تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 503 از 602 اولاول ... 3403453493499500501502503504505506507513553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,021 به 5,030 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام

شبکه adsl و vdsl مخابرات به احتمال خیلی زیاد همون شبکه هست که ftth روش هست .

این ترک

اینم اثباتش بود
    خالی بندی و فتوشاپ هم نیس مثل اون هکر ملاردی - اوکراینی
    واقعی واقعی
    یوتیوب و ... شبکه های اجتماعی دیگر حتی بهتر از یوتیوب ... اما آنها در مایکروسافت edge آخرین نسخه .
    این آموزش از نانوتکنولوژی و انرژی هسته ای ما هم جلوتر هست و من احتمالا برای اولین بار در ایران همچین کاری میکنم .
    کاری که من میکنم از کار رابین هود در انگلیس ارزشمند تر هست . دارم یوتیوب قانونی را که به وکلا گردن کلفت ها میدن رایگان در اختیار مشترکین ستم دیده مخابرات قرار میدم .
    فقط شما را به هر چه باور دارید این آموزش طلایی را در اختیار عرازشه و کسایی که لیاقت شو ندارن مثل خانوم های خونه دار قرار ندهید تا همین یه تفریح را هم از ما بگیرند.

بیشتر از این توضیح با مدرک و سند خواستی پیغام خصوصی بده را راهنماییت کنم
    چون الان اون یارو باز دست و پا نشسته میاد که من فیبر دارم شما ندارید برید یه جای دیگه

من هر چی به ذهنم رسید و خطور کرد mention کردم و این آموزش کامل است
    اگر هم عیبی تاخیری هست مال تبلیفات یوتیوب هست که به ip ایران میخورن ** گیجه میگیرن .

اثبات ش هم اینه که سایت های بهتر از یوتیوب ، همون تاخیر را هم ندارن . البته در ماکروسافت اج .

موفق باشید
    لازم نیست حتما فیبر داشته باشید .

مشکللللل دارییییِ؟
    مشکل داری

بیشعور ش یری مقام

میخوای پست ت دیده شه از خودت مایع بذار

من نه هزار تومن گرفتم ن خیری داشت اون همه وقت گذاشتم ویدیو گرفتم یاد دادم به خیلیا از سرور خودم تو موقع قطعی اکسس دادم اومدن بالا خیلیاشون کارشون راه اتفاد خیلیاشون هم تشکر کردن منت رو سر بنده گذاشتن جا داره بگم هکر اکراینی ملاردی پول مادر پدرتو نداده؟ دریغ از یذره شعور و معرفت

طرف ی سلام بلد نیست بیاد تو پ خ بده این چ وضعشه این چ مردمیه ما داریم !

اون روش هم همین حالا داره جواب میده میخوای بت ویدو بدم ؟ خودم همین الان دارم استفاده میکنم و اینک کودک دبستانی فوتوشاپ اینقد ما مثل شما پیگیر و بیکار نیستیم بیایم ما حال نداریم حتی ایپمون رو هم مخفی کنیم اونم ایپی داینامیک رو اخه مشتی تو مودمت رو بریج در میاری میبری رو pppoe نمیگی ایپیت ثابت نی تغیر میکنه خودت ادیت زدی همون عکسو باز اپ کردی دیگ چ برسه بخام ویدو ادیت بزنیم یا فوتوشاپ کنیم ! فک کنم زیاد هوش سیاه و چرت و پرت های ایرانی دیدی جو ورت داشته میگن کسی که بدگمان باشد، همیشه نسبت به مردم هم منفی نگر است تویی داداش!!

بنظرم برو ی سی تی اسکن از مغزت بده اسکیزوفرنی داری تو رفیق

این روش رو من 1 دو سال قبل یادش دادم هنوزم داره کار میده تو اشتباه زدی و نوبی نمیتونی ازش استفاده کنی و چرا اصلا اسم منو میاری حالام نتونستی بنال خودم جوابتو میدم

بعد عمو جون تو داری باهاش یوتیوب باز میکنی ربطی نداره برو رو مرورگری مثل فایرفاکس بزن این حرکتو ببینم میتونی باز کنی یا ادج ؟ ساند کلاد رو چی ویدو بگیر ببینم میتونی بازش کنی؟

و اینک عمو تو ی چیزی حالا یاد گرفتی چرا میخوای خودتو پاره کنی باشه اوکی

اینکه این روشت هزارتا گوه کاری اضافه داره غیر از چصکروم رم خور بدرد نخورت خودتم میدونی رو مرورگر های دیگ جواب نمیده حتی اون روشی ک من گفتم باهاش میشه از یوتیوب دانلود کرد الان همون روشی ک من گفتم رو تو همین برنامه زیر رفقا کردن
    پیگیر چیز های جدید باش مایند ست مغزیت رو عوض کن رفیق ن فقط ی گ وه خور دیگران
    و در اخر نکشیمون با انرژی هسته ایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - -
    Last edited by MMDFullHD; 11-09-2023 at 19:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

بیشتر از این توضیح با مدرک و سند خواستی پیغام خصوصی بده را راهنماییت کنم
    چون الان اون یارو باز دست و پا نشسته میاد که من فیبر دارم شما ندارید برید یه جای دیگه

من هر چی به ذهنم رسید و خطور کرد mention کردم و این آموزش کامل است
    اگر هم عیبی تاخیری هست مال تبلیفات یوتیوب هست که به ip ایران میخورن ** گیجه میگیرن .

موفق باشید
    لازم نیست حتما فیبر داشته باشید .

وقتیکه چیزی رو بلدی و یا ۱۰۰٪ مطمئن هستی میتونی ازش فیلم درست کنی و با اطلاعات و توضیحات دقیق بدی در تاپیک جداگانه نه اینکه بیای اینجا خزولات بنویسی بعد به بقیه هم بی احترامی کنی..
    پس جای اینکه تلاوت کنی کارت رو درست انجام بده و بذار اینجا اگر کسی سئوال و یا مشکلی داره اعلام کنه وگرنه کسی لنگ یدونه سایت نیست وقتیکه همه دارن از قند شکن استفاده میکنن.
    حالا میخوای فیبر داشته باش میخوای ‌ADSL باش..

3. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

درست میگی عزیزم همه جا اینظور نیست. خدمتت عرض کردم من تا همین دیروز فیبر داشتم و سالها بود به ایرانسل دست نزده بودم. اگر تا 17 مگ اپلود میده میتونم روش بیشتر کار کنم و جا بهتر بزارمش. در طول روز همن همین حوالی 70-100 میچرخه که برای من بسیار تعجب بر انگیز بود . من انتظار حوالی 20 مگ داشتم .

مسئله من اینه اینجا که من 3 سال اول 200 مگ که سرعت داشتم عالی بود و این اوخر خودتون هم در جریان هستید رو 100 مگ محدود شد. من قبل از اینکه بیام این خونه مونده بودم الان بدون فیبر چی کار کنم که کلی بد عادت شدم بعد از این همه سال. البته علی رغم سرعتش فیبر برای من مشکلات خاص خودش رو داشت ولی من به خاطر سرعتش باهاش میساختم. الان یکهو دیدم با همون TD میشه حوالی فیبر یا خیلی بیشتر دانلود گرفت و تفاوت عجیب و محصوصی هم تو سرعت پیج باز کردن احساس میکنم. میدونم دارم الکی قور میزنم ولی خودتون میدونید فیبر گرفتن خیلی دویدن داره و الان چون تجربه کار باهاش رو دارم یکجوری مقایسه میکنم که الان که مخابرات این همه محدودیت ایجاد کرد عملا میشه اگر جای مناسب زندگی میکنی فیبر رو با TD جایگزین کرد و عملا خوب هم جواب میده و اگر بازی و اپلود نمی کنی فرق چندانی نداره. این کمی عصبیم کرد که اینا فیبر اینطوری لگد مال کردن. اگر یک سرویس بیسیم مثل TD به راحتی 100 مگ میده فیبر باید تا 500 مگ باز بشه ولی مخابرات اصلا ککشم نمیگزه. اگر یکی میومد زودتر به من میگفت اره من با TD این سرعت رو میگیرم و منم با فیبر دارم حداکثر همون رو میگیرم یک خرده میرفت رو اعصابم چون فیبر ایندست. اگر سرویس ابر و باد رو همگانی کنن اونوقت خیلی بهتر میشه . ببخشید بیشتر شد شبیه قور زدن ^^ .
    البته شاید سعی کنم تو این مجتمع جدید با مدیریت برای درخواست فیبر صحبت کنم چون 60 واحد داره و من دم در باکس مخابرات رو دیدم .
    -------------------------------
    دوست عزیز امکانش هست تو پیام خصوصی اگر کار خاصی جهت افزایش اپلود TD کردی من رو هم یک راهنمایی بکنی ؟ من سالهاست به TD ایرانسل دست نزدم و فقط مودم رو روشن کردم و همین ^^

- - - Updated - - -
    فیبر فاتحش خودنده شد. الان هم سرعت ۱۰۰مگ فقط برای سرورهای داخلی بازه و برای سرورهای خارجی از ۸ صبح تا یک شب نهایت ۳۰ مگ بهت بدن و یک شب تا ۷ صبح کمی درست میشه. به ۲۰۲۰ هم هزار بار زنگ زدم آخر یکی گفت محدود شده و گفتم بالاخره کی درست میشه؟ گفت وقتی آقا ظهور کنه و منم گفتم خی تا ظهور آقا پولی که میگیری و همونقدر بگیرید که سرویس میدید و اینکار درست نیست. یک بار دیگه زنگ زدم گفتم مشکل رو یا حل کنید یا درست توضیح بدید چه بلایی سر فیبر آوردید که سرورهای خارجی اندازه adsl جوابگو نیست یارو گفت سرورهای خارجی اصلا به ما ربطی نداره و ما مسئولیتی نداریم .واقعا خنده داره . هزینه فیبر و میگیرن و اینترنت adsl تحویل میدن. آخرم گفتن برو یه پیمانکار پیدا کن به اون بگو . یعنی از مهندسایی که برای پشتیبانی فنی گذاشتن آدم خندش میگیره.
    به همین راحتی بدون هیچ مسئولیتی حقتو میخورن. در آینده نزدیک هم دسترسی به سرورهای خارجی به حدی محدود میشه که همگی باید بریم زیر پستهای دیوار باهم حرف بزنیم.
    Last edited by alirezabz; 13-09-2023 at 22:25.

5. این کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فیبر فاتحش خودنده شد. الان هم سرعت ۱۰۰مگ فقط برای سرورهای داخلی بازه و برای سرورهای خارجی از ۸ صبح تا یک شب نهایت ۳۰ مگ بهت بدن و یک شب تا ۷ صبح کمی درست میشه. به ۲۰۲۰ هم هزار بار زنگ زدم آخر یکی گفت محدود شده و گفتم بالاخره کی درست میشه؟ گفت وقتی آقا ظهور کنه و منم گفتم خی تا ظهور آقا پولی که میگیری و همونقدر بگیرید که سرویس میدید و اینکار درست نیست. یک بار دیگه زنگ زدم گفتم مشکل رو یا حل کنید یا درست توضیح بدید چه بلایی سر فیبر آوردید که سرورهای خارجی اندازه adsl جوابگو نیست یارو گفت سرورهای خارجی اصلا به ما ربطی نداره و ما مسئولیتی نداریم .واقعا خنده داره . هزینه فیبر و میگیرن و اینترنت adsl تحویل میدن. آخرم گفتن برو یه پیمانکار پیدا کن به اون بگو . یعنی از مهندسایی که برای پشتیبانی فنی گذاشتن آدم خندش میگیره.
    به همین راحتی بدون هیچ مسئولیتی حقتو میخورن. در آینده نزدیک هم دسترسی به سرورهای خارجی به حدی محدود میشه که همگی باید بریم زیر پستهای دیوار باهم حرف بزنیم.

الان چند وقت دارن تبلیغ سرویس جدیدشون رو میکنن ..که تا پهنای باند ۳۰۰ مگ بازه..و قبلی ها هم همینطور باید باشه..
    اگر هنوز مشکل رو داری.. از طریق اسپیت تست و دانلود از سرورهای داخلی و خارجی اسکرین بگیر و بعد به سامانه ۱۹۵ بفرست و همینطور به سامانه بازرسی مخابرات.. زودتر برات مشکل رو جل کنن.. نباید اینطوری باشه البته بستگی به منطقه داره.. من توی چند منطقه تهران تست کردم مشکلی نبود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من که سرویس ابرو باد 300 مگ گرفتم،سرعتم به 400 مگابیتم میرسه.البته سرور داخلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

الان چند وقت دارن تبلیغ سرویس جدیدشون رو میکنن ..که تا پهنای باند ۳۰۰ مگ بازه..و قبلی ها هم همینطور باید باشه..
    اگر هنوز مشکل رو داری.. از طریق اسپیت تست و دانلود از سرورهای داخلی و خارجی اسکرین بگیر و بعد به سامانه ۱۹۵ بفرست و همینطور به سامانه بازرسی مخابرات.. زودتر برات مشکل رو جل کنن.. نباید اینطوری باشه البته بستگی به منطقه داره.. من توی چند منطقه تهران تست کردم مشکلی نبود.
    اول اینکه سرویس جدید چیه و چجوری میشه گرفت. دوم اینکه اسپید تست دیگه مرجع اندازه گیری نیست چون وقتی تست میگیرم تا ۲۵۰ مگ نشون میده چون برای این سایت بخصوص سرعت و باز گذاشتن. ولی برای من سرعت دانلود مهمه که در حد ۲۰ و ۳۰ مگا بیت هست و عملا برام دیگه بلا استفادست چون من شغلم جوریه که با این سرعت نمیتونم کار کنم از زندگی افتادم. ولی سرعت دانلود تو سرورهای بیخود داخلی همون ۱۰۰ مگا بیت هست .

9. این کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

من که سرویس ابرو باد 300 مگ گرفتم،سرعتم به 400 مگابیتم میرسه.البته سرور داخلی
    من درباره سرویس ابروباد از ۲۰۲۰ سوال کردم و گفتن این سرویس دیگه ارائه نمیدیم و نمیدونم شما چطر گرفتید. بعد اینکه سرور داخلی بدرد نمیخوره جز اینکه بخوای فیلیمو ببینی یا یه اپ دانلود کنی. سرعت سرور خارجی مهمه اونو بگید چنده و البته با اسپیدتست نه چون الکیه.یه فایلی دانلود کنید از سرورهای خارجی ببنید دانلود منیجر چند نشون میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من که مشکلی نداره سرویسم ابر و باد هست
    فقط نوسان سرعتش زیاده بین 25 تا 40 مگابایت بازی میکنه موقع دانلود...
    اپلود هم مثل دانلود 300 مگابیت هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

برای من که مشکلی نداره سرویسم ابر و باد هست
    فقط نوسان سرعتش زیاده بین 25 تا 40 مگابایت بازی میکنه موقع دانلود...
    اپلود هم مثل دانلود 300 مگابیت هست.

رفیق چطور میشه سرویس ابرو باد گرفت. ۲۰۲۰ گفت دیگه این سرویس و ارائه نمیدن. تو پنل خرید سرویس هم چیزی به نام ابر و باد نیست.
    من اصلا دلیل این اتفاق برای سرعت نتم رو نمیدونم چیه هیچ کس هم پاسخگو نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رفیق چطور میشه سرویس ابرو باد گرفت. ۲۰۲۰ گفت دیگه این سرویس و ارائه نمیدن. تو پنل خرید سرویس هم چیزی به نام ابر و باد نیست.
    من اصلا دلیل این اتفاق برای سرعت نتم رو نمیدونم چیه هیچ کس هم پاسخگو نیست.
    ابر و باد جشنواره بود و فقط در یک بازه زمانی مشخص امکان خریدش وجود داشت که اسفند فکر میکنم تموم شد.
    برای این مورد شما هم با پشتیبانی به جایی نمیرسی. تو دوسال گذشته فقط یک نفر ادم باسواد از پشتیبانی مخابرات به پست من خورده باقیشون اگر بگم گوسفند بودن به گوسفند توهین کردم!
    شما اول برو قسمت optical information مودمت و ببین مقادیر اونجا تو رنج نرمال هست یا نه. اگر بین اون رنجی که مشخص کرده نباشه یا زیادی لب مرز باشه باعث کاهش سرعت و یکسری مشکلات دیگه میشه.
    اگر قسمت قبل مشکلی نداشت ولی همچنان سرعتت پایین بود جوری که گفتی، اسکرین شات بگیر و تو ۱۹۵ شکایت کن.
    اونجا هم حتما عنوان کن سرعت فعلیت از پایه سرعت قراردادیت کمتره! احتمال اینکه پیگیری بشه و جواب درست بگیری خیلی بیشتره…
    Last edited by arminkhm; 16-09-2023 at 09:45.

14. 2 کاربر از arminkhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •