سلام
شبکه adsl و vdsl مخابرات به احتمال خیلی زیاد همون شبکه هست که ftth روش هست .
این ترک
اینم اثباتش بود
خالی بندی و فتوشاپ هم نیس مثل اون هکر ملاردی - اوکراینی
واقعی واقعی
یوتیوب و ... شبکه های اجتماعی دیگر حتی بهتر از یوتیوب ... اما آنها در مایکروسافت edge آخرین نسخه .
این آموزش از نانوتکنولوژی و انرژی هسته ای ما هم جلوتر هست و من احتمالا برای اولین بار در ایران همچین کاری میکنم .
کاری که من میکنم از کار رابین هود در انگلیس ارزشمند تر هست . دارم یوتیوب قانونی را که به وکلا گردن کلفت ها میدن رایگان در اختیار مشترکین ستم دیده مخابرات قرار میدم .
فقط شما را به هر چه باور دارید این آموزش طلایی را در اختیار عرازشه و کسایی که لیاقت شو ندارن مثل خانوم های خونه دار قرار ندهید تا همین یه تفریح را هم از ما بگیرند.
بیشتر از این توضیح با مدرک و سند خواستی پیغام خصوصی بده را راهنماییت کنم
چون الان اون یارو باز دست و پا نشسته میاد که من فیبر دارم شما ندارید برید یه جای دیگه
من هر چی به ذهنم رسید و خطور کرد mention کردم و این آموزش کامل است
اگر هم عیبی تاخیری هست مال تبلیفات یوتیوب هست که به ip ایران میخورن ** گیجه میگیرن .
اثبات ش هم اینه که سایت های بهتر از یوتیوب ، همون تاخیر را هم ندارن . البته در ماکروسافت اج .
موفق باشید
لازم نیست حتما فیبر داشته باشید .
مشکللللل دارییییِ؟
مشکل داری
بیشعور ش یری مقام
میخوای پست ت دیده شه از خودت مایع بذار
من نه هزار تومن گرفتم ن خیری داشت اون همه وقت گذاشتم ویدیو گرفتم یاد دادم به خیلیا از سرور خودم تو موقع قطعی اکسس دادم اومدن بالا خیلیاشون کارشون راه اتفاد خیلیاشون هم تشکر کردن منت رو سر بنده گذاشتن جا داره بگم هکر اکراینی ملاردی پول مادر پدرتو نداده؟ دریغ از یذره شعور و معرفت
طرف ی سلام بلد نیست بیاد تو پ خ بده این چ وضعشه این چ مردمیه ما داریم !
اون روش هم همین حالا داره جواب میده میخوای بت ویدو بدم ؟ خودم همین الان دارم استفاده میکنم و اینک کودک دبستانی فوتوشاپ
اینقد ما مثل شما پیگیر و بیکار نیستیم بیایم ما حال نداریم حتی ایپمون رو هم مخفی کنیم اونم ایپی داینامیک رو اخه مشتی تو مودمت رو بریج در میاری میبری رو pppoe نمیگی ایپیت ثابت نی تغیر میکنه خودت ادیت زدی همون عکسو باز اپ کردی دیگ چ برسه بخام ویدو ادیت بزنیم یا فوتوشاپ کنیم ! فک کنم زیاد هوش سیاه و چرت و پرت های ایرانی دیدی جو ورت داشته میگن کسی که بدگمان باشد، همیشه نسبت به مردم هم منفی نگر است تویی داداش!!
بنظرم برو ی سی تی اسکن از مغزت بده اسکیزوفرنی داری تو رفیق
این روش رو من 1 دو سال قبل یادش دادم هنوزم داره کار میده تو اشتباه زدی و نوبی نمیتونی ازش استفاده کنی و چرا اصلا اسم منو میاری حالام نتونستی بنال خودم جوابتو میدم
بعد عمو جون تو داری باهاش یوتیوب باز میکنی ربطی نداره برو رو مرورگری مثل فایرفاکس بزن این حرکتو ببینم میتونی باز کنی یا ادج ؟ ساند کلاد رو چی ویدو بگیر ببینم میتونی بازش کنی؟
و اینک عمو تو ی چیزی حالا یاد گرفتی چرا میخوای خودتو پاره کنی باشه اوکی
اینکه این روشت هزارتا گوه کاری اضافه داره غیر از چصکروم رم خور بدرد نخورت خودتم میدونی رو مرورگر های دیگ جواب نمیده حتی اون روشی ک من گفتم باهاش میشه از یوتیوب دانلود کرد الان همون روشی ک من گفتم رو تو همین برنامه زیر رفقا کردن
پیگیر چیز های جدید باش مایند ست مغزیت رو عوض کن رفیق ن فقط ی گ وه خور دیگران
و در اخر نکشیمون با انرژی هسته ایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- -