تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 504 از 641 اولاول ... 4404454494500501502503504505506507508514554604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,031 به 5,040 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.ببخشید Passcode بلوتوث P990 چنده.چرا بعضی وقتا send Filed میده.یا مثل گوشیهای Nokia وقتی فایل
    دریافت میکنم نشون نمیده تا ببینم چند درصدش رفته و راحت می تونی بری تو منو و ....و اینکه از سه تا گزینه برای روشن کردن
    بلوتوث کدوم رو فعال کنم.
    خواهش میکنم دقیق کار با بلوتوث P990 رو بهم بگید.
    تنظيمات خاصي نداره .براي روشن كردن رو گزينه اول تيك بزني بلوتوثت روشن ميشه ، تيك گزينه دوم به منزله ي در دسترس بودن براي بقيه گوشي ها و گزينه سوم هم نوعي صرفه جويي در مصرف باتري . وقتي فايل ميفرستي يا دريافت ميكني نشون ميده چند درصد ازش مونده ( مال من كه اينجوريه ) passcode هم بين گوشي خودت و گوشي كسي كه مي خواي add كني بايد يه رمز بزني

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmdfkr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

3 قابل توجه p990 دارها

سلام دوستان.
    نمیدونم تا حالا به این دقت کردین یا نه,اگه شما یه فایل mp3 به زنگ گوشی اختصاص بدین وقت زنگ خوردن گوشی,ویبره گوشی جلوتر از خود صدای زنگ شروع میکنه!
    اگه یه فایل حجیم mp3 باشه که دیگه شدیدتره.
    برای رفع این مشکل شما میتونید از فایلهای با فرمت wav استفاده کنین و تمامی فایلهایی رو که برای زنگ انتخاب میکنین به فرمت wav تبدیل کنین.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید .
    ببخشید من بعد از آپدیت ، دوربین گوشیم یه جوری شده . قبلا می خواستم فیلم بگیرم ، با عکاسیش فوکوس میکردم ، بعد می رفتم روی فیلمبرداری و راحت و با کیفیت فیلم میگرفتم . ولی حالا تا میبرم روی فیلم برداری تصویر مات میشه و به درد فیلم گرفتن اونقدا نمی خوره . چی کار کنم ؟؟؟؟

من که حالا گوشیم آپدیت هست ، به خام از روی کامپیوتر خودم دوباره آپدیت کنم ، همون 5 ساعت طول میکشه یا نه ، فقط اون چیزی که جدید آپدیت شده ، روی گوشی آپدیت میشه ؟؟
    [img] [img]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    [img] [img]
    مال من r6e28 هست . جدیدتر نیومده ؟؟؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    نمیدونم تا حالا به این دقت کردین یا نه,اگه شما یه فایل mp3 به زنگ گوشی اختصاص بدین وقت زنگ خوردن گوشی,ویبره گوشی جلوتر از خود صدای زنگ شروع میکنه!
    اگه یه فایل حجیم mp3 باشه که دیگه شدیدتره.
    برای رفع این مشکل شما میتونید از فایلهای با فرمت wav استفاده کنین و تمامی فایلهایی رو که برای زنگ انتخاب میکنین به فرمت wav تبدیل کنین.
    واااااقعا دستت درد نکنه. من همیشه با این قضیه درگیر بودم. تست میکنم امیدوارم درست شه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا واسه 990 باز ها که دیگه این چیزا پرسیدن نداره.
    یه بار مستر ریست کن حتما درست میشه.
    اگر نشد آپدیت کن دیگه حتما حتما درست میشه.
    اگر بازم نشد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmdfkr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید .
    ببخشید من بعد از آپدیت ، دوربین گوشیم یه جوری شده . قبلا می خواستم فیلم بگیرم ، با عکاسیش فوکوس میکردم ، بعد می رفتم روی فیلمبرداری و راحت و با کیفیت فیلم میگرفتم . ولی حالا تا میبرم روی فیلم برداری تصویر مات میشه و به درد فیلم گرفتن اونقدا نمی خوره . چی کار کنم ؟؟؟؟

من که حالا گوشیم آپدیت هست ، به خام از روی کامپیوتر خودم دوباره آپدیت کنم ، همون 5 ساعت طول میکشه یا نه ، فقط اون چیزی که جدید آپدیت شده ، روی گوشی آپدیت میشه ؟؟
    [img] [img]
    کد:
    کد:
    [img] [img]
    مال من r6e28 هست . جدیدتر نیومده ؟؟؟
    دوست عزيز اين آخرين آپديت براى p۹۹۰ هستش من خودم چند روز پيش آپديت کردم.
    اگه بخواى دوباره آپديت کنى که به احتمال قوى ميگه گوشيه شما آپديت هست.
    وقتى آپديت سرويس رو اجرا ميکنى و گوشى رو به کابل ميزنى بعد از شناسايى ورژن گوشى برنامه شروع به دانلود ورژن جديدتر ميکنه)البته اگه رو گوشى نباشه(خوب طبيعيه که چون گوشى شما آپديت هست و هنوز ورژن بالاتر در دسترس نيست اصلا دانلودى صورت نميگيره،و ضمنا الآن آخرين ورژن روى رايانه شما دانلود شده و اگه يه گوشى با ورژن پايينتر رو باهاش آپ کنى فکر کنم ديگه زمان قبلى براش طول نميکشه.
    در مورد دوربين هم منم تست کردم ظاهرا اين موردى که شما گفتين اصلا وجود نداره شما مطمئنى که قبلا اونطور بوده شايد اتفاقى پيش اومده!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه met@llica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ŜĦāĦIИ ĈïŦΨ

پيش فرض

سلام بچه ها.من یه بازی روی گوشیم نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم اون بالا میزنه low memory .جریان چیه.(کلی بازی رو گوشیم دارم فقط این بازی رو میگه.)
    در ضمن Ram و Rom گوشیهای P990 چنده.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.من یه بازی روی گوشیم نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم اون بالا میزنه low memory .جریان چیه.(کلی بازی رو گوشیم دارم فقط این بازی رو میگه.)
    در ضمن Ram و Rom گوشیهای P990 چنده.
    ram64 هست که مقدار زیادیش توسط خود گوشی مصرف میشه و بین 10 تا 20 درصدش برای برنامه ها باقی میمونه.
    مقدار rom هم که اصلا ربطی به اجرا شدن برنامه ها توی سیستم نداره
    بهتره اول همه برنامه هایی که باز هستن رو از توی task manager ببندی . اینجوری رم آزاد میشه بعد برناه رو باز کن.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

12

دوست عزيز اين آخرين آپديت براى p۹۹۰ هستش من خودم چند روز پيش آپديت کردم.
    اگه بخواى دوباره آپديت کنى که به احتمال قوى ميگه گوشيه شما آپديت هست.
    وقتى آپديت سرويس رو اجرا ميکنى و گوشى رو به کابل ميزنى بعد از شناسايى ورژن گوشى برنامه شروع به دانلود ورژن جديدتر ميکنه)البته اگه رو گوشى نباشه(خوب طبيعيه که چون گوشى شما آپديت هست و هنوز ورژن بالاتر در دسترس نيست اصلا دانلودى صورت نميگيره،و ضمنا الآن آخرين ورژن روى رايانه شما دانلود شده و اگه يه گوشى با ورژن پايينتر رو باهاش آپ کنى فکر کنم ديگه زمان قبلى براش طول نميکشه.
    در مورد دوربين هم منم تست کردم ظاهرا اين موردى که شما گفتين اصلا وجود نداره شما مطمئنى که قبلا اونطور بوده شايد اتفاقى پيش اومده!؟
    ممنون که جوابمو دادید ولی مسئله اینه که توی کافی نت دانلود کردم و موقعی یادم افتاد که از روش یه رایت بگیرم که دوستم سیستم رو ریستارت کرد و چون برنامه ی Freez روی کامپیوتره فعال بود ،،،، ..... ،،،،،

حالا شما که میخوای فیلم بگیری این اتفاق بهتون نمیفته ، یعنی اول با عکاسیش یه فوکوس میکنید ، میرید روی فیلم برداری صفحه ، مثله اون عکسه تار نمیشه ؟؟؟

بازم ممنون که جواب دادی دوست عزیز
    ( ببخشید ویروس Autoplay رو چجوری باید پاک کنم ، تو رو خدا نگید انجمن ویروس ها و کامیپوتر .و آنتی ویروس !)
    ( الان کسپراسکی 2007 رو دارم . !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه met@llica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ŜĦāĦIИ ĈïŦΨ

پيش فرض

یه مشکل اساسی:
    آیکون فایل های Setup که در پوشه ی Other هست عوض شدن.
    بعضی وقتا همون آیکون الماسی شکل و بعضی اوقات مثل آچار.
    مشکل از چیه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •