آقاي عزيز شما مگه دوربين ديجيتال ميخاي كه اين طوري ميگي . شما از اين گوشي چي انتظاري داري ؟ كساني كه اين گوشي رو خريدن فقط واسه صداش . شما اگه از گوشي دوربين ميخاي ميتوني N82 بگيري.![]()
آقاي عزيز شما مگه دوربين ديجيتال ميخاي كه اين طوري ميگي . شما از اين گوشي چي انتظاري داري ؟ كساني كه اين گوشي رو خريدن فقط واسه صداش . شما اگه از گوشي دوربين ميخاي ميتوني N82 بگيري.![]()
خوب فارسيشو ميگرفتي.
ان 82 خیلی گرونه نسبت به مدلش ؟؟؟؟؟من میگم اخه خیلی از گوشی ها هستند دوربین شون 2 مگ هست ولی کیفیت خوبی داره
--------
نگرفتی که ماله من کامل فارسی ولی باز هم تو نوت فارسی ساپورت نمی کنه جوانک
ضمنن من گوشیمو دوست دارم یکم ازش بد گفتم تا چشم نخوره هاهاها
گوشی.شارژر.کابل USB.هندزفری(دوتکه).سی دی درایور گوشی.دفترچه های راهنما ...
کد #06#* رو بزن و شماره سریال رو با سریال کارتون چک کن اگه یکی بود درسته...
ساخت مجارستانه...
سلام
آقا ممنون
فقط یک سوال دیگر من میخواهم این گوشی 5700 را ار دبی بخرم حالا میخواهم بدانم که بظر شما از همین دبی بخرم بهتر است یا از ایران
و آیا گوشی های که از خارج از کشو میان در ایران کار میکنن و مشکل ریجستر ندارن ؟
خیلی ممنون
خداحافظ
الان که یه مدت هست دوباره گوشی های احتیاج به رجیستر داره و یه مشکلاتی درست میشه...شما از همین ایران بخرید بهتره..
-----------
از ایران بخری خیلی بهتر بعضی ها گارنتی هم دارن قیمت دبی و ایران فرق داره یا نه
سلام
از شما هم ممنونم
درسته خودم هم میخواهم از ایران بخرم اما گفتم شاید در بعضی از فروشگاه های دبی خیلی ارزون تر باشه به همین دلیل گفتم شاید از اونجا برم
فقط یک راهنمائی دیگر میخواهم البته میدونم ایجا زیاد جاش نیست
در مورد اصل و یا تقلبی بودن گوشی آقا amir2011 توضیح دادند
فقط در این مورد میخواهم بدانم چون زیاد وارد نیستم که باید موقع خرید به چه چیزهای توجه کرد
منظور این است که موقعی که میخواهد برایم تستش کنه
مثلا از کجا بدونم همه جای گوشی سالم است و مثلا قسمت مموری کارتش یا باطریش یا صفحه نمایش و یا از لحاظ نرم افزاری و ... خراب نیست ؟
چون ممکنه بعدا متوجه این مشکلات بشوم
و حتا اگر از همین ایران هم بخرم همین بایستی به این نکته توجه کرد
اگر در این مورد هم راهنمائی کنید ممنون میشوم
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)