تکنولوژی ال تی ایی با طعم یک مگابیت... بسته ماهانه 50 گیگ بعدشم میره روی 256 کیلو بیتت === 80 هزار
محتوای مخفی: fair policy
تکنولوژی ال تی ایی با طعم یک مگابیت... بسته ماهانه 50 گیگ بعدشم میره روی 256 کیلو بیتت === 80 هزار
محتوای مخفی: fair policy
Last edited by ak313; 31-10-2017 at 09:37.
بدرد نمیخوره چون ایرانسل مک تمام مودمای td خودشو داخل یه دیتابیس گذاشته و خارج از این لیست مودم رو شبکه TD فعال نمیشهنوشته شده توسط m2music [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت هم این کارو میکنه؟ پس هیچی دیگهنوشته شده توسط soheilsh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بک مگابیت؟ ۱۲۸ کیلوبایت؟ ۴۰ تومن؟نوشته شده توسط ak313 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو فناوری بیسیم که هزینه دکل و برق خاصی داره، نامحدود دادن همین میشه دیگه، اصلا معنا نداره، باید قیمت رو بیاره پایین بجای نامحدود با این قیمت!!!نوشته شده توسط ShadowDragon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
باید همون ساعتی شبانه نامحدودای سیم کارت معمولیارو بیارن روی TD بهتر ازین نامحدودای مسخرسنوشته شده توسط greatpouya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا یه مبین نتی هم هست ....
این خاک ب سر حداقل دو برابر شبانه بده... مبین نت شبانه ۴ مگابیت رایگانه
سلام.
2 ماهی هست که آنتن مودم B5142 به طرز وحشتناکی ناپایدار شده و اکثر اوقات چشمک زن میشه.
2-3 هفته که منتظر بودم از پشتیبانی خبری بشه و دلیل این افت رو بگن که هیچ تماسی نگرفتن. بعد از 3-4 بار پیگیری فهمیدم جوابگو نیستن و اصلا براشون مهم نیست که سیگنال خوب یهو بد شده.
مودم رو جابجا کردم و نهایتا مجبور شدم مودم داخلی رو تو یه باکس پلاستیک بیرون از پنجره به دیوار وصل کنم تا یه خط آنتن بیاد. همونم راضی کننده بود که باز تو این یه هفته همونم ناپایدار شده و باز مودم چشمک زن شده.
امروز دوباره مودم رو آوردم داخل و اینبار بردم تو آشپزخونه (سمت مخالف جایی که رو دیوار بستمش) و تا میتونستم به سقف خونه نزدیک کردم و دم پنجره آشپزخونه قرارش دادم. بازم آنتن برگشت.
خلاصه انگار مدام دکل هاشون قوی و ضعیف میشه و هر لحظه باید دنبال جای مناسب برای نقل مکان باشیم. ساختمون خونه اسکلت فلزیه گمونم اونم تاثیر میذاره تو آنتن دهی چون مودم رو سطح کابینت آنتن نداره ولی بیخ سقف داره آنتن میده
سلام
در چه وضعیتی انتی دهی سیگنال بهتر میشه ؟؟
لطفا طبق عکس برام توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟
سلامنوشته شده توسط ham33d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از جابجایی امروز مودمم به این نتیجه رسیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)