بازی تیم ایران با EG و MYM :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا SK و MYM به خاطر بازی ایرانیا بهشون خندیدن و مسخرشون کردن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی تیم ایران با EG و MYM :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدظاهرا SK و MYM به خاطر بازی ایرانیا بهشون خندیدن و مسخرشون کردن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از محل سکونت دیدم. به هر حال تو اون بازی از یه تازه کارم ضعیف تر بود.
حرفتو قبول دارم ، با یه بازی نمیشه قضاوت کرد. نظر نهایی منم اون نبود. یه rep دیگه ازشون دان کردم ببینم اونجا چطور بازی کردن.
آره به نظرم همین بهتره برو چندتا replay ازشون بگیر.ranking شون هم که بهت نشون دادم.
مگه تو متال باز نیستی مثلا ؟ D:
اون Location مال جایی هست که گروهی که تو avatarم عکسشون هست زندگی میکنن![]()
سلام دوستای عزیز دوتا باز
خوشحالم که میبینم دوباره این تاپیک داره راه میفته
من قبلا اینجا بودم ولی دیدم نوب بازیه و اصلا انگار یه بازی یک به یکه دوتا(تو اینجا)
The 69 eyes جان garena شاید نوب زیاد داشته باشه (منم یکیش) ولی نمیشه گفت همه نوبن. من خودم تو همین بازیا خیلی چیزا یاد گرفتم و واقعا بازیکن خوب پیدا میشه توش.
در ضمن من نمیدونم تو چجوری تو روم اروپا میری با این اینترنت ایران من که حتی نمیتونم پینگ اونارو ببینم!!!
ببین از نظر من جدا کل بازیکنهای مخصوصا iran dota room 2 نوب هستن.1 رو نرفتم تاحالا.ولی تو 2 تاحالا بازیکن خوب ندیدیم.
من با 512 میرم.حتی وضع dcم از ایران هم بهتره.delay هم ندارم.lag هم کم دارم.فقط بعضی وقتها spike دارم
منم تا حالا روم 2 نرفتم!
جدا خوشبحالت .میشه بگی چقدر شارژ ماهیانه میدی؟
دوست گلم، باید بگی کسری: دی مثل اینکه داستان کبری خانوم رو خوب نخوندیا
خوب من هنوز نمیتونم در این دعوای رنکینگ شما شرکت کنم، چون اشخاص زیادی رو نمیشناسم!
فقط اسم MYM رو خیلی دیدم و rep زیاد ازش دانلود کردم!
فعلا که لول 14 هستم! خیلی مونده تا 26!!!
اما یه تکنیکی که از تو، تو این بازی یاد گرفتم، زدن arrow بود! خیلی جالب بود، واقعا یاد گرفتم ازت. تو 10 - 15 rep ای که قبلا دیده بودم، کسی به این خوبی نمیزد.
ماهانه نیست. سالیانست.محدودیت داره 12 gig
بابا من خودم 100 بار گفتم MYM تیم اول دنیاست و dmz! تیم 20 م ! من کلی ندارم ! فقط میگم dmz هم خوبه!
نظر لطفته شما.این بازی که بازی arrow زدن نبود. اگه خواستی یه replay arrow مذارم که سرش رسما رنک 1 arrow رو گرفتم !!!![]()
دوستان پیشنهاد میکنم تیم ها رو ول کنید که کی اوله که آخر... اگه سوالی نکته ای هست بگین یا یه replay که به نظرتون خوبه بزارین که اول بودن mym به هیچ درد ما نمیخوره...
غزیز شما تا وقتی ندونه کی اوله کی دوم میخوای بری replay کیو سرچ کنی که ببینی ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)