.
نقد داورى صبا باترى- استقلال
حركت شيث مشكوك به پنالتى بود
قضاوت بازى تيمهاى صباباترى و استقلال تهران را خداداد افشاريان در حالى آغاز كرد كه فشار روانى روى جامعه داورى به دليل ناديده گرفتن پنالتى تيم پرسپوليس بيش از حد معمول بود. در دقيقه ۳۲ سانتر پژمان منتظرى كه مى رفت در اختيار اكبرپور قرار بگيرد با كنترل دست چپ شيث رضايى به دروازه بان صبا پاس داده شد. به دليل تصوير بردارى راه دور ، مشكل مى توان بيننده را براى پنالتى بودن حركت شيث رضايى با خود هم عقيده كرد اما واقعيت اين است كه اين بازيكن در اين صحنه مرتكب خطاى پنالتى شد. دقيقه ۴۴ اكبرپور با پاگذاشتن عمدى روى ساق پاى سرآبادانى مى توانست زود هنگام از زمين مسابقه اخراج شود اما نوشه ور و افشاريان چنين عقيده اى نداشتند. عدد ۷ از روى پيراهن شماره ۲۷ حيدرى جدا شده بود و همين امر ممكن است كه استقلال را بيش از صد هزار تومان جريمه نقدى مواجه نمايد. نيمه دوم اين مسابقه بدون هيچ حادثه اى در حالى به پايان رسيد كه اگر بپذيريم خطاى شيث رضايى پنالتى هم بوده است اما باز در نتيجه مسابقه تأثيرگذار نبود و نمى توان داورى افشاريان را بد توصيف كرد.