تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 503 از 954 اولاول ... 3403453493499500501502503504505506507513553603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,021 به 5,030 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

بازی تیم ایران با EG و MYM :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ظاهرا SK و MYM به خاطر بازی ایرانیا بهشون خندیدن و مسخرشون کردن...

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

از محل سکونت دیدم. به هر حال تو اون بازی از یه تازه کارم ضعیف تر بود.
    حرفتو قبول دارم ، با یه بازی نمیشه قضاوت کرد. نظر نهایی منم اون نبود. یه rep دیگه ازشون دان کردم ببینم اونجا چطور بازی کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

از محل سکونت دیدم. به هر حال تو اون بازی از یه تازه کارم ضعیف تر بود.
    حرفتو قبول دارم ، با یه بازی نمیشه قضاوت کرد. نظر نهایی منم اون نبود. یه rep دیگه ازشون دان کردم ببینم اونجا چطور بازی کردن.
    آره به نظرم همین بهتره برو چندتا replay ازشون بگیر.ranking شون هم که بهت نشون دادم.
    مگه تو متال باز نیستی مثلا ؟ D:
    اون Location مال جایی هست که گروهی که تو avatarم عکسشون هست زندگی میکنن

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستای عزیز دوتا باز
    خوشحالم که میبینم دوباره این تاپیک داره راه میفته
    من قبلا اینجا بودم ولی دیدم نوب بازیه و اصلا انگار یه بازی یک به یکه دوتا(تو اینجا)
    The 69 eyes جان garena شاید نوب زیاد داشته باشه (منم یکیش) ولی نمیشه گفت همه نوبن. من خودم تو همین بازیا خیلی چیزا یاد گرفتم و واقعا بازیکن خوب پیدا میشه توش.
    در ضمن من نمیدونم تو چجوری تو روم اروپا میری با این اینترنت ایران من که حتی نمیتونم پینگ اونارو ببینم!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

سلام دوستای عزیز دوتا باز
    خوشحالم که میبینم دوباره این تاپیک داره راه میفته
    من قبلا اینجا بودم ولی دیدم نوب بازیه و اصلا انگار یه بازی یک به یکه دوتا(تو اینجا)
    The 69 eyes جان garena شاید نوب زیاد داشته باشه (منم یکیش) ولی نمیشه گفت همه نوبن. من خودم تو همین بازیا خیلی چیزا یاد گرفتم و واقعا بازیکن خوب پیدا میشه توش.
    در ضمن من نمیدونم تو چجوری تو روم اروپا میری با این اینترنت ایران من که حتی نمیتونم پینگ اونارو ببینم!!!
    ببین از نظر من جدا کل بازیکنهای مخصوصا iran dota room 2 نوب هستن.1 رو نرفتم تاحالا.ولی تو 2 تاحالا بازیکن خوب ندیدیم.
    من با 512 میرم.حتی وضع dcم از ایران هم بهتره.delay هم ندارم.lag هم کم دارم.فقط بعضی وقتها spike دارم

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببین از نظر من جدا کل بازیکنهای مخصوصا iran dota room 2 نوب هستن.1 رو نرفتم تاحالا.ولی تو 2 تاحالا بازیکن خوب ندیدیم.
    من با 512 میرم.حتی وضع dcم از ایران هم بهتره.delay هم ندارم.lag هم کم دارم.فقط بعضی وقتها spike دارم
    منم تا حالا روم 2 نرفتم!
    جدا خوشبحالت .میشه بگی چقدر شارژ ماهیانه میدی؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسرا خان شما سطح ganking ها رو تا بازی ندیدی ؟ lin up بالا زیر tower وقتی داشتن bone رو gank میکردن ندیدی چه اتفاقی افتاد ؟ یا وقتی وسط 2-3 بار 3 به تک اومدن رو یکی از ما ولی با tp اضافه شدیم سر ثانیه درگیری شد 4v3 یا 5v3 ؟

این صفحه ای که براتون میذارم رو ببینید. rankin تمام تیم های دنیاست. تیم 1 ایران به اسم reborne تو رده 146 قرار داره. این تیم dmz که تو این replay دیدین rank 20 دنیا هست. بقیه player ها هم player های به این lvl ها هستند.lvl هاشون هم واقعی هست. ضمنا بازی توی HIGH LEVEL ROOM 1 انجام شده که فقط بالای lvl 28 راه میدن.
    lvl بازیکنها و سافقه کارشون تو gg :
    dmZ!Swoopie با lvl40 و سابقه بالای 4 سال ...
    dmZ!NIKE با lvl 35-40 با سابقه بالای 4 سال...
    SiG تیم تازه تشکیل شده هست که بازیشون خوبه.rank 1 کشور خودشون هستن.
    IWiN4NoRWaY با lvl35-40 با سابقه بالای 3 سال و player معروف و known شده تو HLR
    WAHISHI بازیکن بسیار معروف تو HLR و کسی که pro به حساب میاد. معمولا تو cr8 تیم های MYM یا KS یا همین dmZ گیرش میارید.

اینم ranking تیم های دنیا. تو صفحه دومش یعنی rank 20 میتونین DMZ رو ببینین. دو تا player قوی dmz هم همین Swoopie هست و NIKE . از بقیه میشه گفت lacoste بد نیست ....

کد:
    کد:
    سعی کنید به تیم هایی مثل dmz نگین ضعیف ! اینجا بحث خودمونیه ولی تو tornoment بگید شاید سر همین قضیه تا آخر خودتونو تیمتونو Noob صدا کنن! D: ضمنا کسرا خان دعا میکنن یه بار موقعیت بازی با یکی از اینا برات جور شه. یا حد اقل بیای HLR بازی کنی با ببینی سطح بازیا چیه. فقط با replay دیدن نمیتونی بفهمی چه خبره ...

دوست گلم، باید بگی کسری: دی مثل اینکه داستان کبری خانوم رو خوب نخوندیا

خوب من هنوز نمیتونم در این دعوای رنکینگ شما شرکت کنم، چون اشخاص زیادی رو نمیشناسم!

فقط اسم MYM رو خیلی دیدم و rep زیاد ازش دانلود کردم!

فعلا که لول 14 هستم! خیلی مونده تا 26!!!

اما یه تکنیکی که از تو، تو این بازی یاد گرفتم، زدن arrow بود! خیلی جالب بود، واقعا یاد گرفتم ازت. تو 10 - 15 rep ای که قبلا دیده بودم، کسی به این خوبی نمیزد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

منم تا حالا روم 2 نرفتم!
    جدا خوشبحالت .میشه بگی چقدر شارژ ماهیانه میدی؟
    ماهانه نیست. سالیانست.محدودیت داره 12 gig

دوست گلم، باید بگی کسری: دی مثل اینکه داستان کبری خانوم رو خوب نخوندیا

خوب من هنوز نمیتونم در این دعوای رنکینگ شما شرکت کنم، چون اشخاص زیادی رو نمیشناسم!

فقط اسم MYM رو خیلی دیدم و rep زیاد ازش دانلود کردم!

فعلا که لول 14 هستم! خیلی مونده تا 26!!!

اما یه تکنیکی که از تو، تو این بازی یاد گرفتم، زدن arrow بود! خیلی جالب بود، واقعا یاد گرفتم ازت. تو 10 - 15 rep ای که قبلا دیده بودم، کسی به این خوبی نمیزد.
    بابا من خودم 100 بار گفتم MYM تیم اول دنیاست و dmz! تیم 20 م ! من کلی ندارم ! فقط میگم dmz هم خوبه!

نظر لطفته شما.این بازی که بازی arrow زدن نبود. اگه خواستی یه replay arrow مذارم که سرش رسما رنک 1 arrow رو گرفتم !!!

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنم تیم ها رو ول کنید که کی اوله که آخر... اگه سوالی نکته ای هست بگین یا یه replay که به نظرتون خوبه بزارین که اول بودن mym به هیچ درد ما نمیخوره...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

دوستان پیشنهاد میکنم تیم ها رو ول کنید که کی اوله که آخر... اگه سوالی نکته ای هست بگین یا یه replay که به نظرتون خوبه بزارین که اول بودن mym به هیچ درد ما نمیخوره...
    غزیز شما تا وقتی ندونه کی اوله کی دوم میخوای بری replay کیو سرچ کنی که ببینی ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •